tıp bitiren herkez doktor mu? değil

o hastanenin o bölümüne ben de gittim. düşük tehlikem vardı ve istirahat etmem gerekiyordu. Bana gunluk yaşantına devam et düşerse düşer gibisinden konusup rapor yazmadı, üstelik ters ters de konuştu. Bunu yapan bir bayandı. Halden anlaması gerek diye düşünüyoruz ama değil. Bebeğimi kaybettim. Ugrasmak istemedim. Ama şimdi olsa işi gücü bırakır uğrasırdım.

Baslikta ne var ki ?
Her doğuran anne olmuyor diyince tum anneler mi alınıyor .
Bi doktorlar mi zorluk çekerek okuyor .
Mühendisi var hukukçusu var.
Bu başlığın neyinden alınacaklar yani
Boyle dusunuyorsaniz anlatmama gerek yok. Umarim bir yakininiz vardir da anlatir zorluklarını.

Çok geçmiş olsun söz konusu sağlık olunca hassas olunması gayet normal. Maalesef her yerde var öyle tipler benim kardeşim de 2 gün önce sağlık ocağındaki ebeyle tartıştı kadın gelene gidene azarı basınca sıra kardeşime gelince susmadı konuştu karşılığında sağlık ocağındaki tüm doktor ve hemşireleri başına topladı ebe hanım! İsmini de yanlış vermiş hanfendi gidip ismini öğrenip suç duyurusunda bulunacağız

Boyle dusunuyorsaniz anlatmama gerek yok. Umarim bir yakininiz vardir da anlatir zorluklarını.
Var .
Sürekli sürekli sürekli zorluktan bahsediyor .
Ortamda Şırnak'ta gece gündüz çalışan polis kuzenimiz olsa bile , doktorların ne kadar zor calistigindan bahsediyoruz kabus gibi .
Korkuncc.
Her neyse gerçekten başlıkta neyi görüp alindiniz?

Eger doktorlara bu kadar az sürede hasta muayene etmesiyle ilgili baskı yapılırsa sonuc bu olur.. çözüm sağlık bakanlığı denmis ama zaten böyle kisa sürede muayene icin zorlayan da sağlık bakanlığı...

Eger doktor da o gün aşırı hasta baktiysa ya da nöbetten çıkıp muayeneye devam ettiyse bu tarz hatalar normal ne yazikki.. çalışma ve muayene sartları iyilestirilmeden bu tarz hatalar cok normal.

şikayet edin kesinlikle başka kadınlarında canı yanmasın , bana da çattı böyle bi doktor apandistim vardı iki kez gaz diye eve geri yolladı guya flim falan çekti baktı gerizekalı, o zaman çocuktum şimdi olsa mahkemeye verirdim yapamıyosa bıraksın, ailem iyi bakın apandis olmasın demesine ragmen anlamadı, en son şişti de öyle anlayıp acil ameliyata aldı çektiğim acıyı ben bilirim hala beddua ederim defolup gitti kimbilir başka kimlerin canını yaktı. Allahın dan bulsun.

Anlatayim o zaman. Tıpı bitiren herkez(herkes) doktor mu? Değil demis hanimefendi. 6 yıllık zor bir eğitimden geçen tıp fakültesi öğrencilerinin doktor olup olamayacağına kendisi karar veriyor(muş) gibi konuşması beni yorum yazmaya yönlendirdi. Bırakında onların doktor olup olamayacağına hocaları karar versin. Sinavlarindan yeterli puani alamayanlar zaten tekrar tekrar sabahlara kadar çalışıyorlar. Yani bir insanon ne zorluklarda çalıştığını oralara geldigini bilmeden bir cümleyle o kisiyi doktorluktan çıkarır gibi doktor değil demiş. Belki de o kisi ne hayatlar kurtardi fakat bir yanlışında doktorluktan cikarilip doktor olmadığı soyleniyor. Sizce bu başlıkta neler yokmuş? Sizin mesleginizi bilmiyorum ama kendi mesleginizde yaptiginiz bir yanlis olmadi mi? Oldugunda o meslekten (yillarca okusaniz bile) olmadiginiz soylense sizin de zorunuza gitmez miydi? Ogretmenlik meslegi de cok kutsal fakat ogrencisine tecavuz eden ogretmenler yuzunden butun ogretmenlerin meslegi mi karalanacak?

Ya tabiki hasta olarak ben karar vermeyim.
Hocaları karar versin.
Ben Kimim ki bedenimde istediği şeyi yapsın lafı mi olur ya .
Bir şey olursa da olur böyle şeyler diyeyim.
Mesela yarayı ve kisti farketmesin ama ben sesimi cikarmayim çünkü diğer doktorlar alınıyor .
ÇıkaracakSa da hocaları çıkarsın .
Ben hukuk okuyorum hanimefendi.
Herkes avukat değil .
Avukat diploması alıyorlar mafya avukatlığı yapıyorlar mesela.
Hukuk Bürosu açıp tetikçi tarzında çek senet tahsil ediyorlar..
Baro yerine buna halk da karar verebilir .ben alinmam. Kendime güvenim tam çünkü .birisi her hukuk bitiren avukat değil derse bundan alınmam çünkü çok komik olur .
Bu cumleyle Allah tüm avukatların belasını versin arasindaki farkı anlayabilirim.

aslında gıdıceksın doktora bırsey yok demiştiniz ya işte bakın dıceksın

aslında gıdıceksın doktora bırsey yok demiştiniz ya işte bakın dıceksın
Bence de hem şikayet et hem yanına git .
Burada doktor bi arkadas yazmış ya hani hiç kimse hata yapmıyor mu diye korkunç bi bakış .
Sen doktorsun bir zahmet ameliyat gerektirecek hatayi da yapma .
Belki konu sahibini muayene eden doktor da onun gibi düşünüyordur

aynen muayene bıle etmemıs kısacık bakmış.yanı bakmamış kısaca

bu zamanda 3 dra a gıdıcveksın en az.Boynumda fıtıktan suphelenıyordum.Norolojıye gıttım dedım emar yazar mısınız suphelenıyorum.fıtık yok yazamam dedi.başka dr a gıttım o yazdı fıtık cıktı.tedavım gecıktı onların yuzunden

11 aydır doktorluk yapıyorum.Asla ama asla kimseye tavsiye etmem.160 + 128 saat mesai yapıyorum

Bilen hastayı sevmezler pek istisnalar vardır ama az galiba .
Yorum yapan hastayı da .
Hasta susacak evet tabiki siz bilirsiniz diyecek .
Hastalığı önceden araştırmayacak. Geçen hafta birini hem bimere hem maliyeye şikayet ettim Ohhh inanılmaz rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…