• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnağın kenarında kalan ojeler abdeste engel midir?

Kizlar bende tirnagimin kenarinda oje kalirsa, cok az tirnagima sac spreyi sIkIyorum, 3-4 saniye bekletiyorum, hemen mendille siliyorum hic birsey kalmiyor:86:

kimi hocalar da abdest aldıktan sonra oje sürülmüşse onun üzerine tekrar abdest alınabilir diyor. yani kalıntısı bile olsa, abdestliyken sürülmüş bir ojeyse, sorun olmaması gerekiyor bu açıdan bakılınca :26:

kimi hocalar da abdest aldıktan sonra oje sürülmüşse onun üzerine tekrar abdest alınabilir diyor. yani kalıntısı bile olsa, abdestliyken sürülmüş bir ojeyse, sorun olmaması gerekiyor bu açıdan bakılınca :26:

Joey o biraz şaibeli bir durum evet o tarzda konuşan hocalar var ama en mantıklısı abdest alacağın zaman çıkarmaktır. Şaibe olmaz içinde şüphe kalmaz.

Bir de niye kazıyorsunuz anlamadım. Aseton döküp ovun kalmıyor o zaman...

Çirkin görüntü bence mutlaka çıkarılmalı çok fena. Ayrıca abdeste varana kadar oje sürmek günah değil mi bir kere.

kırmızı oje yine belli oluyorda açık renkli ojeler çıkıyor mu onu tam göremiyoruz o daha kötü
bende kazıyorum artık çıkmayan yeri iğne deliği kadar kalmaması gerekliymiş

oje sürmek günah değilde abdesti bozuyor bende kkazıyorum ama tırnağımın şeklinide bozmadı değil en iyisi hiç sürmemek ben dün sürdüm çıkmadı aldım falçatayı kazı anam kazı .D sonrada gördük tırnağım bozuldu resmen :27:

gunah degil abdest bozuyor he ? Bunuda ilk kez sayenizde duydum. Gelelim soruya yahu annem abdestte su degmeyecekmi her yere kalan oje ile tirnak arasina su deyemeyecegine gore sence engel mi degil mi ? Aklibaki herkes bunun cevabini bilir hatta etrafinizda yaz kurslarina giden cocuklar yokmu onlara sorun onlar size akil verecektir.

Back
X