Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Tiny love 3'ü bir ararada ana kucağı almalı mıyım? Acil.....

dtelif84

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
147
50
298
Ankara
Arkadaşlar 44 günlük bebeğimi gündüzleri fisher prisein ana kucağından başka birşeyde uyutamıyorum. Ondada uzun süre uyuduğunda vücudu bir garip hale geliyor. İçinde tortop oluyor. Tiny love'ın bu ürünü ana kucağı olduktan sonra yatabiliyormuş kullanan arkadaslar lütfen acil olarak önerilerini söyleyebilirler mi?:44:

canım bende tiny love alıcaktım fakat yakından gittim baktım hatta bebeğimi yatırdım hiç beğenmedim..çok hantal bir görünümü var.öle beşik gibide çok sallanmıyor..
ben beğenmedim o paraya değmez bence.fisher price yağmur ormanı anakucağını aldım en sonunda.gayet memnunum.ayrıca tiny loveden daha çok sallanıyor..uzun süreli uyuma için uygun değil tabi ama şekerlemelrde ve mama yemede can kurtaran..bizimkide pek memnun halinden..

sen bilirsin git bi bak yakından istersen ama bence o paraya değmez..illa alıcaksanda yakında kırmızı rengide gelicekmiş..tinylove un kendi sitesinde duyurmuşlar..o da bir secenek olur sana...

bu arada tiny love un oyun halıları harika..alıcak olursan tavsiye edrim onları bak ;)

canım bende tiny love alıcaktım fakat yakından gittim baktım hatta bebeğimi yatırdım hiç beğenmedim..çok hantal bir görünümü var.öle beşik gibide çok sallanmıyor..
ben beğenmedim o paraya değmez bence.fisher price yağmur ormanı anakucağını aldım en sonunda.gayet memnunum.ayrıca tiny loveden daha çok sallanıyor..uzun süreli uyuma için uygun değil tabi ama şekerlemelrde ve mama yemede can kurtaran..bizimkide pek memnun halinden..

sen bilirsin git bi bak yakından istersen ama bence o paraya değmez..illa alıcaksanda yakında kırmızı rengide gelicekmiş..tinylove un kendi sitesinde duyurmuşlar..o da bir secenek olur sana...

bu arada tiny love un oyun halıları harika..alıcak olursan tavsiye edrim onları bak ;)
Yagmur ormanini aldik kullaniyoruz ama onda iki buklum oluyor yavrum. Sonunda tiny love i aldim zaten cteside kurduk bakalim gunduz uykularina once fisher da daliyor sonra tiny love icine aliyorum onda daha rahat yatiyor. Ama cok da süper bir urun degil. Haklisin....
:19:

Benim eltim almıştı, kahverengi ama tatlı bi kahve. Kırmızısı da var galiba emin değilim. Gerçi bizim efenin kırmızı hiçbirşeyi yok:)
Ben de 2 aylık hamileyim ve dikkatimi çekti, malum başımıza gelecek. eltim (banu) çok memnunmuş, bilsem yatak almazdım bir süre düyor ,ama o da şanından olsun odası çok güzel bakalım biz nasıl yapacağız.

Benim açıkçası durumum öyle herşeyi almaya müsait değil, evim de ufak cebim de.

Ama sana şunu diyiim bebek tortop oluyo demişsin ya tini loveda öyle bir sorun yok çok rahat uyuyo efe.

hatt gazlı bi bebektir, titreşimle gaz sorunu da az en basitinden biyeri kopcak gibi ağlamıyo artık. kulaklarımız bayram etti:)

zeynepcim demiş ya hani sallanmıyo diye, valla sallanıyodu efeninki. tabi çingene beşikleri gibi bi sağa bir sola gitmiyor ama tatlı tatlı sallayabilirsin.

ben alcam valla. ebebekten almış bizimkiler. 290 lira mı ne galiba amaan birsürü şey alcaama bunu alırım yemeğı de orda yer, oyununu da orda oynar , uykusunu da orda uyur.

