Benimde belim 4. Hareket de AgriyoCanım ben de 15 e başladım dün hayirlisiyla2.de benim belim agriyo zamanla düzeleceğini umuyorum 21 e 3 haftam var Sen hayırlısıylan kavuştur Allahım bol tibetli günler
Bennde 13 e cikacam bu hafta alıştım hareketlere artık çok yorulmuyorumMer haaa baa tibetliler
Ben 15 In içindeyim. Yaklaşık bir haftadır sürekli cok net rüyalar görüyorum. Bunu tibete bağladım cunku ilk defa bu kadar gün üst üste rüya görüyorum. Bilinçaltım kendini temizliyor heralde
Hadi hayırlısı.. sevgiler ve öpücükler❤
Merhaba , adet olanlar bu hareketleri yapmayı bırakıyor mu? Ben birkaç gün ara verdim onu duyunca şimdi kaldığım yerden devam ediyorum
Merhaba hanimefendi vücutta sıkılaştırıcı etkisi oldumu acaba3 hafta oldu başlayalı, beraberin de yüz yogası da yapıyorum ve grigori Sekanslarıda okuyorum.
İnanılmaz enerjik hissediyorum tembelliğim gitti ruhen de iyiyim
Cildim de güzelleşme olmaya başladı
İlk 3 6 tekrarlar da zorlanırken ( kafama göre arttırdım sayıları ) şimdi 21 tekrardayım 5 gündür hiç zorlanmıyorum hatta ilk hareketin de başım bile dönmüyor artık
Ben de bugün basliyorumDün neredeyse bırakıyordum. Üşendiğim için. Aman kızım biraz daha büyüsün olmuyor vs. dedim akşam yapmadım. Çünkü dönme hareketiyle başlayınca o da dönüyor ve durmuyor sonra düşüyorOnu uyuttuktan sonra gece yapmaya karar verdim. Ve yaptım. Zinciri devam ettirmeliyim. Bunca gün yaptım 5 i yapıyorken bırakmak kendime haksızlık demek. Artık kızımı uyutunca geceleri yapıcam. Bana katılırsanız mutlu olurum, beraber motive oluruz, birbirimiz için de devam ettiririz, ilerleyen zamanlarda etkilerini konuşuruz. Ben popom sıkı sıkı gezinirken içime sinmez yalnız sizin de olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?