Tipim nasıl yorumlayacak var mı

Bu seviye güzel kadınlar %5 falan bence bizim ülkede ama onun dışında kendi potansiyelini gerçekleştiren güzel kadınlar da dolu yani. Doğuştan gelmedi diye ağlayak mı napak anlamadım
Hayır bizden ne istiyor napalım bide daha 19 yaşında çok şey bekliyor

Alaycı değilim abla neden böyle anlaşılıyor
oylesin kırmamaya çalışıyorum kelimelerimi secerek kullaniyorum ama bizimle dalga geciyorsun 2 gundur fotografini gormeden herhalde guzel degil bu kadar takintili olduguna gore dedim ama fotografini gorunce hem cok masum hem guzel,fiziginde kilonda yerinde diyorum herkes de oyle yorum yapmis ama bu seferde olumlu yapilan yorumuda begenmiyorsun ben daha yorum yapmiycam bnce sende uzatma

oylesin kırmamaya çalışıyorum kelimelerimi secerek kullaniyorum ama bizimle dalga geciyorsun 2 gundur fotografini gormeden herhalde guzel degil bu kadar takintili olduguna gore dedim ama fotografini gorunce hem cok masum hem guzel,fiziginde kilonda yerinde diyorum herkes de oyle yorum yapmis ama bu seferde olumlu yapilan yorumuda begenmiyorsun ben daha yorum yapmiycam bnce sende uzatma
Teşekkür ederim abla hakkını helal et çocuk gibi davranıyorum bazen kirdiysam özür dilerim

Yeni nesil kendilerini sosyal medyadaki kadınlarla kıyaslayıp güzel bulmuyor. 15 yaşında bir tanıdığımız kız var, allığı dudak kalemi eyelinerı ağır makyaj yapıyor. Beğendikleri kızlarla kendilerini kıyas ediyorlar. Hepimizin farklı bir güzelliği var ve burada sana diyelim ki güzel ya da çirkin dedik bu da senin gerçekte güzel ya da çirkin olup olmadığını belirlemez. Herkesin güzellik algısı, beğendiği tip çok farklıdır

Back
X