Hayır cemos hiç aşı olmadım kovid de olmadım ama geçtiğimiz ay eşim koviddi bende hep yanında durdum izole olmadık belki bende geçirdim belirti vermedi o sebeple mi acaba aklıma Baska bişry gelmiyoKovid aşısını yeni mı oldunuz.
Bende ilk defa asi olduktan sonra gecikme yaşadım.
Yaklaşık 24. Günde regl oldum.
Aşının geciktirme yaptığı çok oluyor ama pozitif olanlarda gecikme duymadım.
Hormonlar normal, psikolojik değil diyorsun ama onun bilinçaltından emin olamazsın.
Ben kan testinden dolayı hamilelik olmadığını düşünüyorum.
Yumurtalık ve kist riskine bakıldı mi.
Kistler genelde gecikme de ilk
Reglime 5 gün kala yumurtalar çatlamamıştı henüz. doktorum ilişkiye devam dedi değerlendirdik o günleri beklenen adet günümde kahverengi lekelenmeler oldu günde 1 kez falan 4 gün boyunca. Yerleşme kanaması sanıp ilişkiyi bıraktık muhtemelen yumurtlama kanamasıymış cunku 3 tane olgunlaşmış yurmutam vardı geçen hafta pazartesi de yine ultrasonda baktı kist falan yok yumurtlar çatlamış geç yumurtlama olmuştu bugün alırız pozitif sonucu dedi ama sonuc sıfırAşının geciktirme yaptığı çok oluyor ama pozitif olanlarda gecikme duymadım.
Hormonlar normal, psikolojik değil diyorsun ama onun bilinçaltından emin olamazsın.
Ben kan testinden dolayı hamilelik olmadığını düşünüyorum.
Yumurtalık ve kist riskine bakıldı mi.
Kistler genelde gecikme de ilk düşünülür.
Hayır hiç regl belirtisi yok şişkinlik gerginlik ağrı falan da yok ama gebelik belirtisi de yok en kötü ihtimalle 24 aralıkta yumurtlama olmuş olsa 14 gün sonrası regl olmam gerekirdi ancak 18 gün oldu. Sabah kan vermiştim sağlık ocagına bakalım ne cıkacak merakla bekliyorum gebelik cıkarsa düşer bayılırım heraldeO zaman geç yumurtlama oldu eğer döllenme olduysa bile geç döllenme olmuştur.
Bu durumda benim aklıma regl gecikmesi yumurtlamanin geç olmasından kaynaklı diye geldi
Daha önce pko geçmişi yoksa bence hamilelik şansı var ama her insanın tepkisi çok farklı oluyor umutlandirmak istemem.
Şu durumda bence 4-5 gün daha bekle.
Bu arada hiç regl belirtisi yok mu.
103 e düşük mü dedi? Ben de 2 ayı geçti adet olmuyorum benim de 107 çıkmış yarın göstericem doktora. Yalnız bugüne kadar benim max 40 50 aralıgında cıkardı ve tıkır tıkır adet olurdum ilk kez böyle bi gecikme yasıyorum kimse de bana düşük dememişti. Hatta 107 bana yüksek geldiHa bu arada dip not e2 hormonum gecen hafta 103 cıkmıştı enabızda baktığımda yeşil yanıyor normal değer diye ama doktorum onun düşük olduğunu bu sebeple adet olmadığımı söyledi ilaç falan da yazmadı vitaminlere ve folik asiye devam et dedi sadece
Zaten bana da mantıklı gelmedi bir önceki ayda 33 cıkmıştı ve regl olmuştum yarın doktorundan bilgi alınca yaz lütfen cok merak ettim gecikmenin sebebi ve e2 değerinin normal olup olmadığını103 e düşük mü dedi? Ben de 2 ayı geçti adet olmuyorum benim de 107 çıkmış yarın göstericem doktora. Yalnız bugüne kadar benim max 40 50 aralıgında cıkardı ve tıkır tıkır adet olurdum ilk kez böyle bi gecikme yasıyorum kimse de bana düşük dememişti. Hatta 107 bana yüksek geldi
Edicem cok teşekkür ederimSakın kal
İnşallah hayirlisiyla nasip olur.
Sonuçtan haberdar edersen sevinirim
Yazarım unutursam özelden yaz bana. Peki diğer hormonların nasıl cıktı?Zaten bana da mantıklı gelmedi bir önceki ayda 33 cıkmıştı ve regl olmuştum yarın doktorundan bilgi alınca yaz lütfen cok merak ettim gecikmenin sebebi ve e2 değerinin normal olup olmadığını
Onun dışında hepsi normal canım bu sabah bi daha kan vermiştim hormon ve hcg. sabaha alıcam sonucları bakalım inşallah bir mucize olur bu kadar zamanın ardına pozitif sonuc alırımYazarım unutursam özelden yaz bana. Peki diğer hormonların nasıl cıktı?
Şimdi biraz bakındım da ben şimdiye kadar hep adetliyken verdim e2 hormonunu, adetliyken o söylediğimiz değerler normal ama adet dönemi dışında 200 üstü olmalıymış gibi bişey okudum, doktorun haklı olabilir bakalım benimki ne diyecek.Onun dışında hepsi normal canım bu sabah bi daha kan vermiştim hormon ve hcg. sabaha alıcam sonucları bakalım inşallah bir mucize olur bu kadar zamanın ardına pozitif sonuc alırım
Selam canım gittin mi doktoruna ne dediŞimdi biraz bakındım da ben şimdiye kadar hep adetliyken verdim e2 hormonunu, adetliyken o söylediğimiz değerler normal ama adet dönemi dışında 200 üstü olmalıymış gibi bişey okudum, doktorun haklı olabilir bakalım benimki ne diyecek.
Sorun yok dediSelam canım gittin mi doktoruna ne dedi
Anladım benim kan sonucum da 2 den küçüktür yazıyor yine hüsranSorun yok dediTarlusal verdi bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?