- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.698
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.521
ni dimik efenim...Tişikkirler ifinim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ni dimik efenim...Tişikkirler ifinim![]()
Çok iyi yaptın :)tmm şişeme koydum eve götürüyorum :)
Bende bunu soracaktım favorilere ekleyeyim hemen.Benim de yenibahar almam lazim persembeleri kaynatmak için...
Bence yarin geç bugun 9 yap ama sen bilirsin tabi..kendini iyi hissediyorsan arttırÇok iyi yaptın :)
Bende bunu soracaktım favorilere ekleyeyim hemen.
Birde bugün 11 tekrara geçiyorum ama dün uyuyakaldım yapamadım nasıl devam edeyim sence
Efenim değil ifinim olacak o çocoğommmmni dimik efenim...![]()

Çocoğonn kovalasin seniEfenim değil ifinim olacak o çocoğommmm![]()
Çocoğonn kovalasin seni![]()
benim 17 de öyle deyo.. ne edücükve 17 de biter...zaman su gibi geciyor
19 bence zorlayacak 17 söyledi![]()
Bilmem...sen bırak istersenbenim 17 de öyle deyo.. ne edücük![]()
Bilmem...sen bırak istersenyorulma kiz canina yazik
![]()
ben senden insaflı çıktım, beraber 21 olalım dedim en azından.... pehhhhh kötülerin kraliçesi seniiii
![]()
oh ohhhh hayallere bak suyundanda ister misin cicim çoooookkkk beklersin

oh ohhhh hayallere bak suyundanda ister misin cicim çoooookkkk beklersin![]()
Artik ne kadar hırs bürüdü gözümuaaa aklıma ne geldi, sen beni bekle, birbirimize destek oluruz hem@Kova hatunu
9 yaptım bugün yarın 11e geçerim gündür yaparım iş arasındaBence yarin geç bugun 9 yap ama sen bilirsin tabi..kendini iyi hissediyorsan arttır
Hoşgeldinnnnnnnn işte buuuuuuuu kararlı olalım ve başaralımmmmMerhaba arkadaşlar
Karabatak geldiiii.misafirlerim bugün gitti.
2 gündür ortanca kızım hasta.çocuklar hasta olunca benim modum düşüyor.
Tibette 19 tekrara geçtim.ilk gün zorlanmadım fazla.dün yapamadım maalesef.bugün yaparım mutlaka.şimdilik bırakmaya niyetim yok.bekleyenlere duyurulur:))
üzülme annesi kısa zamanda geçer inşallah Tühhh cok sevindim bırakmamanaMerhaba arkadaşlar
Karabatak geldiiii.misafirlerim bugün gitti.
2 gündür ortanca kızım hasta.çocuklar hasta olunca benim modum düşüyor.
Tibette 19 tekrara geçtim.ilk gün zorlanmadım fazla.dün yapamadım maalesef.bugün yaparım mutlaka.şimdilik bırakmaya niyetim yok.bekleyenlere duyurulur:))
Eminim eminimTühhh cok sevindim bırakmamana![]()