- Konu Sahibi pinaripekci
-
en kısa zamanda deneyeceğim
ellerine sağllık cnm
teşekkürler ediorm tatlm.gerçekten çok lezzetli bir köfte oluyor.ama tavsiye ederm köfteyi hazır al.hatta bırak yapmayı falan işte şurası tire git ye falan dermişm.şaka bi yana oradakinin tadını tutturmamız imkansız havasından mı suyundanmı bılmem..hele sonrasında bır de tatlı ıkram edıyorlar onunda tarıfını vereceğım ekleyeceğım ınşallah pek yakında..sürpriz olsn..:jeyyar::jeyyar:
ellerine sağlık canım... yerimseniben harika görünüyor... :lepi: opuyorumnanaktan a.s.
canım ablam harikasın çok güzel görunuyor ellerine sağlık delikafadulden cokacimcoook opuyorumnanaktan
çok harika görünüyo ellerine sağlık
kedijikm ne mutlu bana bu sözleri duydm..aslında herhangi bir köfteyle de olabilir ama baharatsız köfteyle daha hoş oluyor bu..denedikten sonrada yorum yazarsan sevınırm cnm bnm..opuyorumnanaktanSuper gorunuyoooooo aksama evdekıler yesıl fasulye yemekden kurtuldu sanırım.Nasıl yedırecem dıye dusunuyodum en ıyısı hemen eve gıdınce bunu yapmak.Fıkır verdın banaaaaa saollllllllllllllll kaydirigubbakcemile5
kedijikm ne mutlu bana bu sözleri duydm..aslında herhangi bir köfteyle de olabilir ama baharatsız köfteyle daha hoş oluyor bu..denedikten sonrada yorum yazarsan sevınırm cnm bnm..opuyorumnanaktan
Goruntusu hayli cezbedıcıydı:lepi:Once goz zevklerını doyurdum kaydirigubbakcemile5
Alttakı ekmekler sayesınde de evdekı bayat ekmekler bıttı zemuszemus
Yanına pirinç pilavı yaptım ama bır dahakı sefere bulgur pılavı yapacagım.Sankı o daha cok yakısır gıbı geldı bana sengözlerimebaksanab
Tekrarrrr ellerıne saglıkkkk kaydirigubbakcemile5
enfes görünüyor ellerine sağlık canım... birde ben köftelere hiç yumurta koymam yumurta yemediğim için.. yumurta kokusu oluyormu köftede olmuyorsa yumurtada kırayım tam lezzet olması için a.s.
Harika görünüyor, iyice acıktım. Ellerine sağlık.
ellerine sağlıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?