- Emoji Skoru
- 6.700
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Ay ne kadar sorunlu bir ilişkiymiş daha en başından belliydi gerçi bir şey olacaksa en başından sorunsuz ilerliyor.Ya ahahahq çok tatlısın. Bu konunun üzerinden çok geçmeden beni kız arkadaşı ilan etti . Neredeyse her gün buluşmaya başladık . Kendisi dehb tanısı almış biriymiş . Gün içerisinde çok yazıp etmez akşamları uzun uzun arar konuşurdu . Güzeldi her şey beni çok etkiliyordu . Zeki başarılı biriydi . Kendi hayatı ve prensibleri vardı vs . Dört ay boyunca sevgili olduk.
Sıkıntılı taraflara gelirsek .. rahattı. Çok rahat bi şekilde benimle kadın muhabbeti yapıyordu . Beni kıskandırmaya çalışıyordu . Sayesinde çok huzursuz günler geçirdim . Ya trende gördüğü bi kızı anlatıyor ya sporda . Aşırı rahatsız oldum . Uyardım yapmayı bıraktı . Ancak bu sefer sacmasaoan oyunlarla dürtüklemeye başladı ( bi hafta öncesinde parfüm sıkan evli erkek net aldatıyordur , hayatında kadın olan erkek parfümü başka kadınları etkilemek için sıkar deyip bi hafta sonra kendine aldığı parfümleri bana denettirdi snsksksks bunu işte sıkarım bunu sporda falan dedi ). Bu cirkin manipülasyonları fark edince ayrılmaya karar verdim . Bilerek yapıyordu çünkü . İki hafta boyunca kendimi ayrılığa odakladım . Geri çekildim . Fark etmiş olacak ki gittiğimiz bi restoranda çalışan kadının poposuna baktı tepki verecek miyim diye dkdkdkdkd asla tepki vermedim . Bi kaç gün sonra da çok ciddi tartışmaya başladık . Sen beni deniyorsun bu nasıl bi manyaklık ? İnsanı bilerek huzursuz eden birisin vs dedim . O da beni bencil olmakla suçladı . En sonunda eski kocam da böyle diyordu madem kötüyüm neden ayrılmıyorsunuz benden seninde eski kocamdan farkın yok dedim( sinirle çıktı ) sonrasında ayrılalım o zaman dedi isabet olur sen demesen ben diyecektim zaten deyip çıktım evden .
Ayrılığın bir haftası sürekli saçmasapan temaslarla geçti . Gecenin ücünde aradı . Bilerek yaptın zaten ayrılmayı planlıyordun beni buna teşvik ettin vs diye suçladı . Sonrasında alakasız bi şekilde teşekkür mesajı attı. Çok ciddi özlem çektim ama ona olan öfkem asla dinmedi . En sonunda o da ben de anladık bizden olmayacağını. İki aydır ayrıyız the end