Tigger ile beraber zayıflayın..

Tigger

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
6
10
3
33
Merhaba kızlar.. Kısaca kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım ,evli değilim,3 aydır çalışmıyorum.İşimden ayrıldığımdan beri yaklaşık 12-13 kilo aldım.Üstüne bir de yakında kız kardeşimin nişanı,düğün vs var.Artık tartıya bile çıkmak istemiyorum.Şu an yaklaşık 66 kilo filanım sanırım.Aslında kendimi böyle de seviyorum.,Problem de bu.Çok kilo aldığımın,kendime iyilik değil kötülük ettiğimin farkına varıp ,kendime iyi bakmaya başlamam lazım. kendimdeKilo almamın sebepleri önceden sağlıklı besleniyor ve işimden dolayı da çok yemek yemeye vakit bulamıyordum.Şimdi evde o kadar çok yiyorum ki.Çok dediğim gerçekten çok(Mesela bugün 1 bütün ekmek yedim ki bu sadece ekmek olan kısmı bunun yemeği,balı,reçeli,tatlısı var.siz düşünün gerisini).Artık önünü alamıyorum.Halim içler acısı.Bir gün normal yesem ertesi gün mutlaka abartma ihtiyacı duyuyorum.Psikolojik açlık mıdır nedir bilmiyorum.Ama bir şeyler yapmalıyım.Son zamanlarda burada yorumları okuyorum,yarışma takımları da varmış ben de burada sizlerle kilo vermek istiyorum.Bazı hormon problemlerim var.troid bezlerim için ilaçvkullanıyordum.Şu an onu da kullanmıyorum.Bazı doğal tedavi yöntemleri denediğim için bu süreçte kullanmıyorum.İnşallah şu aldığım kiloları veririm kızlar.Beraber başaralım.Öyle açlık diyetlerinden de hoşlanmıyorum.Kalori saymaya başlamayı düşünüyorum.günlük 1600-1700 kalori ile başlayacağım.Gelecekte de gidişata göre ona göre yön veririm. Gün içerisinde sık sık topiğe girmeye çalışıp yediklerimi de mutlaka her akşam bir liste halinde yayınlayacağım.
10 Kasım başlangıcım olsun

Başlangıç:65.7

Merhaba kızlar.. Kısaca kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım ,evli değilim,3 aydır çalışmıyorum.İşimden ayrıldığımdan beri yaklaşık 12-13 kilo aldım.Üstüne bir de yakında kız kardeşimin nişanı,düğün vs var.Artık tartıya bile çıkmak istemiyorum.Şu an yaklaşık 66 kilo filanım sanırım.Aslında kendimi böyle de seviyorum.,Problem de bu.Çok kilo aldığımın,kendime iyilik değil kötülük ettiğimin farkına varıp ,kendime iyi bakmaya başlamam lazım. kendimdeKilo almamın sebeperi önceden sağlıklı besleniyor ve işimden dolayı da çok yemek yemeye vakit bulamıyordum.Şimdi evde o kadar çok yiyorum ki.Çok dediğim gerçekten çok(Mesela bugün 1 bütün ekmek yedim ki bu sadece ekmek olan kısmı bunun yemeği,balı,reçeli,tatlısı var.siz düşünün gerisini).Artık önünü alamıyorum.Halim içler acısı.Bir gün normal yesem ertesi gün mutlaka abartma ihtiyacı duyuyorum.Psikolojik açlık mıdır nedir bilmiyorum.Ama bir şeyler yapmalıyım.Son zamanlarda burada yorumları okuyorum,yarışma takımları da varmış ben de burada sizlerle kilo vermek istiyorum.Bazı hormon problemlerim var.troid bezlerim için ilaçvkullanıyordum.Şu an onu da kullanmıyorum.Bazı doğal tedavi yöntemleri denediğim için bu süreçte kullanmıyorum.İnşallah şu aldığım kiloları veririm kızlar.Beraber başaralım.Öyle açlık diyetlerinden de hoşlanmıyorum.Kalori saymaya başlamayı düşünüyorum.günlük 1600-1700 kalori ile başlayacağım.Gelecekte de gidişata göre ona göre yön veririm. Gün içerisinde sık sık topiğe girmeye çalışıp yediklerimi de mutlaka her akşam bir liste halinde yayınlayacağım.
10 Kasım başlangıcım olsun

Başlangıç:65.7
merhaba bir yarışmamız var 11 kasımda tartı fotoğrafı yükleme ile başlayacak bekleriz :)

1600-1700 iyi düşümüssün tabi bunu ne yiyerek aldığın önemli:)

merhaba bir yarışmamız var 11 kasımda tartı fotoğrafı yükleme ile başlayacak bekleriz :)

1600-1700 iyi düşümüssün tabi bunu ne yiyerek aldığın önemli:)
Evet sadece kalori hesabının önemli olmadığını biliyorum.macro besinler önemli.Yarışma grubunun açıldığı sayfa neresi acaba bulamadım ben.

Back
X