- 27 Şubat 2023
- 139
- 56
- 28
- Konu Sahibi geldimsenimsonkez
-
Cok teşekkür ederimÖncelikle hiçbir bilgim yok konunuz öne çıksın diye yazdım Allah şifalar versin
Size de geçmiş olsun, bende de çok enteresan bir şekilde tamamen rastgele buldular. Yani hiçbir şikayetim yoktu baskı hissi, öksürük nefes zorluğu vs. Umarım da olmaz... sizde teshisiniz yanlış mı eksik miydi? İkisinin birlikte olduğunu da biliyorum. Bir de alındı mi? Kistim için ameliyat olacağım bir de bunun için gerekmez umarimbana geçtiğimiz ayrlarda miyasteni (kas hastalıgı) teşhisi konmuştu. Sonradan yanlış teşhis olduğu ortaya cıktı tabii ama o süreçte timoma olabileceği söylenmişti.
Bir sürü tetkikten falan geçtim baya bir de araştırmıstım.
Genelde iyi huylu tümörler olurmuş ve nefes alış verişte zorlanma ile ortaya çıkıyormuş. Bunu alırsak hiç sıkıntı yaşamazsın denmişti. Korkulacak bir şey yok demişti doktorum. Yüksek ihtimalle sizinki de temizdir.
Görünce yazmak istedim.
Şimdiden geçmiş ololsun.
benimki yanlış teşhisti hiç öyle bir kistim yok yani. Korkmayın önemli bir şey diye düşünmüyorum baya araştırmıstım çunkuSize de geçmiş olsun, bende de çok enteresan bir şekilde tamamen rastgele buldular. Yani hiçbir şikayetim yoktu baskı hissi, öksürük nefes zorluğu vs. Umarım da olmaz... sizde teshisiniz yanlış mı eksik miydi? İkisinin birlikte olduğunu da biliyorum. Bir de alındı mi? Kistim için ameliyat olacağım bir de bunun için gerekmez umarimşikayetim olmadığı için belki takibe alırlar yalnızca
Süreciniz nasıl devam ediyor benim de karışık belirsiz şeyler var timoma da bunlar için de sonuçları bekliyorum öyleMerhaba,oncelikle gecmis olsun. bende de yogun bir gogus agrisi vardi tomografide timus bezinde kitle var dendi petct torwks cektirdim simdi de biyopsi istediler. Sizde durum nasil? Surecte var mi bir yenilik
Merhaba yorumda sürecini izi gördüm timoma ile ilgili bir tanı aldınız mı ne çıktı sonuçlarınız şuanda bnde timomo yada lenfoma süreci var lütfen cevap yazarsanız sevnrimSize de geçmiş olsun, bende de çok enteresan bir şekilde tamamen rastgele buldular. Yani hiçbir şikayetim yoktu baskı hissi, öksürük nefes zorluğu vs. Umarım da olmaz... sizde teshisiniz yanlış mı eksik miydi? İkisinin birlikte olduğunu da biliyorum. Bir de alındı mi? Kistim için ameliyat olacağım bir de bunun için gerekmez umarimşikayetim olmadığı için belki takibe alırlar yalnızca
Merhaba yorumda sürecini izi gördüm timoma ile ilgili bir tanı aldınız mı ne çıktı sonuçlarınız şuanda bnde timomo yada lenfoma süreci var lütfen cevap yazarsanız sevnrimSüreciniz nasıl devam ediyor benim de karışık belirsiz şeyler var timoma da bunlar için de sonuçları bekliyorum öyle
Merhaba, yanlışlıkla bile olsa kas hastalığı teşhisi nasıl kondu size acaba?bana geçtiğimiz ayrlarda miyasteni (kas hastalıgı) teşhisi konmuştu. Sonradan yanlış teşhis olduğu ortaya cıktı tabii ama o süreçte timoma olabileceği söylenmişti.
Bir sürü tetkikten falan geçtim baya bir de araştırmıstım.
Genelde iyi huylu tümörler olurmuş ve nefes alış verişte zorlanma ile ortaya çıkıyormuş. Bunu alırsak hiç sıkıntı yaşamazsın denmişti. Korkulacak bir şey yok demişti doktorum. Yüksek ihtimalle sizinki de temizdir.
Görünce yazmak istedim.
Şimdiden geçmiş olsun.
merhaba,Merhaba, yanlışlıkla bile olsa kas hastalığı teşhisi nasıl kondu size acaba?
emg ve kan vermiş miydiniz?
kan dediğiniz asetil kolin reseptör antikoru muydu acaba? Sonucu çok geç çıkan bir kan.merhaba,
Emg ve kan verdim evet. Benimki botoks zehirlenmeseydi ve o çok karışıyormus miyasteni hastalığıyla .
evet evet baya geç çıktı sonucum 1 ay gibi bir sürede. Bu hastalığın teşhisinden en net sonucu o tahlil veriyor dendi.Adını hatırlamıyorum ama muhtemelen dediğiniz tahlil.kan dediğiniz asetil kolin reseptör antikoru muydu acaba? Sonucu çok geç çıkan bir kan.
Teşekkürler. pazartesi verdik kanı şansımıza dün çıktı. kas hastalığı yok ama timomadan ameliyatımız varevet evet baya geç çıktı sonucum 1 ay gibi bir sürede. Bu hastalığın teşhisinden en net sonucu o tahlil veriyor dendi.Adını hatırlamıyorum ama muhtemelen dediğiniz tahlil.
siz hangi şehirdesiniz? Bizimde 2 hafta sonra ameliyat. Ama bizimki 5 cm den büyük olduğu için açık ameliyat olacak. Bizim tip A çıktı.merhaba,
Eşime pazartesi günü timoma tanısı konuldu 5 cm büyüklüğünde bir kitle var pet sonucunda iyi huylu olduğunu öğrendik ve kapalı ameliyatla 2 hafta sonra alınacak. Doktorların şüphe ettikleri zaman araştırmalar yaptım ve timoma ameliyatının oldukça düşük riskli olduğunu ve kitle boyutu çok büyük değilse genellikle doktorların da kapalı ameliyat tercih ettiğini öğrendim. Ameliyat sonrası çıkacak olan patoloji sonucuna göre kemoterapi alacak veya almayacak pet sonucu şuan için almayacak diye gösteriyor umarımGöğüs cerrahı doktorunuzu lütfen çok iyi seçin bizim şansımız doktorumuz ameliyat konusunda çok başarılı bir prof
Samsundayız, eşim salı günü ameliyatı oldu kapalı bir şekildesiz hangi şehirdesiniz? Bizimde 2 hafta sonra ameliyat. Ama bizimki 5 cm den büyük olduğu için açık ameliyat olacak. Bizim tip A çıktı.
Öyle mi, çok geçmiş olsun. İnşallah bizde kurtuluruz. Biz aylardır uğraşıyoruz. Tanı konması uzun sürdü bizim.Samsundayız, eşim salı günü ameliyatı oldu kapalı bir şekilde3 gün içinde hastaneden taburcu ettik şimdi patoloji sonucunu bekliyoruz. Umarım sizde su gibi bir anda kurtulursunuz acil şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?