Cilt Bakımı Ürünleri thermage yaptıran var mı arkadaşlar?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ecemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
235
8
96
Ankara
thermage diye bişey çıktı.doktorlar uyguluyor.ısı vererek cildin alt tabakalrında yeniden kolefen olusumunu sağlıyor,hızlandırıyor.böylece sarkmalar ve kırışıklıklar gidiyor.vücudun her tarafına uygulanabiliyormuş.valla internette öncesi ve sonrası resimlere bakıldığında çok farkediyor.yaptıran duyan var mı acaba arkadaşlar?

Benimde çok ilgimi çekmişti ve çok araştırdım.Hatta Ankarada iki doktora mail atmıştım Thermage hakkında bilgi almak için .Çok güzel cevaplar geldi ama tabi yaptıranların yorumları daha önemli.Yaptıran varsa lütfen bizimle paylaşsın sonuçlarını çünkü bende düşünüyorum

evet ben termage yaptirdim, 2 ay gecti hala bir degisiklik göremiyorum, doktorum 6 ay beklememi söylüyor daha, ama pek umutlu degilim. Belki doktorum cilde zarar vermemek icin dozu cok asagida tuttu. Bilemiyorum.

bende thermage yaptırcam bu hftasonu ilk randevum var ama benim amacım biraz farklı elmacık kemiklerimin altını biraz inceltmek istiyorum.çünki ne kadar kilo alsam hep yanaklara gdiyor bu nedenle kilo alamıyorum. hem bi yandan da güzel ve sıkı bir görüntü olması da eksra bişey olcak. sende yüzünde küçülme oldumu canım thermageyle

Bundan dort yil once Berlindeki stajim sirasinda thermage i ilk kez duymus ve detayli arastirmaya baslamistim. Birgun yeni tanistigim dogum sonrasi karindaki sarkma ve catlaklardan sikayet eden bir arkadasima thermageten bahsettim. Valla biz konustugumuzda cumartesi idi, kiz hemen pazartresi gidip bankadan kredi cekmis, sali gunu bir yer bulup gidip yaptirmis :)))))). Aksamina bana gostermeye geldi, ben tabi soklarda :))))))). Karninin haftasonundaki haliyle ilgisi yoktu ilk uygulamada bole cok duzelmisti. Hala aklimdadir param olunca yaptirmak :)))

thermage yapan arkadas baska yok mu?yaptıran arkdaslar ne olur cevap donun yaptırmayı dusunuyorum ben. cene yanlarındakı sarkmalardan kurtulmak benim derdim. cene ovalinin belirginlesmesi yani.

Cok memnun olucam cevap donersenis hic baska yaptıran yok mudur?

bu thermage in aslında para tuzagi oldugunu, gecici olarak yuzdeki odemden kaynaklı yuz geriliyor ve kalkıyor deniyor. Ayrıca az yag dokusu olanların yapması onerılmıyor. yag dokusunu azaltıp cokukluk yapabılcegı ıcın, oytun idilin sayfasinda da benzer seylerden bahsediliyor. Cok kararsizim. biri yardımcı olamaz mı? yok mu yaptıran?

bir de cene endolifting var. ben cene ovalimi saglamak istiyorum. Ama bu ameliyatın yaslılar icin oldugunu soyledi bir doktor. cok pisman olursun yaptırma dedi. bu arada endoliftin diye bilinen sey aslinda endoskopik orta yuz germe ile ayni seymis. oyle soyledı doktor. Orta yu dısında cene de de endolifting olabilir ama piman olursun dedi. tum yollar tıkanmis gibi benim icin..

lutfen endolifting cene olan yada thermage yaptırmıs bırıleri varsa, buradan bizimle paylassin cok rica ediyorum arkadaslar....

yaptıran arkadaşlar sonuçları lütfen yazarmısınız çook zamn geçmiş konun üstünden yazmadığınıza göre artık buralarda çare aramaktan vazgeçmişsiniz demektir buda işlemin başarılı olduğu anlamına gelir ama siz yiede burda çare aradığınız günleri düşünüp bizlere yardımcı olmak adına yazın lütfen

Back
X