Tikkabilla'nın Gardrobu

Tikkabilla

Lupilup!
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
18.676
24.172
798
Merhaba hanımlar, alışverişi çok seven biri olarak her ay çeşit çeşit şeyler alıyorum ve bunları da bu konuda paylaşmaya karar verdim. Yeni aldığım kıyafetleri nereden, kaç liraya aldığımı belirterek paylaşacağım. Böylece sizlerde beğendiğiniz ürünler olursa daha kolay ulaşabileceksiniz onlara.. Genellikle internet üzerinden alışveriş yapıyorum son zamanlarda çünkü şu an bulunduğum yerde alışveriş olanağı kısıtlı hatta yok denecek kadar az.. Yaz tatilinde gidip görüp alışveriş yapacağım inşallah.. Her neyse hadi en son aldığım birkaç ürüne göz atalım.

Ayakkabılarımı alalı yaklaşık 1 ay oldu ama o kadar çok seviyorum ki onları da paylaşmak istedim. Adapazarı Gez Mağazası'ndan 60 tl'ye almıştım.

$2014-05-19 14.24.00.webp

Bu gömleği çoook beğenerek aldım. Markafoni'den Picolina marka 35 tl..

$2014-05-19 14.17.41.webp

Bu gömlek de Markafoni'den, marka Pretty Mark: Young fiyatı ise 30 tl..

$2014-05-19 14.18.48.webp

Yaz aylarında bu tarz pantolonlar çok rahat oluyor. Markafoni Picolina 30 tl..

$2014-05-19 14.25.24.webp

Ve son olarak günlük kullanımlık yine Markafoni'den ama farklı alışveriş sitelerinde de rahatlıkla bulabileceğiniz Bella Mondini çanta, fiyatı 20 tl..

$2014-05-19 14.20.34.webp

kapalıyım tarzım olan kıyafetler değil ama hepsi çok güzel eminim çok güzel taşıyosundur daa hani bunun devamı kızzzz :1:

Evet canlar, sırada Modanisa.com'dan almış olduğum şallar var. Daha önce bir defa daha alışveriş yapmıştım ordan ve istediğim çanta farklı gelmişti. İletişim kurmaya çalıştım ama yanıt alamadım. Bir daha da alışveriş yapmam demiştim ama gördüğünüz üzre yine yaptım. :9: Bu sefer de faturam çıkmadı paketten.. Neyse şallara bakalım biz..

$2014-05-29 15.56.41.webp

Şifon şal.. Bonjela.. 19.90 tl.. Şifon şal daha önce kullanmamıştım, tereddüt ederek aldım acaba rahat olur mu diye.. Görcez bakalım..

$2014-05-29 16.00.11.webp

Mervin.. 12.90 tl.. Fotoğrafta rengi farklı çıkıyor bu şalın, aslında daha pembemsi ve kırmızılı..

$2014-05-29 16.01.09.webp

Tuva.. 9.90 tl.. İşte bunu çoook beğenerek aldım kiii.. :16:

$2014-05-29 16.02.25.webp

Tuva.. 9.90 tl.. Ya bunun kumaşına hayran kaldım işte ben, polivskon yazıyor kumaşı için..

$2014-05-29 16.03.45.webp

Ecardin.. 14.90 tl.. Renkleri internette gördüğümden farklı gibi geldi bana ama yine de beğendim.

Şimdilik bu kadar.. Yarın da yeni aldığım bluz ve gömlekleri paylaşacağım sevgili hanımlar.. :54:

Sanırım konuyu takip eden yok ama ben paylaşmaya devam ediyorum. İşte bunlar da son cicilerim..

Hepsi Vişnepark alışveriş sitesinden.. İlk defa alışveriş yaptım bu siteden ama çok memnun kaldım, çok ilgililer..

$2014-05-31 12.21.12.webp

22.50 tl..

$2014-05-31 12.23.05.webp

14.99 tl..

$2014-05-31 12.21.51.webp

$2014-05-31 12.22.21.webp

22.50 tl.. Bunu çok beğendim işte.. :nazar:

$2014-05-31 12.24.07.webp

19.99 tl.. Ben başka renk ve desen istemiştim ama arayıp ellerinde bedeni kalmadığını, istediğim takdirde başka renk yollayabileceklerini söylediler. Ben de o sıra çalıştığım için bakma imkanım yoktu internete, size güveniyorum dedim arayan bayana, o da bunu yollamış, beğendim.

$2014-05-31 12.54.37.webp

9.99 tl.. O kadar şirin ki dayanamadım aldım. Sırttan bağlamak için kurdeleleri de var. :16:

Hepsi çok güzel :40: bende gömlek arıyorum ama yaz aylarında tesettürlü bayanları düşünen kiiim :19: hep tüllü iç gösteren ya da kısa kol şeyler :19:

Hepsi çok güzel :40: bende gömlek arıyorum ama yaz aylarında tesettürlü bayanları düşünen kiiim :19: hep tüllü iç gösteren ya da kısa kol şeyler :19:

Aynen bak benim aldıklarımın da bir kısmı öyle.. Çok beğeniyorum ama bir bakıyorum yarım kol, tam yapsalar ölürler mi ki? Bu yarım kolları da bayan bayana gezmelere giderken giyiyorum ben, evin içinde incecik güzel oluyor ama dışarıda giymek için üstüne bir şey almak zorunda kalıyorsun. Tesettür markaları desen fiyatlar almış başını gidiyor. Din üzerinden prim yapıyorlar başka bir şey değil!

