- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
- #1.801
Ay delimisin popo eritilir mi benim ki 89 cm den 91 e cikti diye ne sevindimHediye bi elbisem var ve olmiiii, kendime doğum günümde bi elbise almıştımdı o da olmiiiibi şalvar aldıydım Edirne'den o da olmiiii bu popuş eriyecekkkk o ka nokta
Gözün aydin ben de kalkim callan imi yapim de kurtulimTibetimi yaptim simdi biraz rahatlatti sanki
Caferha_mim sende süper callan videosu var mı? Internetten baktım ama bulamadim çok merak ediyorum ne menem şeyler var. Ve bombaaaa süper 1,5 saat sürüyormuş.. Cafer bez getir
Benim ki 100 canım pek bi sevinilecek tarafı yokAy delimisin popo eritilir mi benim ki 89 cm den 91 e cikti diye ne sevindim
Keske 100 olsa offf daaa ne isterimBenim ki 100 canım pek bi sevinilecek tarafı yok
Yaaa ben bazen senin erkek olduğundan şüpheleniyorum yazdıklarını gördükçe emin olcam az kaldı.. ha uşak ha aman ha gayret haKeske 100 olsa offf daaa ne isterim
Düşüncelerimiz karşilikliymiş arada bende senin icin bunu dusundumYaaa ben bazen senin erkek olduğundan şüpheleniyorum yazdıklarını gördükçe emin olcam az kaldı.. ha uşak ha aman ha gayret ha
Birde ne yazmışım soylermisin?Yaaa ben bazen senin erkek olduğundan şüpheleniyorum yazdıklarını gördükçe emin olcam az kaldı.. ha uşak ha aman ha gayret ha
Her konuda rahatsın diye acaba mı dediğim oldu, koç um diye yazdıklarından meselaBirde ne yazmışım soylermisin?
Evet epey rahat olduğum doğruHer konuda rahatsın diye acaba mı dediğim oldu, koç um diye yazdıklarından mesela
Asil sen erkeksin be ...Hadi hadi erkeksin sen buluşalım dedim hemen Antalya ya kaçtın
Asil sen erkeksin be ...
O kadar sarap aldin gelmedim diye camur atma
Bi ara bana erkek olmadigini ispatlaBu kadar gırgır yeter kalkayımda callan teyzemi bekletmiyim daha fazla tel sarjdaydı dolmuştur
ha_mim sende süper callan videosu var mı? Internetten baktım ama bulamadim çok merak ediyorum ne menem şeyler var. Ve bombaaaa süper 1,5 saat sürüyormuş.. Cafer bez getir
Keske 100 olsa offf daaa ne isterim
Bi ara bana erkek olmadigini ispatla
Ben bilmemMaalesef yok canım ama linki var videonun yapabilcen miiii baya kondüsyon istiyormuşşş
104 tü 102 oldu şükür 97 olduğu zamanlarda bile büyük geliyordu şimdi o kadar olsa yeter diyorum hey gidi günler hey.bende büyük sevmiyimküçülse kıyafetlerin içinde daha rahat edicem
Nasıl olacak o:))
Oo baya calıştın :)Naptınız kızlar bayağı hareketli burası bugün sabah anneme geldik kahvaltıya sonra domates konserveye başladık annem difrize fasulye atmamıştı domatesledik domates kabuğundan şalca çıkardık vs vs vs yeni aldım teli elime
Ay evet çok çalıştım her tarafım kopuyor ağrıdan anneme kalmasın diye de hızlı yapayım dedimOo baya calıştın :)
Bende iste erkek olmakla itham ediliyorum arkadas fazla rahat bulmuş beni kendi çok normal da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?