- 20 Ocak 2010
- 48.351
- 184.996
- 1.123
- 44
2 dakka zengin şeysi yaptırmıyon yazengin olmaya hacet yok ayol, bizde uydunet var fx den bizde seyrediyoz![]()

Batı aşıklığından hep anca balkabağı çobası yapsınaramızda kalsın çok empatisiz bu office çok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 dakka zengin şeysi yaptırmıyon yazengin olmaya hacet yok ayol, bizde uydunet var fx den bizde seyrediyoz![]()
Batı aşıklığından hep anca balkabağı çobası yapsınaramızda kalsın çok empatisiz bu office çok![]()
Ya sen maggie neden taktın salak isa öleydispoileerrr........
Carl öleceğine Maggie öleydi ya :/
spoileeeeeeeeeeeeeer..
Carl şaka gibi ya ısırılmıs neden ölüyor ki seviyordu izleyici onuspoileerrr........
Carl öleceğine Maggie öleydi ya :/
spoileeeeeeeeeeeeeer..
Türk dizilerindekiler gibi ölümsüz değiller neyse kiCarl şaka gibi ya ısırılmıs neden ölüyor ki seviyordu izleyici onu
Ya sen maggie neden taktın salak isa öleydi![]()
ya 20 santimlik kocasına sahip çıkamamış kadını resmen çete reisi ilan ettiler ağızlarına kürekle vurasım var :/ isa da ayrı kıl ikisi de el ele uçurumdan atlasın kurtulalım. Daryl da sünepelikte çığır açtı zaten düştü gözümden![]()
Türk dizileri sacmalıktan ibaret ama sevilen oyuncu ölmemeliydi negan falan ölseydiTürk dizilerindekiler gibi ölümsüz değiller neyse ki![]()
Negan ölürmü ya neganın askerleriyizTürk dizileri sacmalıktan ibaret ama sevilen oyuncu ölmemeliydi negan falan ölseydi
Ölmedi daha ama o yolun yolcusu kesin yaniCarl mı öldü? Rick delirir o zaman. Neyse ben daha fazla spoiler yemeden gidiyorum.
![]()
Ölmedi daha ama o yolun yolcusu kesin yani![]()
Bilmiyorum ama araya girdi zaten 1 2 ay yoktur kesinAyy en son kaçıncı bölüm çıktı ya ?
Ben izlemiyorum son birkaç bölümdür,baya merak ettim şu an.
8 olması lazım. Sezon ortası arası verecekler.Ayy en son kaçıncı bölüm çıktı ya ?
Ben izlemiyorum son birkaç bölümdür,baya merak ettim şu an.
Bilmiyorum ama araya girdi zaten 1 2 ay yoktur kesin![]()
O dert bizde de vardı tivibu aldık çok şükür izliyoruz rahat rahat :)Neyse ne yapalım aradan sonra izleyeceğiz mecbur,eski bölümleri bulamıyorum çünkü.
İlginç geldi,bence izlenme oranları düştüğü için böyle bir hamle yapmışlar.Keşke biraz toparlasalar şu diziyi artık.
Ölmedi daha ama o yolun yolcusu kesin yani![]()
Isırılmış evet zaten mektup yazdığında terliyordu ben bi kıllandıydım :)Isırlıdımı carl.? O kısmı anlamadım.. beti benzi atmıştı yazık :)