Tıkandım 2

karma23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
105
56
98
Aylar önce yazmıştım yine buraya 3 yıldır ailemle görüşmüyorum sebebi kuzenimin istismari sonucu bana değil ona inanan bir anne ve beni hayat boyu sevgisinden yoksun,bir ucubeymisim gibi davranan anne,epeydir arıyorlardı,telefonları açmadım akrabamla haber yolladilar asla kabul etmedim,dün pat diye geldiler,içeri aldım hiç konuşmadılar öyle salonda oturdular çocuklarla ilgilendiler falan,2 saat tek laf etmediler ben evde yokmuşum gibi ben de konuşmadım, en sonunda dayanamayıp siz ne zaman gideceksiniz dedim çıkıp gittiler bu kadar,maddi olarak durumlari çok iyi,çocuklara birer kazak almıslar bana da ve iş yerinde bayat ne kadar simit,pogaca,meyve varsa alip bana getirmişler kapinin önune geri koymustum giderken almamişlar.neden konuşmadim derseniz yillarca konustum beni duymadilar lafim yerine ulaşmiyor daha ne deyim herkes istedigini anliyor benim de anlatmaya halim kalmadı,ne yapmaliyim? yaptıklarim doğru mu sizce?

Ailene bir şans ver.
Durumu analiz et.
Eskisi gibi sıkıntı devam ediyor ise kararırı tekrardan devam ettirirsin.
Kendinden de taviz verme.

Aklima bir şans vermek gelse de içimden gelmiyor,kuzenin ailesi bunlarla konuşmuyor annemin ablasi olur ama biliyorum ki onlar konuşsa benim ailemde onlarla konuşur kaldiramiyorum.

Aklima bir şans vermek gelse de içimden gelmiyor,kuzenin ailesi bunlarla konuşmuyor annemin ablasi olur ama biliyorum ki onlar konuşsa benim ailemde onlarla konuşur kaldiramiyorum.
Hayır.
Şans falan vermeyin.
Annenizde mahcubiyet ya da vicdan azabı görünmüyor, yazdıklarınıza bakılırsa.
Farzedin ki o öldü.
Böyle anneyi kim ister?

Elden ayaktan düşünce o tacizci baksın ona.

Hayır.
Şans falan vermeyin.
Farzedin ki o öldü.
Böyle anneyi kim ister?

Ben de bu fikirdeyim çocuklugumdan beri yaşattıklari,yazacak kadar az değil ,anne eksikligi öyle büyük ki ama elimden bir şey gelmiyor.

Aylar önce yazmıştım yine buraya 3 yıldır ailemle görüşmüyorum sebebi kuzenimin istismari sonucu bana değil ona inanan bir anne ve beni hayat boyu sevgisinden yoksun,bir ucubeymisim gibi davranan anne,epeydir arıyorlardı,telefonları açmadım akrabamla haber yolladilar asla kabul etmedim,dün pat diye geldiler,içeri aldım hiç konuşmadılar öyle salonda oturdular çocuklarla ilgilendiler falan,2 saat tek laf etmediler ben evde yokmuşum gibi ben de konuşmadım, en sonunda dayanamayıp siz ne zaman gideceksiniz dedim çıkıp gittiler bu kadar,maddi olarak durumlari çok iyi,çocuklara birer kazak almıslar bana da ve iş yerinde bayat ne kadar simit,pogaca,meyve varsa alip bana getirmişler kapinin önune geri koymustum giderken almamişlar.neden konuşmadim derseniz yillarca konustum beni duymadilar lafim yerine ulaşmiyor daha ne deyim herkes istedigini anliyor benim de anlatmaya halim kalmadı,ne yapmaliyim? yaptıklarim doğru mu sizce?
Cok da iyi yapmissin... o pisligi evlat edinsinlet madem

Aynen boyle devam edin. Ileride ne yasarsaniz ona gore tekrar karar verirsiniz

Bizim ekranımızda da,hangi konuya yorum yapmışsak onu takibe almış olduğumuz için başlığın sağ tarafında gözlük simgesi oluyor.

Hayır.
Şans falan vermeyin.
Farzedin ki o öldü.
Böyle anneyi kim ister?

Aynen katılıyorum. Bence ilerisi için bile yer yapıyor olabilirler. Yaşlanınca bize kim bakacak diye. Asla konuşmayın konu sahibi. Değmezler

Bence hiç üzülmeyin kendileri kaybetmişler. Onlarsiz daha mutluysan hiç olmamışlar gibi davranın. Yasadiklariniz kolay değil ne desek yalan olur aslında. Vicdaninizin sesini dinleyin derim. Ben olsam iletişim kurmamaya devam ederim çünkü onalri görünce geçmiş aklıma gelecek diye.

en iyi cevabı vicdanın verir, arkalarından bir burukluk, pişmanlık hissetmediysen yaptığın doğru, hissettiysen yanlış demektir.

Tacize uğramışsınız aileniz size değil el aleme mi inanmış? Öyle aile olmaz olsun

çok haklısın bir de senin konuşmanı beklemişler pesss.Özür dileselerde bu saatten sonra öyle anne olmaz olsun insan hiç evladını bu duruma sokar mı ...Yazık valla.Sen hiç üzülme çocuklarınla daha mutlu ol inşallah. bir aile dostumuz var İzmirde 2000 taciz tecavüz dosyası ve bir kısmı da 8-13 yaş arası kimisi hamile çocuk dedi.Bu çocuklara yapılan zalimlik nedir ya hu.Allah tüm evlatlarımızı korusun

Iyi yapiyorsunuz bu insanlar hakediyorlar yani iciniz rahat olsun.

Back
X