Gebeliğe Hazırlık Tıkır tıkır olan düzenli adetim 20 gün gecikti ama testler de negatif bu adet niye gecikir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sedoskoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
1.015
903
73
Selam kızlar adetim 20 gün gecikti kendimi bildim bileli her 27 günde bir adet olurum hatta saatine kadar düzeni şaşmaz ama bu ay olmadım hormon testleri de yapıldı bişey cıkmadı bugun yine sağlık ocağına gidip kan verdim hem hcg hem hormon bakılacak adetim gecikti gecikeli her hafta kan veriyorum sonuc koca bir 0.1 bu adet durduk yere niye gecikir ki stres falan da yapmıyorum gayet relaksım hatta gelsin diye bekliyorum her gün gelsin ki önümüzdeki maçlara bakalım tedavimize devam edelim ama yok gelmiyor

Kovid aşısını yeni mı oldunuz.
Bende ilk defa asi olduktan sonra gecikme yaşadım.
Yaklaşık 24. Günde regl oldum.

Ha bu arada dip not e2 hormonum gecen hafta 103 cıkmıştı enabızda baktığımda yeşil yanıyor normal değer diye ama doktorum onun düşük olduğunu bu sebeple adet olmadığımı söyledi ilaç falan da yazmadı vitaminlere ve folik asiye devam et dedi sadece

Kovid aşısını yeni mı oldunuz.
Bende ilk defa asi olduktan sonra gecikme yaşadım.
Yaklaşık 24. Günde regl oldum.
Hayır cemos hiç aşı olmadım kovid de olmadım ama geçtiğimiz ay eşim koviddi bende hep yanında durdum izole olmadık belki bende geçirdim belirti vermedi o sebeple mi acaba aklıma Baska bişry gelmiyo

Aşının geciktirme yaptığı çok oluyor ama pozitif olanlarda gecikme duymadım.
Hormonlar normal, psikolojik değil diyorsun ama onun bilinçaltından emin olamazsın.
Ben kan testinden dolayı hamilelik olmadığını düşünüyorum.
Yumurtalık ve kist riskine bakıldı mi.
Kistler genelde gecikme de ilk düşünülür.

Kısaca şöyle anlatayım seni tecrübeli gördüm Reglime 5 gün kala yumurtalar çatlamamıştı henüz. doktorum ilişkiye devam dedi değerlendirdik o günleri beklenen adet günümde kahverengi lekelenmeler oldu günde 1 kez falan 4 gün boyunca. Yerleşme kanaması sanıp ilişkiyi bıraktık muhtemelen yumurtlama kanamasıymış cunku 3 tane olgunlaşmış yurmutam vardı geçen hafta pazartesi de yine ultrasonda baktı kist falan yok yumurtlar çatlamış geç yumurtlama olmuştu bugün alırız pozitif sonucu dedi ama sonuc sıfır

O zaman geç yumurtlama oldu eğer döllenme olduysa bile geç döllenme olmuştur.
Bu durumda benim aklıma regl gecikmesi yumurtlamanin geç olmasından kaynaklı diye geldi
Daha önce pko geçmişi yoksa bence hamilelik şansı var ama her insanın tepkisi çok farklı oluyor umutlandirmak istemem.
Şu durumda bence 4-5 gün daha bekle.
Bu arada hiç regl belirtisi yok mu.

Hayır hiç regl belirtisi yok şişkinlik gerginlik ağrı falan da yok ama gebelik belirtisi de yok en kötü ihtimalle 24 aralıkta yumurtlama olmuş olsa 14 gün sonrası regl olmam gerekirdi ancak 18 gün oldu. Sabah kan vermiştim sağlık ocagına bakalım ne cıkacak merakla bekliyorum gebelik cıkarsa düşer bayılırım heralde

Sakın kal
İnşallah hayirlisiyla nasip olur.
Sonuçtan haberdar edersen sevinirim

103 e düşük mü dedi? Ben de 2 ayı geçti adet olmuyorum benim de 107 çıkmış yarın göstericem doktora. Yalnız bugüne kadar benim max 40 50 aralıgında cıkardı ve tıkır tıkır adet olurdum ilk kez böyle bi gecikme yasıyorum kimse de bana düşük dememişti. Hatta 107 bana yüksek geldi

Zaten bana da mantıklı gelmedi bir önceki ayda 33 cıkmıştı ve regl olmuştum yarın doktorundan bilgi alınca yaz lütfen cok merak ettim gecikmenin sebebi ve e2 değerinin normal olup olmadığını

Zaten bana da mantıklı gelmedi bir önceki ayda 33 cıkmıştı ve regl olmuştum yarın doktorundan bilgi alınca yaz lütfen cok merak ettim gecikmenin sebebi ve e2 değerinin normal olup olmadığını
Yazarım unutursam özelden yaz bana. Peki diğer hormonların nasıl cıktı?

Yazarım unutursam özelden yaz bana. Peki diğer hormonların nasıl cıktı?
Onun dışında hepsi normal canım bu sabah bi daha kan vermiştim hormon ve hcg. sabaha alıcam sonucları bakalım inşallah bir mucize olur bu kadar zamanın ardına pozitif sonuc alırım

Onun dışında hepsi normal canım bu sabah bi daha kan vermiştim hormon ve hcg. sabaha alıcam sonucları bakalım inşallah bir mucize olur bu kadar zamanın ardına pozitif sonuc alırım
Şimdi biraz bakındım da ben şimdiye kadar hep adetliyken verdim e2 hormonunu, adetliyken o söylediğimiz değerler normal ama adet dönemi dışında 200 üstü olmalıymış gibi bişey okudum, doktorun haklı olabilir bakalım benimki ne diyecek.

Selam canım gittin mi doktoruna ne dedi

Kimse konuma cevap vermiyor buraya yazıyorum bu ay ilk defa adetim 16 gün sürdü aralığın 21 birinde başladı bu ayın 6 sına kadar devam etti doktora gittim bi sıkıntı yok dedi tekrar 21 indemi olucam yani uzun süre adet olanların bat aynı mı oluyor bilen varsa söylesin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…