Tiramisu yaparken labneyi

minikkelebekk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
3.522
2.160
248
Merhaba güzel gadınlar !

su an tiramisu yapiyorum krema sogudukran sonra labne atiliyor ya unuttum ben tüm nalzemelerle pisirdim . Peynir boyle pisince nasil olur ? Sanki eksi gibi kokuyor.. döküp yeniden yapayim mi ?

soracak kimse bulamadım googleda da bir sey cikmayinca buraya yazayim dedim. Simdiden teşekkürler

Allah başka dert vermesin konu yanlış yerde
Yok özellikle buraya actim konuyu. En hizli burdan görülüyor diye ve su an derdim problemim bu maalesef. Yarina misafirim var ve aksama kadar okul + işte olacagim icin bu aksam bunu halletmem lazimdi.. unutup labneyi oyle atinca dert oldu icime..

Labneye napmışlar koştum geldim
Olmaz o krema. Krema ılıdıktan sonra labne atılır sen bide pişirmişsin çöp oldu o artık.
Yaaa unuttum valla. Tadında net olmayan bir burukluk var. Yarın aksama kadar evde olamayacağım. Aksam da misafirlerle eve geleceğim. Misafirim de tiramisu cok sever. Yapayim dedim ama.. hay allah ya.. kesin olmaz mi diyorsun ben emin olamadim tadindan

Ya niye böyle hürriyet haberciliği gibi başlık açıyorsunuz ? Tiramisu yaparken labneyi....... ? Eee ? Kulağına mı soktu adamın teki ? Bir yerlerine mi yağladı ?

Bence olmaz, tekrar yapın riske atmaya değmez :) Kuzenim aklıma geldi de krem şantiyi pişirmişti o da bir de söylememiş öyle sanıyormuş bizim mideler pert tabi

Labne kesilmiştit içinde ve ekşimsi bir tat bırakır ağızda. Yeniden krema hazırla dolapta dursun akşam gelince onlara bi kahve yap hemen 5 dkda dolaptaki kremaya labneyi ekle ve sür üstüne kakao serp tamamdır.

Ya ocağı kapatıp attıktan sonra yine bişey olmaz gibi de sen pişirmişsin Ekşimsi mi oldu baktın mı tadına merak ettim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…