- 19 Ekim 2017
- 709
- 2.832
- 63
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
- #5.281
Teşekkürler.Siz burda oldukça ve Allahtan bi sorun gelmedikçe kolay kolay bırakmayacağımı düşünüyorum. Umarım daha da güzel devam eder de güzel paylaşımlarımız artar :)Iyi gelmiş sana tibet ne güzel
Elbette ki arada duraksama veya çöküş hissedebilirsin,hatta birden bire yapmak bile gelmeyebilir icinden ama bunlar geçiş hep
Cok uzun sürmezse ve sabredersen normale döner
Yoksa benim gibi bastan baslar durursun hep
Ama simdi iyisin iyi yonden konusalim evet bu tibetin etkileri cok cabuk fark etmen tamamen senin buna hazir olman ve kendini cok guzel gozlemlemen
Benim hosuma gitti ya...sevmedim yeni formatı
Ben anca girebildim de hesabın kitlendi yazıp duruyordu sürekli bugüne kadarBenim hosuma gitti ya...
Şifreyi degistirseydin girerdin hemen ben oyle yaptimBen anca girebildim de hesabın kitlendi yazıp duruyordu sürekli bugüne kadar
devam etmenin faydaları diyorum.Gelelim benim tibetten gördüğüm etkilere...
Oncelikle hareketleri cok cok rahat yapiyorum,uzun zamandir bu denli rahat ve zorlanmadan yapmamistim,sadece dün inanilmaz baş ağrım olduğu için 4.hareketi 5 tekrar yaptim cunku basimi her arkaya attigimda zonkluyordu o bicim ve işin güzel yanı tibeti bitirdikten sonra başımın ağrısı gecmisti (bunu ilk defa yasadim su zamana kadar)
Uykum saatlerin kesinlikle düzeldi... oldu da kendimle inatlasip uyumadim,eskisi gibi 4 saatlik uykuyla mumkun degil yapamiyorum gun icinde. Oglumla oglen mışıl mışıl sızıyorum ☺
Duruşum dikleşti vücut yavaş yavaş sekil almaya başladı bile,ilginctir yüzümde henuz bir etki bir fark gormedim normalde orda da birseyler olurdu
Istahim kafayi yedi surekli açım ama yemeye gelince kuş kadar yerim çoğu zaman.tok olsam bile gerci sürekli canim birşey ceker ama ne cektigini bilmem,olur ya bazen oyle ama bende bu tibete basladigimdan beri boyle...normalde ben aciktigini pek hissetmeyenlerdenim,şu an bu acikma hissini durduramiyorum fakat pek bir fark yok yine yiyemiyorum
Bence de iştah modum ayarlaniyor su andevam etmenin faydaları diyorum.
vücudunun uykuya ihtiyacı varmış demekki . iştahını da açacağını düşünüyorum ilerde kiloalırsan şaşırmayacam.
gündüz yazamadım okudum her yazacağımda biri geldi
siteyede alışmadım beğendi mi alıntı mı yaptı diye
çok istiyorum ama korkuyorum her başladığımda kürek kemiğim ağrımaya başlıyorBence de iştah modum ayarlaniyor su an
Sende gel ama aramiza
Ne gibi etkilerçok istiyorum ama korkuyorum her başladığımda kürek kemiğim ağrımaya başlıyordayanamayıp bırakıyorum
hoş bende etkileri yapmayı bıraksam da devam ediyorum
değişimleri devam ediyor yaptıklarıma ben şok oluyorum işimde daha odaklıyım üşenme huyum azaldı ...Ne gibi etkiler
Vay cok ilginc...değişimleri devam ediyor yaptıklarıma ben şok oluyorum işimde daha odaklıyım üşenme huyum azaldı ...
en son hisler rüyalar konusunda birşey yaşadım .
kısaca rüyamda birinin öldüğünü söylediler sonradan bana gelmiş yani bende doğmuş o rüyada bende doğum yapmışım tanıdığım biri olduğunu anımsıyorum ama kim olduğunu hatırlamadım o gün akşam bir tandığımı kaybettim 42 yaşında gerçi bu tür rüyaları genelde de görürdüm ama evlendikten sonra bayağı azalmıştı
bende çok etki etti . bazen yuh nasıl yapabildim diyorum . değişmek istediğin noktadaysan değişimine yardım eder tibet .Vay cok ilginc...
Bu üşenme şeysini bir ben yenemedim ama kararliyim onu alt edicem
Evet o enerji buraya gelecekbende çok etki etti . bazen yuh nasıl yapabildim diyorum . değişmek istediğin noktadaysan değişimine yardım eder tibet .
boya mı yaptıracaksın ..Evet o enerji buraya gelecek
Yarin kuaföre gitcem....yani insallah
Hic bilmiyorum ki boya yapsam mi yapmasam mi ...ama kesim icin gidicem ama boyatabilirim de...ama bu kararsizligim da beni delirtiyor☺boya mı yaptıracaksın ..
benimde gitmem lazım üşeniyorum ama
Hic bilmiyorum ki boya yapsam mi yapmasam mi ...ama kesim icin gidicem ama boyatabilirim de...ama bu kararsizligim da beni delirtiyor☺
Muhtemelen kendim boyarim
Ihtiyaç varsa erteleme karasız isen dokunma
bilmem çok uğraşmadım açıkcası sinirim bozuldu benim vücudumda iltihap var resmen dişim damağım çok kötüydü şişti dün patladı damağım yara şuan sanırım kötü bir dönemdeyim annemle kavga edip duruyorum içimde sürekli bir hüzün ve öfke var geçmiyor ne yapsam da sıkıldım herşeyden çokŞifreyi degistirseydin girerdin hemen ben oyle yaptim
Pazartesi baslamistim simdi 5 e gectim.Ne zaman basladin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?