• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tıbbı genetik test sonucum çıkmış göremiyorum

ipekcigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
257
152
103
30
Arkadaşlar merhaba. Tekrarlayan kayıplar nedeniyle tıbbı genetik testi yaptırdım sonucum çıkmış mesaj geldi ama e nabızda görünmüyor devlet hastanesinde yaptırmıştım randevu da on günden önce düşmüyor ki çok merak ediyorum sonucumu. Görmemin bir yolu var mı burada birçok soruma cevap sorunuma da çözüm buldum inşallah bu konuyla alakalı da tecrübeli arkadaşlardan bir yardım alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba. Tekrarlayan kayıplar nedeniyle tıbbı genetik testi yaptırdım sonucum çıkmış mesaj geldi ama e nabızda görünmüyor devlet hastanesinde yaptırmıştım randevu da on günden önce düşmüyor ki çok merak ediyorum sonucumu. Görmemin bir yolu var mı burada birçok soruma cevap sorunuma da çözüm buldum inşallah bu konuyla alakalı da tecrübeli arkadaşlardan bir yardım alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim
Hangi hastanede yaptırdınız biz iki ay önce yaptırdık mesaj gelmedi bize

Hangi hastanede yaptırdınız biz iki ay önce yaptırdık mesaj gelmedi bize
Ben de Ağustosta yaptırmıştım sanırım gününden emin değilim ama iki aya yakın olmuştur İstanbul Süleymaniye kadın doğumda yaptırdım

Maalesef Randevu ile gidip doktordan almanız gerekiyor. E nabızda çıkmıyorlar
Yaptırdığım hastane çok uzak daha yakın hastaneden tıbbı genetiğe randevu buldum hem de hemen yarın İçin. Gitsem sonuçlar onlarda çıkar mı? Farklı hastaneye gitmem sorun olur mu acaba

Anladım çıkmıştır herhalde bizimki de ama e nabıza düşmüyor ne yazık ki
Bana mesaj geldi randevu alın sonuçlarınız çıktı diye. Size de gelmesi gerekiyor ya da randevu alıp gidin belki sistem mesaj göndermemiştir

Yaptırdığım hastane çok uzak daha yakın hastaneden tıbbı genetiğe randevu buldum hem de hemen yarın İçin. Gitsem sonuçlar onlarda çıkar mı? Farklı hastaneye gitmem sorun olur mu acaba
Yaptırdığınız hastaneye gitmeniz gerekiyor. Başka hastanede çıkacağını hiç sanmıyorum. Ama isterseniz hastaneyi arayıp bir sorun bunu. Dediğim gibi bana pek mümkün gelemedi. Bende bana 3 saat uzakta bir hastanede yaptım. Mecbur yine aynı hastaneye gittim

Genetik testler e-nabıza düşmüyor. Gidip almak gerekiyor. Hatta eşimin genetik test sonuçlarını bana bile vermemişlerdi. Kişisel bir belge olduğu için

Back
X