theuglygoddess Vitrini

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Bende sizlerle beğendiğim,beğenmediğim her türlü kıyafet,aksesuar,kozmetik vb. ürünleri paylaşıp ve bu ürünler hakkında yorumlar yapıcam. Yani sizlerle kısaca; hem tanıtım, hem, eğlence hemde sohbet havası içerisine giricem...
ÖNCELİKLE HOŞGELDİNİZ

Çok beğendiğim gelinlik şekli..

BU ÜST, STRAPLEZ KISMI:

BUDA ALT ETEK KISMI:

İkisi birleştiğinde gerçekten kafada canlandırınca, harika bi gelinlik ortaya cıkıyor. Bayıldım

:123:

Son düzenleme:
Cok güzel bi ceket bayıldım.Bunun altına siyah dar paça pantolon harika gider dimi?

Tam anlamıyla harika. Hele rengi..

Son düzenleme:
Avon Hawaiian Shores Vücut Spreyi
Almadan önce çok kararsızdım bi anda amaan alayım gitsin deyip sipariş verdiğim bi vücut spreyi. Şuanda da kullanıyorum. Ve bu kadarını beklemiyordum doğrusu! Çok hoş bi kokusu var... Denizden, duşdan cıktıktan sonra vücudunuza sıkabilirsiniz. Yarım saat geçtikten sonra vücudunuzu kokladığınızda okadar hoş bi koku oluyor ki anlatamam. Ben bayıldım doğrusu ve kesinlikle tavsiye ederim! Oldukçada kalıcı...

FİYAT: 5,5 TL
Tabi avon ürünü olduğu için fiyatlar sürekli değişmektedir.
Ama en az 4-5 tl civarı bir düşüş sağlıyor..
Ben bu fiyata aldım.

Son düzenleme:
Topigin hayirli olsun canim Gelinligin üst kismi gercekten harikaymis!!! Alti nasilki acaba merak ettim dogrusu...

LadyEvil saol tatlım

Biraz beğendiğim abiye modelleri paylaşayım sizlerle. Hem yaz aylarındayız ve düğün,nişan vb. olayların cok olduğu bi zaman. Kafanızda fikirler oluşur

ŞIK MODELLER

HEM ŞIK HEM SPORTİF MODELLER

Beğeni olursa daha farklı modellerle devam edicem

İzlemeyenler: Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. İnsan hiç bıkmadan ve şaşkınlıkla izliyor doğrusu. Tam anlamıyla pek kimse böyle bi makyaj elbette yapmaz ama kızın öyle malzemeleri ve öyle püf noktaları var ki, yüz hatlarındaki her kusuru kapatıyor. Burnu inceltmeye kadar !

[video=youtube;J4-GRH2nDvw]http://www.youtube.com/watch?v=J4-GRH2nDvw&feature=related[/video]

Son düzenleme:
Tam yaz rengi ! Hele ki denize giderken sürülebilecek bir renk. Çok hoşuma gidiyor gerçekten. Ve hepte sürerim.. Sizler için fotoğrafınıda çektim..
:82:

FLORMAR nail enamel NO:423
FİYAT: 1,5 TL

Son düzenleme:
Oje sürdüğünüzde tırnaklarınızın sararmaması ve ojeliykende hızlı uzaması için ufak bi ipucu:

1. Önce limonu her bir tırnağımıza güzelce pamukla masaj yapar gibi sürelim.
2. Daha sonra limonun tırnakta kurumasını bekleyelim.
3. Kuruduktan sonra istediğimiz ojeyi direk limonlu tırnağımızın üstüne normal oje sürer gibi sürelim.

İşte bu kadar basit. Bu formül hem tırnaklarımızın ojeliyken bile güçlü kalmasını sağlıyor hemde hızlı uzatıp, sararmasını engelliyor.

:81:

BRONZLAŞTIRAN TESETTÜR MAYOLARI

Belki bir çoğunuz bu haberi duymuşsunuzdur. Fakat ben daha yeni gördüm ve cok şaşırdım doğrusu. Ama iyide olmuş.. Tesettürlü bayanları bu şekilde de düşünmeleri güzel olmuş

Su geçiren ama havuz ya da denizden çıkıldıktan sonra su itici özelliği gösteren kaplamalı kumaşlardan imal edilen mayolar, su içinde şişme yapmıyor ve sudan çıktıktan sonra da kişinin üzerine yapışmıyor. Güneş ışığı geçiren ama zararlı ışınları süzen klimalı tesettür mayolarının yanı sıra bronzlaştıranları da bu yıl Tesettür fuarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…