Lise Yorum ve Soruları Tıp kazanmak isteyen var mı?

sa_re

Günlerimiz hasret oldu..
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
595
543
323
Mrb arkadaşlar ben önümüzdeki yıl ygs lys sınavlarına gireceğim ve tıp kazanmayı çok istiyorum derslerimde iyi çok şükür. Aranızda benim gibi tıp isteyen var mı ? Isteyen arkadaşlar ders çalışma yöntemleriniz nasıl ve hangi üniversiteyi istiyorsunuz? Paylaşırsanız sevinirim...

e arkadaşlar kimse birşey yazmayacak mı?

Merhaba.
Ben tam emin olmamakla beraber şimdilik tıp istiyorum.
Henüz 9. sınıfıım pek çalıştığım söylenemez. :)
Hangi okuldasın sen nasıl çalışıyorsun hayat nasıl?

Merhaba.
Ben tam emin olmamakla beraber şimdilik tıp istiyorum.
Henüz 9. sınıfıım pek çalıştığım söylenemez. :)
Hangi okuldasın sen nasıl çalışıyorsun hayat nasıl?

anadolu lisesi okula biraz geç başladım ama :) neredeyse günün tamamını çalışarak geçiriyorum.Sen hangi lisedesin ? Bu arada neden çalışmıyorsun ? Bence şimdiden çalışmaya baslamalısın :)

anadolu lisesi okula biraz geç başladım ama :) neredeyse günün tamamını çalışarak geçiriyorum.Sen hangi lisedesin ? Bu arada neden çalışmıyorsun ? Bence şimdiden çalışmaya baslamalısın :)

Vay be günün tamamını mıı?
Maaşallah diyorum sana.
Ben İstanbul'da bir fen lisesinde okuyorum.
Nasıl çalışıyorsun ?

Vay be günün tamamını mıı?
Maaşallah diyorum sana.
Ben İstanbul'da bir fen lisesinde okuyorum.
Nasıl çalışıyorsun ?

sana söyleyeceğim tek şey planlı çalış, konuları tekrar et sakın ezberleme anlamaya bak. Demekki fen lisesine gidiyorsun süper değerini bil bence :)

sana söyleyeceğim tek şey planlı çalış, konuları tekrar et sakın ezberleme anlamaya bak. Demekki fen lisesine gidiyorsun süper değerini bil bence :)

Canım sen kaçıncı sınıfsın?
Teşekkür ederim sağolun.
Kaç saat çalıştın bugün?

Canım sen kaçıncı sınıfsın?
Teşekkür ederim sağolun.
Kaç saat çalıştın bugün?

ya hiç sorma güzelim ben okula 3 yıl geç başladım 11 sınıftayım üniversitede olmam gerekirken...sen dershaneye gidiyor musun?

ya hiç sorma güzelim ben okula 3 yıl geç başladım 11 sınıftayım üniversitede olmam gerekirken...sen dershaneye gidiyor musun?

Hımm olsun geç olsun güç olmasın.
Evet gidiyorum 4 yıldır, sen?

Hımm olsun geç olsun güç olmasın.
Evet gidiyorum 4 yıldır, sen?

hayır ben gitmiyorum ama dertte etmiyorum. Açıköğretim lisesini okuyup tıp kazanları tanıyorum önemli olan istek ve azim :)

hayır ben gitmiyorum ama dertte etmiyorum. Açıköğretim lisesini okuyup tıp kazanları tanıyorum önemli olan istek ve azim :)

Kesinlikle katılıyorum, çok haklısın.
Hem iş meslekle de bitmiyor.
Kendini geliştirmek, düzgün bir insan olmak temel gaye.

Kesinlikle katılıyorum, çok haklısın.
Hem iş meslekle de bitmiyor.
Kendini geliştirmek, düzgün bir insan olmak temel gaye.

aynen öyle. Yani demek istediğim hangi lisede olduğun önemli değil önemli olan bişeyi ne kadar çok istediğin. Eğer tıp istiyorsan sakın vazgeçme derim düzgün bir çalışmayla herşey halledilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…