• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirip yapan kayinvalide

Sevdayolum

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
80
36
8
32
Iki yaşında oğlum var kayinvakide hergun sabah akşam görüntülü arıyo çocuğu görmek için. Dün akşam yine aramış tel sessizdeydi çocuk uyuyodu. Gördükten snrada geç oldu diye geri dönmedim. Bugün eşim aradi.. dün aksam aradım neden açmadınız diyo eşimde şimdi aradık işte anne dedi dün akşam gormediniz mi aradığımı niye geri dönmediniz diyo... birazdan yine arar laf çarpıtırir sizce tavrım nasıl olmalı.

Aynı durumu yaşadık aynı.
Zerrece kafama takmadım.
Siz sık görüşür müsünüz bilmem ama bizim aramızda hiç samimiyet yok, nerden öğrendilerse ara sıra görüntülü aramaya başladılar. Ve ben müsaitliğim sorgulanmadan görüntülü aranırsam açmam.
Nitekim açmadım.
Çok önemli birşey mi vardı dedim. Vardı ise sesli arasaydınız, yok eğer "öylesine" ise müsait değildim dedim.
Trip atacaksa atabilir sorun değil.

Siz büyütürseniz o da büyütür bir şey olmamış gibi davranın. Çünkü insanlık hali değil mi her an göremeyebiliriz, göstersek bile halimiz olmayabilir vs...

Siz büyütürseniz o da büyütür bir şey olmamış gibi davranın. Çünkü insanlık hali değil mi her an göremeyebiliriz, göstersek bile halimiz olmayabilir vs...
Haklisiniz ama her defasında böyle ertesi gün mutlaka hesabını soruyo. Ki müsait olup olmadgmi sormadan ariyo.

Haklisiniz ama her defasında böyle ertesi gün mutlaka hesabını soruyo. Ki müsait olup olmadgmi sormadan ariyo.
Sizi mi arıyor eşinizi mi? Bir yorumda çalıştığınızı okudum akşamları arıyor o halde. O aradığında telefonu eşinize verip başka bir işle mesgul olsanız olmaz mı, belki bu arama sıklığı azalır.

Sizi mi arıyor eşinizi mi? Bir yorumda çalıştığınızı okudum akşamları arıyor o halde. O aradığında telefonu eşinize verip başka bir işle mesgul olsanız olmaz mı, belki bu arama sıklığı azalır.
Beni ariyo genelde. Diyeceği bişey varsa eşimi arar. Eşime vermek istemiyorum detaylı anlatiyo herşeyi bn daha yuzeysel anlatıyorum herşeyimi bilirse karisir çünkü.

Iki yaşında oğlum var kayinvakide hergun sabah akşam görüntülü arıyo çocuğu görmek için. Dün akşam yine aramış tel sessizdeydi çocuk uyuyodu. Gördükten snrada geç oldu diye geri dönmedim. Bugün eşim aradi.. dün aksam aradım neden açmadınız diyo eşimde şimdi aradık işte anne dedi dün akşam gormediniz mi aradığımı niye geri dönmediniz diyo... birazdan yine arar laf çarpıtırir sizce tavrım nasıl olmalı.
Vurdumduymaz ol , uyuyordu ,duymadık, geç oldu arayamadık birsürü bahane var , takma hiç..

Beni ariyo genelde. Diyeceği bişey varsa eşimi arar. Eşime vermek istemiyorum detaylı anlatiyo herşeyi bn daha yuzeysel anlatıyorum herşeyimi bilirse karisir çünkü.
Mesaj olarak şu işim var x anne sonra arayayim yazardım sanırım ben olsam. Bunu yapsanız yine ısrarla aramaya devam edebilir mi?

Bir gün 10 dakıka konustuktan sonra ocakta yemegım var deyın, ertesi gün çamasırlar makınada kokmasın asayım, ertesi gün oğlunuzu yıkayacagınızı soyleyın boyle bır hafta devam edın. Sonra nedenını sorarsa hem çalışıp hem ev ısı cok zor oluyor bır dusa zor vakıt buluyorum dersınız belkı her gun uzun uzun aramaları keser.

anladığım kadarıyla eşiniz de bunalmış ve sizinle aynı fikirde. o yüzden 5 ararsa 2 sini açacacaksınız mesela.

trip atarsa görmezden gelip normal sohbete devam edeceksiniz.

günün normal vakitlerinde yaptığı aramaları açacaksınız. ikinizin de attığı tripleri takmadığını gördükçe mecburen vazgeçecek.

bilirsiniz her zaman her konuda olabilen bir şey bu. nazınız kime geçerse,kim tribinizi umursarsa,ona yüklenmeye devam edersiniz,değil mi? ancak sizi umursadığını gördüğünüz birine trip atmazsınız artık. aynı hesap olacak :)

açıklama dahi yapmayın,görmedik anne,naber nasılsın diyin devam edin. trip atmaya devam ederse konuyu dağıtın veya kapatın . işe yarayacağına eminim.

ama önemli olan eşinizin de kesinlikle size destek vermesi.

bir de kv sizi aramasın,oğlunu arasın. oğlunun telefonu üzerinden torununu görsün. oğlu açmazsa ona trip atsın. geline triplenmek kolay tabi :KK67:

“Her zaman müsait olamıyoruz anne malum ev iş çocuk yeni dönebildik “.

Back
X