Tıkalı tüpler açılıp ilk ay hamile kalan var mı

elifkas81

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
2
0
6
28
İlk hsg filmimde 2 tüpümde tıkalıydı 1 ay sonra tekrar çekim sırasında açıldı günüm 10 gün geçiyor böyle olup ilk ay hamile kalan var mı arkadaşlar

ben ılk hsg cektırdıgımden hemen sonra hamıle kalmıstım ama kımyasal gebelık oldu cunki aynı zmanada covıtı agır gecırdım bende tupler acıktı

İlk hsg filmimde 2 tüpümde tıkalıydı 1 ay sonra tekrar çekim sırasında açıldı günüm 10 gün geçiyor böyle olup ilk ay hamile kalan var mı arkadaşlar
Tıkalı tüpüm açıldıktan sonraki 3.ay hamile kaldım bende

Tıkalı tüpüm açıldıktan sonraki 3.ay hamile kaldım bende
Merhaba benim de sağ tupum tıkalıydi hsg ile açıldı iki senedir hiç hamile kalamamistim başka hicbir sıkıntı görünmüyordu tek tüple de hamile kalanlar varmış acaba sizin iki tupte de mi tıkanıklık varmış nasıl bir yol izlediniz

Merhaba benim tek tüpüm tıkalıydı açtırınca hamile kaldım tek tüple olmadı tüpüm açılınca yumurta takibi yaptırdım 3.ay hamile kaldım

Merhaba benim tek tüpüm tıkalıydı açtırınca hamile kaldım tek tüple olmadı tüpüm açılınca yumurta takibi yaptırdım 3.ay hamile kaldım
Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ben de bu ay adet olduktan sonra klomen için doktora gideceğim inşallah sizin gibi olur başka bir sıkıntı çıkmaz iki yıldır tek tüple de olsa neden hamilelik oluşmadi acaba başka bir sıkıntı mı var diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…