Tikimle mücadelem

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Çocukluğumdan beri tirnak kenar etlerimi koparirim.Son 3 gundur cayir cayir yaninca ve hayatimi etkilemeye baslayinca kendime cok kizdim ve birakma karari aldim.Beynimde bir merkeze o an resmen komut verdim.Kanatana kadar yolardim.Şu an çok öfkeliyim.Çünkü benim stres attigim tek şey onlari yolmak ve acisindan zevk almakti.Sonra da krem sürüp kendimce tedavi etmek...Aklima gelince tekrar yapmamak için neler yapiyorum bilseniz.Kendimle savaş halindeyim ama inanin çok kararlıyım.Sinirden parmaklarimi isiriyorum o aciyi hatirlayip tekrar yapmamak için.Paylaşmak istedim...3 gündür temizim. Sizlerde tiklerinizi birakin olur mu...Hiçbirşeyi değiştiremiyorsak kendimizi degistirebiliriz.Tabi bu parmaklarimi yolduran dertlerimi daha tek tek sayamiyorum bile...Hayat....

Son düzenleme:
Canım çok iyi etmişsin kendine zarar verme. Ben bir şeye sinirlendiğimde,hınç çıkarmak istediğimde falan hamur yoğurur onu bir güzel pataklarım dene bence:KK70:

Bende de var bu arada...birde tirnak kemiriyorum belli donemlerde....Su an 6 tane uzun 4 tanesi kemirilmis :)
Hos gelsin o 4 taneyi kemirmiyim diye o 6 taneyi torpuledim ojeledim mis gibi oldu...ama simdilik ise yaramiyor:)

Bence kolunuza bi yumurta lastigi takin.
Yada bi cakmak alin yaniniza.
Her durtu geldiginde bunlari devreye sokun. Lastik ve ates acisi sogutur.

Benim de çocukluktan kalma tırnak yeme huyum var. Bu ramazan oruç gitmesin diye baya bir tuttum kendimi, yemedim. Bir baktım uzamış, mis gibi olmuş. Bu güzelliği gördükten sonra bir daha yiyebileceğimi sanmıyorum :süslü:

Bir de yanınızda tırnak makası taşıyın. Etler gözünüze çarptıkça, canınız yolmak istedikçe kesin. Gerçekten etkili.

sinirlendiğimde kendimi hırpalarcasına spor yaparım ya da temizlik.

hareket edip yorulunca insan yumuşuyor ve rahatlıyor.

ex de çok yolardı parmaklarını ben de ona stres toplarından almıştım yumuşak ellerini oyalamak için deneyebilirsin

Çocukluğumdan beri tirnak kenar etlerimi koparirim.Son 3 gundur cayir cayir yaninca ve hayatimi etkilemeye baslayinca kendime cok kizdim ve birakma karari aldim.Beynimde bir merkeze o an resmen komut verdim.Kanatana kadar yolardim.Şu an çok öfkeliyim.Çünkü benim stres attigim tek şey onlari yolmak ve acisindan zevk almakti.Sonra da krem sürüp kendimce tedavi etmek...Aklima gelince tekrar yapmamak için neler yapiyorum bilseniz.Kendimle savaş halindeyim ama inanin çok kararlıyım.Sinirden parmaklarimi isiriyorum o aciyi hatirlayip tekrar yapmamak için.Paylaşmak istedim...3 gündür temizim. Sizlerde tiklerinizi birakin olur mu...Hiçbirşeyi değiştiremiyorsak kendimizi degistirebiliriz.Tabi bu parmaklarimi yolduran dertlerimi daha tek tek sayamiyorum bile...Hayat....
ben tırnak kemirmiyorum da yanlarında bazen ufak deriler kalkıyor ya onları koparmaya başlıyorum ,, derken bi bakmışım kanatmışım. sonra acıyor kendime çok kızıyorum ama hala vazgeçebilmiş değilim :KK43:

Back
X