o hastanenin o bölümüne ben de gittim. düşük tehlikem vardı ve istirahat etmem gerekiyordu. Bana gunluk yaşantına devam et düşerse düşer gibisinden konusup rapor yazmadı, üstelik ters ters de konuştu. Bunu yapan bir bayandı. Halden anlaması gerek diye düşünüyoruz ama değil. Bebeğimi kaybettim. Ugrasmak istemedim. Ama şimdi olsa işi gücü bırakır uğrasırdım.Cuma 19 ağustos 2016 tarihinde saat 10.10 Ulus Devlet HAstanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliğininden randevuma tam zamanında gittim. Çok ufak bir gecikmeyle muayeneye alındım, ama asıl şok 5 dk. sonra muayenem bitmesiydi. Şikayetimi soran doktor, ara kanama dediğimde, jinekoloji koltuğunda muayene edeceğini söyledi. Muayenesi 1 dk sürdü. hemen koltuğuna geçip, bilgisayarına bişeyler yazmaya başladı, aynı zamanda hala paravan arkasında üstümü diyen bana " Önemli bişey değil. sıcaklara veya strese bağlı bir kanama, herhangi bir yaranız veya miyomunuz görünmüyor" dedi. Teşekkür ederek çıktım ama asla 5 dk süren bu muayeneden memnun kalmadım, başka bir doktora gittim. 5 cm miyomum çıktı,orta boyda da yara..... önümüzdeki haftalarda ameliyat olacağım.
hem üzgün, hem sinirliyim....
Boyle dusunuyorsaniz anlatmama gerek yok. Umarim bir yakininiz vardir da anlatir zorluklarını.Baslikta ne var ki ?
Her doğuran anne olmuyor diyince tum anneler mi alınıyor .
Bi doktorlar mi zorluk çekerek okuyor .
Mühendisi var hukukçusu var.
Bu başlığın neyinden alınacaklar yani
Var .Boyle dusunuyorsaniz anlatmama gerek yok. Umarim bir yakininiz vardir da anlatir zorluklarını.
Zorluğu var diye sağlıkla ilgili yanlış karar almaları normal mi? Bir daha da ben söyleyeyim tıp okuyan herkes maalesef ki DOKTOR olmuyor olamıyor, olmasın da bi zahmet.Boyle dusunuyorsaniz anlatmama gerek yok. Umarim bir yakininiz vardir da anlatir zorluklarını.
Anlatayim o zaman. Tıpı bitiren herkez(herkes) doktor mu? Değil demis hanimefendi. 6 yıllık zor bir eğitimden geçen tıp fakültesi öğrencilerinin doktor olup olamayacağına kendisi karar veriyor(muş) gibi konuşması beni yorum yazmaya yönlendirdi. Bırakında onların doktor olup olamayacağına hocaları karar versin. Sinavlarindan yeterli puani alamayanlar zaten tekrar tekrar sabahlara kadar çalışıyorlar. Yani bir insanon ne zorluklarda çalıştığını oralara geldigini bilmeden bir cümleyle o kisiyi doktorluktan çıkarır gibi doktor değil demiş. Belki de o kisi ne hayatlar kurtardi fakat bir yanlışında doktorluktan cikarilip doktor olmadığı soyleniyor. Sizce bu başlıkta neler yokmuş? Sizin mesleginizi bilmiyorum ama kendi mesleginizde yaptiginiz bir yanlis olmadi mi? Oldugunda o meslekten (yillarca okusaniz bile) olmadiginiz soylense sizin de zorunuza gitmez miydi? Ogretmenlik meslegi de cok kutsal fakat ogrencisine tecavuz eden ogretmenler yuzunden butun ogretmenlerin meslegi mi karalanacak?Var .
Sürekli sürekli sürekli zorluktan bahsediyor .
Ortamda Şırnak'ta gece gündüz çalışan polis kuzenimiz olsa bile , doktorların ne kadar zor calistigindan bahsediyoruz kabus gibi .
Korkuncc.
Her neyse gerçekten başlıkta neyi görüp alindiniz?
Ya tabiki hasta olarak ben karar vermeyim.Anlatayim o zaman. Tıpı bitiren herkez(herkes) doktor mu? Değil demis hanimefendi. 6 yıllık zor bir eğitimden geçen tıp fakültesi öğrencilerinin doktor olup olamayacağına kendisi karar veriyor(muş) gibi konuşması beni yorum yazmaya yönlendirdi. Bırakında onların doktor olup olamayacağına hocaları karar versin. Sinavlarindan yeterli puani alamayanlar zaten tekrar tekrar sabahlara kadar çalışıyorlar. Yani bir insanon ne zorluklarda çalıştığını oralara geldigini bilmeden bir cümleyle o kisiyi doktorluktan çıkarır gibi doktor değil demiş. Belki de o kisi ne hayatlar kurtardi fakat bir yanlışında doktorluktan cikarilip doktor olmadığı soyleniyor. Sizce bu başlıkta neler yokmuş? Sizin mesleginizi bilmiyorum ama kendi mesleginizde yaptiginiz bir yanlis olmadi mi? Oldugunda o meslekten (yillarca okusaniz bile) olmadiginiz soylense sizin de zorunuza gitmez miydi? Ogretmenlik meslegi de cok kutsal fakat ogrencisine tecavuz eden ogretmenler yuzunden butun ogretmenlerin meslegi mi karalanacak?
