Cuma 19 ağustos 2016 tarihinde saat 10.10 Ulus Devlet HAstanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliğininden Op. Dr. Sonay Çakmak Şahin'le olan randevuma tam zamanında gittim. Çok ufak bir gecikmeyle muayeneye alındım, ama asıl şok 5 dk. sonra muayenem bitmesiydi. Şikayetimi soran doktor, ara kanama dediğimde, jinekoloji koltuğunda muayene edeceğini söyledi. Muayenesi 1 dk sürdü. hemen koltuğuna geçip, bilgisayarına bişeyler yazmaya başladı, aynı zamanda hala paravan arkasında üstümü diyen bana " Önemli bişey değil. sıcaklara veya strese bağlı bir kanama, herhangi bir yaranız veya miyomunuz görünmüyor" dedi. Teşekkür ederek çıktım ama asla 5 dk süren bu muayeneden memnun kalmadım, başka bir doktora gittim. 5 cm miyomum çıktı,orta boyda da yara..... önümüzdeki haftalarda ameliyat olacağım.
hem üzgün, hem sinirliyim....
Yukarıda adı geçen doktora giderken, bir kez daha düşünün.
iftira atmadığım için bu kadar rahatım,
elimde kendisiyle olan randevumdan sonuç kağıdı, hemen arkasından başka bir doktordan ultrason ve sonuç kağıdı, planlanmış bir ameliyatın evrakları var.
asla karalama değil, yukarıda yazdıklarım yaşadıklarım
Baslikta ne var ki ?Herkez değil herkes. Ayrıca 1 doktor yüzünden diger doktorlari karalamak cok yersiz bir hareket. Basliginizi gozden gecirin derim. İçinde oldugum icin ne zorluklarla okuyup tıpı bitirip uzman olduklarini bilseniz bu başlığı bu sekilde acmazdiniz. Lutfen biraz daha duyarli olun. Siz bu sekilde konusarak tüm doktorlar kötüymus gibi algi oluşuyor. Nedir bu doktorlarla alip veremediginiz anlaniyorum. Hangi insan hata yapmıyor? Hangi meslek dalindaki insanlarin yüzde yüzü başarılı? Buraya yazacagina git o doktora boyle boyle bir durum oldugunu soyle. Hataliysa gerekeni yapacaktir
devlet hastaneleri son derece iyiler, hasta sayısı çok fazla, doktor en fazla size ne kadar zaman ayırabilir ki,önemlibişiyiniz olsa emin olun müdahale edilirdiCuma 19 ağustos 2016 tarihinde saat 10.10 Ulus Devlet HAstanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliğininden randevuma tam zamanında gittim. Çok ufak bir gecikmeyle muayeneye alındım, ama asıl şok 5 dk. sonra muayenem bitmesiydi. Şikayetimi soran doktor, ara kanama dediğimde, jinekoloji koltuğunda muayene edeceğini söyledi. Muayenesi 1 dk sürdü. hemen koltuğuna geçip, bilgisayarına bişeyler yazmaya başladı, aynı zamanda hala paravan arkasında üstümü diyen bana " Önemli bişey değil. sıcaklara veya strese bağlı bir kanama, herhangi bir yaranız veya miyomunuz görünmüyor" dedi. Teşekkür ederek çıktım ama asla 5 dk süren bu muayeneden memnun kalmadım, başka bir doktora gittim. 5 cm miyomum çıktı,orta boyda da yara..... önümüzdeki haftalarda ameliyat olacağım.
hem üzgün, hem sinirliyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?