- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi minikkelebekk
-
Hafif bir kiriklik var sanki tadinda ama cok net degil yahu bilemedim.tadına bak kötü hissedersen çöpe at
Yok özellikle buraya actim konuyu. En hizli burdan görülüyor diye ve su an derdim problemim bu maalesef. Yarina misafirim var ve aksama kadar okul + işte olacagim icin bu aksam bunu halletmem lazimdi.. unutup labneyi oyle atinca dert oldu icime..Allah başka dert vermesin konu yanlış yerde
Yaaa unuttum valla. Tadında net olmayan bir burukluk var. Yarın aksama kadar evde olamayacağım. Aksam da misafirlerle eve geleceğim. Misafirim de tiramisu cok sever. Yapayim dedim ama.. hay allah ya.. kesin olmaz mi diyorsun ben emin olamadim tadindanLabneye napmışlar koştum geldim
Olmaz o krema. Krema ılıdıktan sonra labne atılır sen bide pişirmişsin çöp oldu o artık.
misafire verilmez o dışardan tatlı al artık yada kek filan yap niye tiramisuyla uğraştın kiHafif bir kiriklik var sanki tadinda ama cok net degil yahu bilemedim.
Evet ama unuttum hafif bir burukluk var tadında ayy bu saatte tühocağı kapadıkdan sonra labne peyniri atıp karıştırıyorsun.
Kendi emegim olsun istedim özel bir misafir gelen..misafire verilmez o dışardan tatlı al artık yada kek filan yap niye tiramisuyla uğraştın ki
Ahahhahahah dikkat çekeyim dedimYa niye böyle hürriyet haberciliği gibi başlık açıyorsunuz ? Tiramisu yaparken labneyi....... ? Eee ? Kulağına mı soktu adamın teki ? Bir yerlerine mi yağladı ?
Ahahhahahah dikkat çekeyim dedim
Labne kesilmiştit içinde ve ekşimsi bir tat bırakır ağızda. Yeniden krema hazırla dolapta dursun akşam gelince onlara bi kahve yap hemen 5 dkda dolaptaki kremaya labneyi ekle ve sür üstüne kakao serp tamamdır.Yaaa unuttum valla. Tadında net olmayan bir burukluk var. Yarın aksama kadar evde olamayacağım. Aksam da misafirlerle eve geleceğim. Misafirim de tiramisu cok sever. Yapayim dedim ama.. hay allah ya.. kesin olmaz mi diyorsun ben emin olamadim tadindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?