- Konu Sahibi Kova hatunu
-
- #2.361
köprücük kemiğinde ağrı oluyor mu ? benimde şiş bizde ödem çok olur zor kilo veririz . bende bağırsak iritbalide varÖlçülerimi bu akşam alıcam. Benim de ayak bileğim fibromiyalji den dolayı yaz kış hep şiş. Sırtım da öyle.
Niye 9 da takilip kalasınız ki...
Sonra benim gibi yillarca 21 i zor gorursunuz :)
bende isteksizlik olmya başladı sanırım akşama kaldığı için işten çıkınca gündüze çekecemNiye 9 da takilip kalasınız ki...
Niye 9 da takilip kalasınız ki...
Niyet ettim 21 e çıkmaya inşallah :))9 da uzun süre kalmayı düşünmüyorum.dün o kadar yorgun ve uykusuzdum ki yine de yaptım.sadece akşama çektim sabah çocuk kreşe başladığından yetişemiyorum henüz.
senListede bir yanlislik var mi tekrarlar konusunda ? Bana oyle geldi de..
A azbulutlu 9 da mı?senha_mim ve Kulis tiyatro bu hafta 19 tekrara geçeceksiniz .
benim de doğru . yanlşık olduğunu düşündüğün kim ? direk ona bakayım bende
Aldim listeye artirinca sey edersinYapıyorum ben 9 tekrarda kaldım bi cumartesi yapamadım boya badana işleri yüzünden bir süre 9 tekrar da gidicem sanırım vaktim yok bu aralar tekrar artarsa savsakalrım çünkü biliyorum
Sen 5 tekrarla mi baslamistin?senha_mim ve Kulis tiyatro bu hafta 19 tekrara geçeceksiniz .
Tamam canimevet canım benim 9 , 9 tekrarı 10 gün yapayım diyorum çünkü daha önce söylediğim gibi 4.hareketi tam yapamıyorum ,11 geçince bildiririm tekrar
11 tekrarda olması gerek
Ne zaman olcan emekli . 2018 martta asgari brüt ücret üstünde sigortası yatan bayan 950 tl alıyor düşün artık
8 sene sonra inşallah
Ben 17 oldum pazartesisenha_mim ve Kulis tiyatro bu hafta 19 tekrara geçeceksiniz .
Köprücük kemiği de dahil vücudumda ağrı sızı olmayan yer yok ki! Zaman zaman çok şiddetlenip,azalıyor. Fakat ağrı her daim sabit.köprücük kemiğinde ağrı oluyor mu ? benimde şiş bizde ödem çok olur zor kilo veririz . bende bağırsak iritbalide var
3 tekrar ile başlaım canım benSen 5 tekrarla mi baslamistin?
ilaç ?Köprücük kemiği de dahil vücudumda ağrı sızı olmayan yer yok ki! Zaman zaman çok şiddetlenip,azalıyor. Fakat ağrı her daim sabit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?