- Konu Sahibi Zeynep190333
Bana da atar mısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada atarmisin cok merak ettimAttım yorumlar mısınız
Attımbanada atarmisin cok merak ettim
tatli kizsin,ne diye kendini boyle dusuncelerle yipratiyosunki fiziginde kilonda gayet yerinde
Güzel değil miyimtatli kizsin,ne diye kendini boyle dusuncelerle yipratiyosunki fiziginde kilonda gayet yerinde![]()
guzelsinde masallahGüzel değil miyim
Neden güzel değilde tatlısın diye yorum yapılıyorguzelsinde masallah
Sen insanları çileden çıkarmaya mı çalışıyorsun hiç birşeyi beğenmiyorsun demek ki farklî değişik bir havan yok olanla idare edeceksin ne ağladın beNeden güzel değilde tatlısın diye yorum yapılıyor
simdi de bunami takildin kiz Allah seni ne etmesin onemli olan senin düşuncen bosver baskalarinin düşuncelerini bak herkes cok guzel yorumlar yapmis cidden guzel kizsin ama onemli olan bu degil onemli olan senin dusuncelerin bizimlemi eğleniyosun ben anlamadimNeden güzel değilde tatlısın diye yorum yapılıyor
Sen insanları çileden çıkarmaya mı çalışıyorsun hiç birşeyi beğenmiyorsun demek ki farklî değişik bir havan yok olanla idare edeceksin ne ağladın be
Sende ne tahammülsuz bir insansin ya fark ettiysen aramızda kaç yaş var aranızda 5 yaş olan biri sizin gibi bilgili olamazSen insanları çileden çıkarmaya mı çalışıyorsun hiç birşeyi beğenmiyorsun demek ki farklî değişik bir havan yok olanla idare edeceksin ne ağladın be
Vallahi eglenmiyorum teşekkür ederimsimdi de bunami takildin kiz Allah seni ne etmesin onemli olan senin düşuncen bosver baskalarinin düşuncelerini bak herkes cok guzel yorumlar yapmis cidden guzel kizsin ama onemli olan bu degil onemli olan senin dusuncelerin bizimlemi eğleniyosun ben anlamadim
Senin fotoğrafını görüp güzelsin diye yorum yapanlar da oldu. Daha 19 yaşındasın muhtemelen sosyal medyada gördüğün şeyler seni etkiliyor. Tatlısın demesi de güzel bir yorum. Olayların, cümlelerin iyi yanından bakabilirsen daha mutlu olursun.Neden güzel değilde tatlısın diye yorum yapılıyor
fotografta cok masum akilli bir kiz var ama burda konusurken cok tutarsiz ve alayci konusuyor bn napmaya calistigini anlamadim umarim disarda da boyle kendini degersiz gormuyordurSenin fotoğrafını görüp güzelsin diye yorum yapanlar da oldu. Daha 19 yaşındasın muhtemelen sosyal medyada gördüğün şeyler seni etkiliyor. Tatlısın demesi de güzel bir yorum. Olayların, cümlelerin iyi yanından bakabilirsen daha mutlu olursun.
Evet sosyal medya etkiliyor çok kusursuzlarSenin fotoğrafını görüp güzelsin diye yorum yapanlar da oldu. Daha 19 yaşındasın muhtemelen sosyal medyada gördüğün şeyler seni etkiliyor. Tatlısın demesi de güzel bir yorum. Olayların, cümlelerin iyi yanından bakabilirsen daha mutlu olursun.
Gitsin estetik yaptırsın biz burdan ona napabilicez sanki yorumla diyor yorumluyorlar neden tatlı diyorsunuzKızımız bu seviye falan olmak istiyor normal olmak istemiyor olağanüstü güzelliği olsun istiyor
25 yaş var aramızdaSende ne tahammülsuz bir insansin ya fark ettiysen aramızda kaç yaş var aranızda 5 yaş olan biri sizin gibi bilgili olamaz
Senin için demiyorum başkaları için diyorum25 yaş var aramızda
Bu seviye güzel kadınlar %5 falan bence bizim ülkede ama onun dışında kendi potansiyelini gerçekleştiren güzel kadınlar da dolu yani. Doğuştan gelmedi diye ağlayak mı napak anlamadımGitsin estetik yaptırsın biz burdan ona napabilicez sanki yorumla diyor yorumluyorlar neden tatlı diyorsunuzçirkinsin tamam napak Allahta seni öyle yaratmış bebem