- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.701
Beyaz show var mi daha yaa![]()
İşte bize özel program yapcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz show var mi daha yaa![]()
Haha kacta hangi kanal? Bakarimİşte bize özel program yapcakvalla bak çılgın atcam oda kesin kameraya çıkarım ehehhehe
Yok yok asla barışmam zaten oda yazmıyor kiDovecem seniii![]()
Cok dua ediyorum kuzum sana.. sole boyu posu huyu suyu denk birini cikarsin karsina diyeYok yok asla barışmam zaten oda yazmıyor ki
Haha kacta hangi kanal? Bakarim
Valla:)) millet guzel gorsun fistigim![]()
inşallah ya inşallahhCok dua ediyorum kuzum sana.. sole boyu posu huyu suyu denk birini cikarsin karsina diye![]()
C tesi bakarim sen cikacaksanEkranların fenomen programı beyaz show, yoğun istek üzerine sahneye taşınıyor.
Poll Production organizasyonu V. sponsorluğunda 13-14 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak olan beyaz show, sevilen konukları, eğlenceli skeçleri ve sürpriz showlarıyla izleyicilere kahkaha dolu 2 gün tv de olmıycakmış ya konser gibi tv de yayınlanırmı bilmiyolar
Yasin kac basin kac bak bu tibet kaderimizi cizcek:)) once Allahtan istiyoruz tabii sonra kotu enerjileri def edip iyisini cagiriyoruzzinşallah ya inşallahh![]()
30 oldum şubattaYasin kac basin kac bak bu tibet kaderimizi cizcek:)) once Allahtan istiyoruz tabii sonra kotu enerjileri def edip iyisini cagiriyoruzz
Bugun yarin cikacak inaniyorummmmm30 oldum şubatta
heycanla bekliycemBugun yarin cikacak inaniyorummmmm![]()
Kirmizi gul tak taniyalimKızlar bu arada cumartesi beyaz showda olucam beni izleyin anacımyerebatan sanıcında bizim bankanın kuruluş yıldönümü kutlamaları beyazın sunumuyla olucak
![]()
aşkolsun beni tanıyamıcan mı artık yaneKirmizi gul tak taniyalim![]()
Doğru ordaki en güzeli muhtemelen gucci ordan anlarizaşkolsun beni tanıyamıcan mı artık yaneDD
kankamla gitcm bankadan sapsarışın nasıl güzel bence o daha dikkat çekerDoğru ordaki en güzeli muhtemelen gucci ordan anlariz![]()
Kese kağıdı geçir kafasınakankamla gitcm bankadan sapsarışın nasıl güzel bence o daha dikkat çeker![]()
Evli çoluklu çocuklu kadın cnm :)Kese kağıdı geçir kafasına![]()
Tekrarlarin ne kadarsa o kadar donuyorsun canim...Bugün ilk günüm olacak youtube dan video izledim anlamadığım tek yer kendi etrafında dönmeyi kaç tur yapıyoruz?