theuglygoddess Vitrini

Valentino 2011 Elbise Modelleri
Hepsi çok şık ve harika! Bi göz atın derim.. İçlerinden beğendiğim bir kaç tanesini buraya koyuyorum.

Valentino 2011 elbise modelleri | Gözde kadınlar için moda, magazin, sağlık, makyaj, kozmetik, gurme ve mekan rehberi
Devamı linkte mevcut.

''Hanım hanımcık'' tabiri vardır ya. Heh, işte o söz bu elbiseler için geçerli! ve göz alıcı..

Bu aşağıdaki elbiseyi topiğimi takip edenler hatırlayacaktır Zooey ♥

Paris Fashion Week- Paris moda haftası kapsamında ünlü İtalyan markası Valentino 2011 ilkbahar ve yaz modellerini tanıtmıştı. Modaevinin tasarımcıları olan Maria Grazia Chiuri ve Pier Paolo Piccioli imzalı elbiseler yumuşak tonlu renkleri ama bir okadar da ilgi çekici tasarımları ile defileye katılanların begenisini topladı. Mercan rengi ve pembe rengin kullanıldığı modellerin yanı sıra beyaz ve siyah renkli modellere de yer verilmiş, modellerde fırfırlı tasarımların çoklugu ve şort ile tamamlanmış elbise modelleri göze çarpıyor.

Son düzenleme:
Zooey'nin giyim tarzı, zevkleri ve seçimleri beni büyülüyor. Ve birbirinden güzel 3 elbise. Hepsi harika .

Bir insan her elbiseyi bu kadar güzel taşıyabilir mi..

Son düzenleme:
Limango'da bu elbiseler çok ucuza. Kaçırmayın derim!
1 GÜN 9 SAAT sonra indirim bitecek

Ben bunları çook beğendim

19,90 TL

19,90 TL

19,90 TL

19,90 TL

19,90 TL

19,90 TL

HEPSİ 19,90 TL !

Son düzenleme:
Bayıldım bu iki kolyeye !
Lanet olası yerde böyle kolyeler neden bulunmaz veya nadir bulunur ki!

ya bunu istiyorum offffff nefret ediyorum tarzıma uygun enteresan şeyleri bulamamaktan, kalıplaşmış gibi herkesle aynı giyinmek zorundayız sanki, hep aynı tarz kolyeler, yüzükler, kıyafetler, ayakkabılar var. niye böyle şeyler Türkiye'de yok ya!!!

Bayıldım bu iki kolyeye !
Lanet olası yerde böyle kolyeler neden bulunmaz veya nadir bulunur ki!

Bayıldım harikalar
Bu tarz kolyeler farklı mekanlarda değil,tam tersi tiki mağazalarda bulunuo
Koton,Bershka,Mango,Stradivarius gibi mağazalarda bu tip ve daha birçok çeşit kolye gördüm ben
Fiyatları da baya güzel o ayrı tabi

Aslında var. Özellikle İstanbul'da çok var.. Ama işte çoğu şehirde olmadığı için maalesef böyle sinir durumlar meydana geliyor. E tabi yurtdışında özelliklede Fransa'daki moda daha bi apayrı. Türkiye'yle kıyaslanamaz.

Saolasın canım. Koton'a bakıcam..

Kolyeler müthişş
Özellikle kitap şeklinde olan çok hoşuma gitti diğer sayfalarıda inceliyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…