Aynen bak benim aldıklarımın da bir kısmı öyle.. Çok beğeniyorum ama bir bakıyorum yarım kol, tam yapsalar ölürler mi ki? Bu yarım kolları da bayan bayana gezmelere giderken giyiyorum ben, evin içinde incecik güzel oluyor ama dışarıda giymek için üstüne bir şey almak zorunda kalıyorsun. Tesettür markaları desen fiyatlar almış başını gidiyor. Din üzerinden prim yapıyorlar başka bir şey değil!
Bak sende dikkat ediyorsun benim gibi. Bazıları yarım kol demeden, iç gösteriyor demeden dışarıda giyiniyorlar. Tesettür markalarına gerçekten diyecek bir şeyim yok biraz makul fiyatlar olsa ölürler sanki..

Evet kızlar bugün yeni cicilerim de elime ulaştı. Facebook'tan vermiştim siparişi, 3lü takım 115 tl..

Eki Görüntüle 1122008

Eki Görüntüle 1122009

Bu takımı çok beğeniyorum. Özellikle ayakkabılar çok ama çok rahat. Bende de lacivertleri var. Çantayı çok büyük diye almamıştım. Ne zaman büyük çanta taksam içi boş kalıyor öyle de hoş durmuyor..
Güle güle mutlu mutlu kullan canım :46:

Bu takımı çok beğeniyorum. Özellikle ayakkabılar çok ama çok rahat. Bende de lacivertleri var. Çantayı çok büyük diye almamıştım. Ne zaman büyük çanta taksam içi boş kalıyor öyle de hoş durmuyor..
Güle güle mutlu mutlu kullan canım :46:

Evet ayakkabı çok rahat cidden, çanta da geniş, ben büyük çanta kullanıyorum genelde öyle alışmışım. Öğretmen olduğum için küçük çantaya hiçbir şey sığmıyor. :1: Teşekkürler canım..

Merhaba hanımlar, alışverişi çok seven biri olarak her ay çeşit çeşit şeyler alıyorum ve bunları da bu konuda paylaşmaya karar verdim. Yeni aldığım kıyafetleri nereden, kaç liraya aldığımı belirterek paylaşacağım. Böylece sizlerde beğendiğiniz ürünler olursa daha kolay ulaşabileceksiniz onlara.. Genellikle internet üzerinden alışveriş yapıyorum son zamanlarda çünkü şu an bulunduğum yerde alışveriş olanağı kısıtlı hatta yok denecek kadar az.. Yaz tatilinde gidip görüp alışveriş yapacağım inşallah.. Her neyse hadi en son aldığım birkaç ürüne göz atalım.

Ayakkabılarımı alalı yaklaşık 1 ay oldu ama o kadar çok seviyorum ki onları da paylaşmak istedim. Adapazarı Gez Mağazası'ndan 60 tl'ye almıştım.

Eki Görüntüle 1119973

Bu gömleği çoook beğenerek aldım. Markafoni'den Picolina marka 35 tl..

Eki Görüntüle 1119992

Bu gömlek de Markafoni'den, marka Pretty Mark: Young fiyatı ise 30 tl..

Eki Görüntüle 1119996

Yaz aylarında bu tarz pantolonlar çok rahat oluyor. Markafoni Picolina 30 tl..

Eki Görüntüle 1120004

Ve son olarak günlük kullanımlık yine Markafoni'den ama farklı alışveriş sitelerinde de rahatlıkla bulabileceğiniz Bella Mondini çanta, fiyatı 20 tl..

Eki Görüntüle 1120005

canım şu gri ayakkabuılar dolgu taban mı dolgu taban kapalı ayakkabı mı tam istediğimi bulamadım markası nedir diyecektim ?

canım şu gri ayakkabuılar dolgu taban mı dolgu taban kapalı ayakkabı mı tam istediğimi bulamadım markası nedir diyecektim ?

Evet canım dolgu ve çok rahat bunlar ama marka olarak sadece ayakkabı içinde yazan isim var elimde.. Ben bunu dediğim gibi Adapazarında büyük bir ayakkabı mağazasından almıştım. Nerde bulabilirsin hiçbir fikrim yok maalesef..

Evet ayakkabı çok rahat cidden, çanta da geniş, ben büyük çanta kullanıyorum genelde öyle alışmışım. Öğretmen olduğum için küçük çantaya hiçbir şey sığmıyor. :1: Teşekkürler canım..
Canım ne güzel bende öğretmenim :) büyük çanta taktığımda dolduramıyorum küçük çanta taktığımda yetmiyo :))

çok beğendim paylaştıklarınızı güzel bir tarzınız varmış ben kapanalı daha bir yıl olmadı ama sizinki gibi kendime ait bir tarım yok malesef onu fark ettim kendimde :) takipteyim paylaştıklarınızı :)

çok beğendim paylaştıklarınızı güzel bir tarzınız varmış ben kapanalı daha bir yıl olmadı ama sizinki gibi kendime ait bir tarım yok malesef onu fark ettim kendimde :) takipteyim paylaştıklarınızı :)

Çok teşekkür ederim. Benim de öyle belli bir tarzım yoktu açıkçası ilk kapandığım zamanlar ama zamanla yerleşiyor demek ki.. :)

Back
X