İyi geceler öncelikle. Ya morali bozuktu o an size çattı ya da ara sıra yaptığınız bu olay artık kabak tadı vermeye başladı ki bu şekil bir tepki verdi.
Sınıf arkadaşlarımdan bir kız var; ailesi ve sevgilisiyle alakalı birtakım problemleri vardı. Bazen olayları abartarak anlatırdı. Başlarda sorun değildi, dinlerdik felan ama bir noktadan sonra bizim aklımızda şöyle bir algı oluştu: "Ya abi hep mi bu kızın başına geliyor, hep mi şöyle böyle, yalan söylüyor olmalı."
Ben yalan söylediğini düşünüyorum artık şahsen. Belki sorunları vardır ama anlattığı kadarı olduğuna inancım kalmadı ya. Bir başka arkadaşım, kıza aşırı gıcık olmaya başladı o geldiği zaman kalkıp gidiyor. Bir diğeri ilgi çekmeye falan çalıştığını düşünüyor. Yılda 1-2 ne bileyim abartırsın, olaya heyecan falan katarsın ama ara ara yaptığınız bir şeyse bence biraz azaltmalısınız.
Cok detayci birisiniz
Okurken yordu konu
Yaslar kucuk sanirim ama size tek onerim ozel hayatinizi ulu orta herkese anlatmayin biraz gizemli kalsin
Olacak olan bile olmaz boyle herkese acik islenirse
Ne kadar anlatirsaniz o kadar ciddiye alinmaniz duser
Unide bi kiz vardi her ayrilik yasadiginda anlatirdi ortamda
Haftada 1 ayrilirlardi zaten
Herkes bikmisti dinlemiyorlardi bile
He he barisirsiniz kendini yorma falan deniyordu
Ne gerek var tum bunlara
Her şeyi bu kadar didiklemesen mi acaba?
Benim bi arkadaşım vardı mesela gündüz konuşurken bişey söylüyordu sonra akşam arayıp ben sana şunu dedim ya aslında bunu bunu bunu demek istemiştim yanlış anlamadın di mi, kırıldın mı, küstün mü vs. Ya da bi işim varken biraz kısa cevap versem dediğim bişeye mi alındın, hatta benden artık hoşlanmıyosun a kadar getirirdi işi. Di diyorum çünkü ben böyle şeye gelemem şimdi bence sen de aynı konuyu açıp açıp durursan takıntılı biri olduğunu düşündüreceksin millete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?