• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thy Kabin Memurluğu

başvuru nerden yapılıyor ve son gün ne zaman

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Kabin memurluğu benim hayalimdeki meslek. Sınavları bekliyorum bu ara ve bol bol ingilizce çalışıyorum. Fazladan kilom var onu vermeye çalışıyorum. Sorunum şu ki bazen öyle bir an geliyor bu kadar uğraşıyorum ama zaten beni almayacaklar ki benden çok daha iyi olanlar var onlardan bana sıra bile gelmez diyip umudumu yitirip bunalıma giriyorum. Sizce neden böyle oluyor? Neden kendime güvenemiyorum?
Ümidini hiç bir zaman kaybetme. Belki de rakiplerinde senin gibi düşünüyordur. Senin dediğin gibi benden daha iyileri var diyordur. Kendine güvendiğin sürece senden iyisi yoktur. Mülakatları geçsen de geçmesen de. Şimdiden başarılar

Başarılar diliyorum inşallah hayırlısı olur hakkınızda.
Kaç kilo fazlaniz var ve ne kadar zamanınız var onu merak ettim.
Bu arada cilt bakımı ve diksiyon konusunu da atlamayin lütfen. Bol bol yabancı dil çalışın hatta mümkünse İngilizce chat yapabileceğiniz birileriyle konuşun.
Yuzyuze daha iyi olur tabi ama o ihtimal az gibi. Çevrenizde varsa iyi İngilizce bilen biri yuzyuze konuşun günlük sohbetlerinizi İngilizce yapın yanlislarinizi söyler size.
Ben bu şekilde ilerletmistim :)
Bolca cilt bakımı bol su içmek tarcinli detoks suları bitki çayları..
Halledersiniz insallah

10 kilo kadar fazlam var riske atmamak için bir 10 kilo vermek istiyorum bu arada hali hazırda 15 kilo verdim. Zaman belli değil çünkü sınav açmadan önce şu zaman diye bir duyuru yapmıyorlar. İngilizce konusunda çok haklısınız gramerim iyi fakat paratiğim az. Değerli tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekürler.

Belki de hayırlı olan budur. Teyzemin komşusu kabim memurluğu yapıyodu ve çok zor olduğunu söylüyordu. Özellikle yatıya çıktıklarında bazen resepsiyonda sabahlıyorlarmış. Bazen 7-8 saatlik uyku ile tekrar uçuşa çıkıyorlarmış normalde bi dinlenme süresi olması lazımmış. Bir de herkesten çok radyasyon alıyorlarmış...

O kadar bilgi sahibiyim ki iş konusunda tüm bu söylediklerinizde haklısınız. İnsan çok istediği hayallerinin mesleğini yapıyorsa yorgunluklar tatlı olacaktır diye düşünüyorum.

O kadar bilgi sahibiyim ki iş konusunda tüm bu söylediklerinizde haklısınız. İnsan çok istediği hayallerinin mesleğini yapıyorsa yorgunluklar tatlı olacaktır diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda. Biraz torpile bakıyor ne yazık ki özellikle thy de. Bir de dilden sonra fizik te önemli. 4 kez uçağa bindim hayatımda, hosteslerin hepsinin taş gibi fiziği var boy kilo filan ortantılar güzel yüz güzellikleri filan yani baya bi bakımlılar...

başvuru nerden yapılıyor ve son gün ne zaman

Başvuru için ilan açılıyor ama diğer şirketler gibi iş başvuru sitelerinde değil (kariyernet vb.) Thy'nin kendi sitesinden takip etmek gerekiyor. İlan açıksa altına ekledikleri linkten başvuru yapabiliyorsunuz. Sonrasında aday numarası veriyorlar. Gerekli başvuru sayısı tamamlanınca ilan kapanıyor. Aday numarasına göre sınava davet ediliyorsunuz. Şu an için ilan açık değil.

Ümidini hiç bir zaman kaybetme. Belki de rakiplerinde senin gibi düşünüyordur. Senin dediğin gibi benden daha iyileri var diyordur. Kendine güvendiğin sürece senden iyisi yoktur. Mülakatları geçsen de geçmesen de. Şimdiden başarılar

Ah:KK200: çok çok teşekür ediyorum.

Hayırlısı olsun hakkınızda. Biraz torpile bakıyor ne yazık ki özellikle thy de. Bir de dilden sonra fizik te önemli. 4 kez uçağa bindim hayatımda, hosteslerin hepsinin taş gibi fiziği var boy kilo filan ortantılar güzel yüz güzellikleri filan yani baya bi bakımlılar...

Haklısınız, ama inşallah kendi hakkımla girerim.

Back
X