Tipplasti (burun ucu ) ameliyatı olanlar var mı?

lamias85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
21
0
36
Gaziantep
Merhabalar tatli kk forum üyeleri,benim sorunum burnumun orta kısmı aşırı derecede geniş ve bende sadece bunu düzeltmek istiyorum ama daha önce bu şekilde burun uc kısmı geniş olupta ameliyat olanlardan bilgi edinmek istiyorum.İlgilenenler için çok teşekkür ederim.

cnmm o amlyt masasına yattıktan sonra neden burun ucundan olcankiii..bence doktoruna bırak komple düzelsinnn :)

cnmm o amlyt masasına yattıktan sonra neden burun ucundan olcankiii..bence doktoruna bırak komple düzelsinnn :)

valla canim bu mumkun değil diye yıllardır bu şekilde yaşadım ama mümkün olabileceğini öğrendim Emre İlhan sayesinde inan sadece normal bir burun ucu olsa böyle burnumda bir golf topu varmış gibi hissetmesem beni o kadar mutlu edicek ki anlatamam :D onun için ve birde burnuşumun diger kısımlarından memnunun sadece orta bölgesi :(

diger ksıımşlar cidden iyise ucunu yaptır zoman cnmm:)
ama kendi burnun gibi olmas gercekten ihtiyacın yoksa esstetik olma derim:)

diger ksıımşlar cidden iyise ucunu yaptır zoman cnmm:)
ama kendi burnun gibi olmas gercekten ihtiyacın yoksa esstetik olma derim:)

zaten kendi burnumu istemiyorum bende tam olarak :D bakalim hayırlısı artık inşallah düzelir herhalde ...

Sadece tipplasti değil burun ucu geniş olupta düzelttiren arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler..

Evet arkadaşlar yok mu burun ucu geniş olupta ameliyat olan :( Burnumun nadir olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu düşünmemiştim :(

benimde burnumda kayma var ama sorun olmuyor sadece ucundaki kıkırdaktan şikayetçiyim aşşağıya doğru eğildi biri akıl versin lütfennbilmiyorumkismile

merhaba benim burun ucum da geniş ve kanatları oransız, önden ucu top gibi görünüyor, ameliyat olmaya kararlıyım, haber vereceğim ;)

bende istiyorum tipplastiiii. rinoplastiden daha kolay geçer herhalde iyileşme süreci diye düşünüyorummm. olan var mı kızlar???

YA NEDEN KİMSE CEVAP VERMİYOR NORMAL AMELİYAT SONRASI SADECE UÇ DÜZELTİLEN HİÇ Mİ OLMADI ARKADAŞLAR BİRAZ FİKİR LÜTFEN YERİ GELİYOR BİZ SİZLERE FİKŞR VERİYORUZ

YA NEDEN KİMSE CEVAP VERMİYOR NORMAL AMELİYAT SONRASI SADECE UÇ DÜZELTİLEN HİÇ Mİ OLMADI ARKADAŞLAR BİRAZ FİKİR LÜTFEN YERİ GELİYOR BİZ SİZLERE FİKŞR VERİYORUZ
tipplasti olan fazla olmuyor araştırdığıma göre rinoplasti yaptıran hastalar çoğunlukla. bir doktorla görüşüp bizim için uygun olup olmadıgını sormak daha doğru olacak sanırım. doktor araştırıyorum şu anda. kbb mi yoksa plastik cerraha mı gitmek doğru olur bilemiyorum. dr berke özücer ya da dr ahmet altıntaş ikiside kbb bu doktorlarla goruşebilirim. ya da plastik cerrah dr zekeriya kul bu doktor da olabilir. şu an araştırma aşamasındayım bakalım.

Back
X