- Emoji Skoru
- 256
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi sumuklukiz
-
fikri olan yok mu ??
Sinav hakkinda pek bilgim yok ama kabin memurlugunda cok zorlamiyorlar sanirim. Hosteslik meslegine gelince cok mesai yapildigini ve yorucu bir meslek oldugunu biliyorum. Esim pilot. Havacilik zordur iyi dusunulup girilmesi gerekir.
Ben de 7 martta giricem sınava diğer forumlardan baya bir şey okudum allah yardımcımız olsun :)
selamlar herkese
daha önce konu açıldı mı bilmiyorum ama thy kabin memurluğu İngilizce sınavına giren oldu mu acaba ?
başvurumu yapmıştı, bugün mail geldi 7 martta istanbulda İngilizce sınavına çağırıyorlar ama hiçbir bilgim yok nasıl olacağıyla ilgili
ayrıca kabin memuru arkadaşların da düşüncesini almak isterim sizce bu mesleği önerir misiniz.
şimdiden teşekkür ederim
Ben girdim sunexpressin.çok zor değil çok kolay da değil.yani temel gramer konuları işte. Can might may vs. Ben elendim ve elenme sebebim çok komik beni fazla bulmuşlar bu iş için :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selamlar herkese
daha önce konu açıldı mı bilmiyorum ama thy kabin memurluğu İngilizce sınavına giren oldu mu acaba ?
başvurumu yapmıştı, bugün mail geldi 7 martta istanbulda İngilizce sınavına çağırıyorlar ama hiçbir bilgim yok nasıl olacağıyla ilgili
ayrıca kabin memuru arkadaşların da düşüncesini almak isterim sizce bu mesleği önerir misiniz.
şimdiden teşekkür ederim
Benim universiteden bi arkadasim thy kabin memuru, face te yazistigimiz kadariyla isinden cok memnun oldugunu soyledi banada basvur dedi. Ilana baktim yasim gecmis. Kartlari almiyolarsozde grup grup alicaklarmis yasa gore. Neyse bende baska firmalara basvuru yaptim pegasus gibi, bide 15 tl para bayildim basvuru ucreti diye. Hakkimizda hayirlisi.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü