- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Tikkabilla
Merhaba hanımlar, alışverişi çok seven biri olarak her ay çeşit çeşit şeyler alıyorum ve bunları da bu konuda paylaşmaya karar verdim. Yeni aldığım kıyafetleri nereden, kaç liraya aldığımı belirterek paylaşacağım. Böylece sizlerde beğendiğiniz ürünler olursa daha kolay ulaşabileceksiniz onlara.. Genellikle internet üzerinden alışveriş yapıyorum son zamanlarda çünkü şu an bulunduğum yerde alışveriş olanağı kısıtlı hatta yok denecek kadar az.. Yaz tatilinde gidip görüp alışveriş yapacağım inşallah.. Her neyse hadi en son aldığım birkaç ürüne göz atalım.
Ayakkabılarımı alalı yaklaşık 1 ay oldu ama o kadar çok seviyorum ki onları da paylaşmak istedim. Adapazarı Gez Mağazası'ndan 60 tl'ye almıştım.
Bu gömleği çoook beğenerek aldım. Markafoni'den Picolina marka 35 tl..
Bu gömlek de Markafoni'den, marka Pretty Mark: Young fiyatı ise 30 tl..
Yaz aylarında bu tarz pantolonlar çok rahat oluyor. Markafoni Picolina 30 tl..
Ve son olarak günlük kullanımlık yine Markafoni'den ama farklı alışveriş sitelerinde de rahatlıkla bulabileceğiniz Bella Mondini çanta, fiyatı 20 tl..
Ayakkabılarımı alalı yaklaşık 1 ay oldu ama o kadar çok seviyorum ki onları da paylaşmak istedim. Adapazarı Gez Mağazası'ndan 60 tl'ye almıştım.

Bu gömleği çoook beğenerek aldım. Markafoni'den Picolina marka 35 tl..

Bu gömlek de Markafoni'den, marka Pretty Mark: Young fiyatı ise 30 tl..

Yaz aylarında bu tarz pantolonlar çok rahat oluyor. Markafoni Picolina 30 tl..

Ve son olarak günlük kullanımlık yine Markafoni'den ama farklı alışveriş sitelerinde de rahatlıkla bulabileceğiniz Bella Mondini çanta, fiyatı 20 tl..