al derim hem arabaya da rahatça sığıyo. yarışma yapmışlardı kazanamadım face 'de bekliyorum yine yaparlar belki:) beleşe gelir:emir_bebek:

aynen biz de gidip gelip bakıyoruz. hadi kızlar kullananlar almalı mıyız ? almamalı mıyız ????

kızlar valla on tane şeye bi dolu para verceme alırım yerinizde olsam.
zaten alcam da:) kırmızısı da gelcekmiş ben ebebekte sordumdu.

bu arada yarışma yapmışlar facebooklarında vermişlerdi. ama şimdi de başka bişey veriyorlar

daha kullanmadım ama aldım, hatta bizimkinde bir sorun çıktı aradım geldiler bi parçasını değiştirdiler, gerçekten çok ilgilendiler. Ürünün kullanma klavuzunda kısa süreli uykular için kullanın diyor, yani gece beşik olarak kullanmayın diyor, ben de ilk zamanlar gece de kullanırım diye almıştım, ben de içine tam kendi süngerinin şeklinde 6-7 cm yüksekliğinde yün küçük bi yatak yaptırdım yorgancıya, servise geldiklerinde de sordum bu şekilde gece de kullanabilirmiyim diye olur dediler. Çünkü kendi süngeri uzun süreli uyku için çok inceydi. Evet çok hızlı sallanmıyor ama bence yeterli olacak, ben çok işime yarayacağını düşünüyorum. Mesela mutfakta ben iş yaparken, salonda otururken bebeğim içinde kalabilecek ve uyuyabilecek. Yani ben olumlu düşünüyorum ama kullanınca daha iyi görücem tabi, ayrıca taffy baby den alınca 50 tl lik hediye çeki veriyorlar haberiniz olsun.

daha kullanmadım ama aldım, hatta bizimkinde bir sorun çıktı aradım geldiler bi parçasını değiştirdiler, gerçekten çok ilgilendiler. Ürünün kullanma klavuzunda kısa süreli uykular için kullanın diyor, yani gece beşik olarak kullanmayın diyor, ben de ilk zamanlar gece de kullanırım diye almıştım, ben de içine tam kendi süngerinin şeklinde 6-7 cm yüksekliğinde yün küçük bi yatak yaptırdım yorgancıya, servise geldiklerinde de sordum bu şekilde gece de kullanabilirmiyim diye olur dediler. Çünkü kendi süngeri uzun süreli uyku için çok inceydi. Evet çok hızlı sallanmıyor ama bence yeterli olacak, ben çok işime yarayacağını düşünüyorum. Mesela mutfakta ben iş yaparken, salonda otururken bebeğim içinde kalabilecek ve uyuyabilecek. Yani ben olumlu düşünüyorum ama kullanınca daha iyi görücem tabi, ayrıca taffy baby den alınca 50 tl lik hediye çeki veriyorlar haberiniz olsun.

hayırlı olsun canım. hamilelik takviminde gördüğüm üzere kullanmana az bir zaman var sanırım Allah bir avazda kurtarsın. rica etsem kullanınca buraya yorumunu yine yazar mısın ?
teşekkürlerrrrrr :16:

ben sepet beşik ya da park yatak yerine düşünüyordum gece uykuları için de ama gece uykuları için tavsiye edilmediğini duydum kafam karıştı...

Kizlar ben de bugun kirmizisini aldim. Diger ana kucaklarina gore gayet kullanisli gorunuyor. Kullandiktan sonra yorumlarimi paylasirim. Kullananlar varsa yorumlarinizi da bekliyorum..

ürünü aldım ama hayırlısı ile 28 kasımda kızım dünyaya gelecek. gayet şık bir görünümü var bence. fonksiyonel olması ise tercih edilebilirliliğini arttırıyor. evet fiyatı piyasadaki ana kucaklarına göre fazla. ama bence değer...

bizde kırmızısını aldık e bebekten.gayet şık ve konforlu duruyor.uyku pozisyonu çok guzel.bir güzel ozellıgıde 18 kg a kadar kullanılabılmesı.piyasadakı hicbir ana kucagı bu kg da kullanılmıyor.uzun sure kullanılacak bır sey oldugunu dusunuyorum.o yuzden bı kerelıgıne o para verılır bence.

Back
X