- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.699
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.781
Kesinlikle ic güdülerimizi ozellikle dinlemeliyiz tibet yapiyorsak...hic yaniltmaz özümüzKızlar mutlaka hislerimizi dinlememiz gerektiğini bir kez daha deneyimleyerek yaşadım bugün. Prova sonrası oryantasyon a giderken bugün minibüste kulaklığımı çıkardım müzik dinliycem sonra bi anda vazgeçtim kulaklığı çantama geri koyup Ayetel Kürsi okumaya başladım 5 dakika geçti geçmedi hızla önümüze yandan bi otomobil geçti şoför atak davranmasa tüm hizimizla vuruyorduk yol açık diye minibüs hızlı da gidiyordu, Ayetel Kürsinin kaza ve beladan koruyucu bir dua olduğunu biliyordum ama müzikten vazgeçip bi anda okumaya başlamam ardından böyle büyük bi tehlike atlatmamiz çok etkiledi beni, sadece arınmıyoruz; ayrışıyoruz da sanırım

Gecmis olsun bu arada...atlatmışsın şükür

çok çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir umarım.yanık acısını iyi bilirim.çaydan 3 defa yandım 1 defada elime sıcak ağda döküldü
çok çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir umarım.yanık acısını iyi bilirim.çaydan 3 defa yandım 1 defada elime sıcak ağda döküldü  en fenası buydu.sana tavsiyem hemen silverdin krem al sür yanığa birebir.elimi çok çabuk iyileştirdi
en fenası buydu.sana tavsiyem hemen silverdin krem al sür yanığa birebir.elimi çok çabuk iyileştirdi

hele
hele