aslında gıdıceksın doktora bırsey yok demiştiniz ya işte bakın dıceksınCuma 19 ağustos 2016 tarihinde saat 10.10 Ulus Devlet HAstanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliğininden randevuma tam zamanında gittim. Çok ufak bir gecikmeyle muayeneye alındım, ama asıl şok 5 dk. sonra muayenem bitmesiydi. Şikayetimi soran doktor, ara kanama dediğimde, jinekoloji koltuğunda muayene edeceğini söyledi. Muayenesi 1 dk sürdü. hemen koltuğuna geçip, bilgisayarına bişeyler yazmaya başladı, aynı zamanda hala paravan arkasında üstümü diyen bana " Önemli bişey değil. sıcaklara veya strese bağlı bir kanama, herhangi bir yaranız veya miyomunuz görünmüyor" dedi. Teşekkür ederek çıktım ama asla 5 dk süren bu muayeneden memnun kalmadım, başka bir doktora gittim. 5 cm miyomum çıktı,orta boyda da yara..... önümüzdeki haftalarda ameliyat olacağım.
hem üzgün, hem sinirliyim....
Bence de hem şikayet et hem yanına git .aslında gıdıceksın doktora bırsey yok demiştiniz ya işte bakın dıceksın
aynen muayene bıle etmemıs kısacık bakmış.yanı bakmamış kısacaBence de hem şikayet et hem yanına git .
Burada doktor bi arkadas yazmış ya hani hiç kimse hata yapmıyor mu diye korkunç bi bakış .
Sen doktorsun bir zahmet ameliyat gerektirecek hatayi da yapma .
Belki konu sahibini muayene eden doktor da onun gibi düşünüyordur
bu zamanda 3 dra a gıdıcveksın en az.Boynumda fıtıktan suphelenıyordum.Norolojıye gıttım dedım emar yazar mısınız suphelenıyorum.fıtık yok yazamam dedi.başka dr a gıttım o yazdı fıtık cıktı.tedavım gecıktı onların yuzundenBence de hem şikayet et hem yanına git .
Burada doktor bi arkadas yazmış ya hani hiç kimse hata yapmıyor mu diye korkunç bi bakış .
Sen doktorsun bir zahmet ameliyat gerektirecek hatayi da yapma .
Belki konu sahibini muayene eden doktor da onun gibi düşünüyordur
11 aydır doktorluk yapıyorum.Asla ama asla kimseye tavsiye etmem.160 + 128 saat mesai yapıyorumAnlatayim o zaman. Tıpı bitiren herkez(herkes) doktor mu? Değil demis hanimefendi. 6 yıllık zor bir eğitimden geçen tıp fakültesi öğrencilerinin doktor olup olamayacağına kendisi karar veriyor(muş) gibi konuşması beni yorum yazmaya yönlendirdi. Bırakında onların doktor olup olamayacağına hocaları karar versin. Sinavlarindan yeterli puani alamayanlar zaten tekrar tekrar sabahlara kadar çalışıyorlar. Yani bir insanon ne zorluklarda çalıştığını oralara geldigini bilmeden bir cümleyle o kisiyi doktorluktan çıkarır gibi doktor değil demiş. Belki de o kisi ne hayatlar kurtardi fakat bir yanlışında doktorluktan cikarilip doktor olmadığı soyleniyor. Sizce bu başlıkta neler yokmuş? Sizin mesleginizi bilmiyorum ama kendi mesleginizde yaptiginiz bir yanlis olmadi mi? Oldugunda o meslekten (yillarca okusaniz bile) olmadiginiz soylense sizin de zorunuza gitmez miydi? Ogretmenlik meslegi de cok kutsal fakat ogrencisine tecavuz eden ogretmenler yuzunden butun ogretmenlerin meslegi mi karalanacak?
Bilen hastayı sevmezler pek istisnalar vardır ama az galiba .bu zamanda 3 dra a gıdıcveksın en az.Boynumda fıtıktan suphelenıyordum.Norolojıye gıttım dedım emar yazar mısınız suphelenıyorum.fıtık yok yazamam dedi.başka dr a gıttım o yazdı fıtık cıktı.tedavım gecıktı onların yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?