Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vah vaaah.zaman tedavi eder uzar tırnacığın merak etme..Tirnagim kirildi ve 2 gun sonra ozel bi davete katilcam uzamasi icin neyapabilirim ?
vah vaaah.zaman tedavi eder uzar tırnacığın merak etme..
birde besleyen ojeler war onlarida deneyeblrsn
2 günde tırnak uzatmanın mümkünatı yok, takma tırnak alıp diğer tırnaklara göre şekillendir...
kırılmış tırnağın hukuk okumakla hukukçu olmakla ne alakası var?süsüne önem verme bu derece..Dalga gec diye yazmadim hanimefendi ben hukuk okuyorum stajerim ayrica bunlar onemli bizler icin
kırılmış tırnağın hukuk okumakla hukukçu olmakla ne alakası var?süsüne önem verme bu derece..
okuyomusun stajyermisin :))Dalga gec diye yazmadim hanimefendi ben hukuk okuyorum stajerim ayrica bunlar onemli bizler icin
Son senem bitcek artık neyse geçti :)okuyomusun stajyermisin :))
neyse eğer yarıdan kırıldıysa uğu sür üstüne oje geç böylece tıranğın tamamen uzayana kadar rahat edersin..
bide tırnaklarını kesersin oje sürmezsin temiz olduktan sonra farketmez tatlım yani avukatlıkla alakası yok.. herkez okuyo artık kasma kendini açıklamana gerek yok :))))