tıp bitiren herkez doktor mu? değil

drepsi76

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
485
985
133
Ankara
Cuma 19 ağustos 2016 tarihinde saat 10.10 Ulus Devlet HAstanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliğininden randevuma tam zamanında gittim. Çok ufak bir gecikmeyle muayeneye alındım, ama asıl şok 5 dk. sonra muayenem bitmesiydi. Şikayetimi soran doktor, ara kanama dediğimde, jinekoloji koltuğunda muayene edeceğini söyledi. Muayenesi 1 dk sürdü. hemen koltuğuna geçip, bilgisayarına bişeyler yazmaya başladı, aynı zamanda hala paravan arkasında üstümü diyen bana " Önemli bişey değil. sıcaklara veya strese bağlı bir kanama, herhangi bir yaranız veya miyomunuz görünmüyor" dedi. Teşekkür ederek çıktım ama asla 5 dk süren bu muayeneden memnun kalmadım, başka bir doktora gittim. 5 cm miyomum çıktı,orta boyda da yara..... önümüzdeki haftalarda ameliyat olacağım.
hem üzgün, hem sinirliyim....

Son düzenleme:

Geçmiş olsun. Sağlık Bakanlığına şikayet edin...

O zaman kesinlikle şikayet edin. Geçmiş olsun

Miyom ve yara tespitini yapan ve ameliyat öneren doktordan sonra bir üniversite hastanesine gittim, durum değişmedi. Doktorlar miyomum aşırı kanama yapması sebebiyle ameliyatta ısrarcılar.
Yukarıda adı geçen doktora ulaşmaya çalıştım ancak senelik izne ayrılmış, görüşemedik....

benzer durumları yaşadım ve ölüyordum direkt mahkemeye verdim doktorun psikolojisi bozuldu doktorluğu bıraktı. insan sağlığı canı basit bir şey değil zaman geçirmeden şikayet edin..
benimki apandisitti böbrekte taş var dediler üç defa ameliyat olmak zorunda kaldım kolay şeyler değil birinin hatası yüzünden kendini kestirip biçtirmek..

Herkez değil herkes. Ayrıca 1 doktor yüzünden diger doktorlari karalamak cok yersiz bir hareket. Basliginizi gozden gecirin derim. İçinde oldugum icin ne zorluklarla okuyup tıpı bitirip uzman olduklarini bilseniz bu başlığı bu sekilde acmazdiniz. Lutfen biraz daha duyarli olun. Siz bu sekilde konusarak tüm doktorlar kötüymus gibi algi oluşuyor. Nedir bu doktorlarla alip veremediginiz anlaniyorum. Hangi insan hata yapmıyor? Hangi meslek dalindaki insanlarin yüzde yüzü başarılı? Buraya yazacagina git o doktora boyle boyle bir durum oldugunu soyle. Hataliysa gerekeni yapacaktir

yazdığınız yorumları okurken, hem başlık hem isim ifşa etme konusunda,hemde doğru kanallara şikayetçi olmam konusunda daha duyarlı olmam konusunda önerileriniz çok işlevseldi.
haklısınız, başlığım belki de bir çok doktoru rencide ediyor, ve şikayet konusunda sağlık bakanlığı ile irtibata geçtiğim için isim ifşa etme ve bu forumda konunun yoruma kapatılması hakkında Mune ile çağrı yaptım.
tavsiyeleriniz için teşekkürler, bundan sonra şikayetimi resmi yollarla takip edeceğim.
sağlıcakla kalın

şikayetinizi yapın devlet doktoru bu kadar rahat olmamalı kardeşim ya. sonra özele neden gidiyosunuz devlet her hakkı veriyo oluyo..ben doğumumda devlet hastanesine gittim ah cahil kafam doğum hastanesi nasılsa dedim asbaha kadar asistan doktorlar sezeryana almadılar inatla suni sancı verdiler sabah asıl doktor görünce acil sezaryene alındım bi de duydum kulaklarımla çocuk ölecekmiş niye sabahı beklettiniz dedi. bende sabaha kadar yalvardım alın sezaryene olmuyor diye ama 17 saat çektirdiler baan o sancıyı .üstüne bi de tekim yanımda kimsem yok telefon yok görüşmeme izin yok yokta yok. ah bu devlet ah

Baslikta ne var ki ?
Her doğuran anne olmuyor diyince tum anneler mi alınıyor .
Bi doktorlar mi zorluk çekerek okuyor .
Mühendisi var hukukçusu var.
Bu başlığın neyinden alınacaklar yani

devlet hastaneleri son derece iyiler, hasta sayısı çok fazla, doktor en fazla size ne kadar zaman ayırabilir ki,önemlibişiyiniz olsa emin olun müdahale edilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…