tıp sağlık bilgisi olan lütfen cvp versin :(

muhtemelen radyoloji raporunu okudunuz.bu ifade lezyonun olup olmadığı anlaşılamadı demektir.bir doktor olarak da şunu söyleyeyim.patoloji raporlarını,radyoloji raporlarını okuyup anlamlar çıkarmayın kendi kendinize.bu tetkiği isteyen doktorunuza sorun,anlatsın

Evet haklısınız ama annem kanser tomografi sonucu ankaraya gidecek beklemektense soraym dedm lenfoma tanısı olan hastada lezyon ekarte edilemedş yani kötü bir şey den mi bahsediyo bahsetmiyo mu hangisi :26:

geçmiş olsun... arkadaşa da katılıyorum. aynı şeyleri yaşadığım için direk doktorunda görüşmende fayda var...

ben bir raporu sağlık ocağındaki doktora bile sormuştum... ama yorum yapmadılar, kendi doktorunuza sorun demişlerdi... şimdi anlıyorum haklılar...

sen sadece dua et...

geçmiş olsun... arkadaşa da katılıyorum. aynı şeyleri yaşadığım için direk doktorunda görüşmende fayda var...

ben bir raporu sağlık ocağındaki doktora bile sormuştum... ama yorum yapmadılar, kendi doktorunuza sorun demişlerdi... şimdi anlıyorum haklılar...

sen sadece dua et...

Allah razi olsun canım evet bol dua :(

Evet haklısınız ama annem kanser tomografi sonucu ankaraya gidecek beklemektense soraym dedm lenfoma tanısı olan hastada lezyon ekarte edilemedş yani kötü bir şey den mi bahsediyo bahsetmiyo mu hangisi :26:

Ne kanseri canım ?

ALLAH yardımcınız olsun..
Acil şifalar versin inşALLAH

Back
X