Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tırnağın kenarında kalan ojeler abdeste engel midir?
kimi hocalar da abdest aldıktan sonra oje sürülmüşse onun üzerine tekrar abdest alınabilir diyor. yani kalıntısı bile olsa, abdestliyken sürülmüş bir ojeyse, sorun olmaması gerekiyor bu açıdan bakılınca :26:
kimi hocalar da abdest aldıktan sonra oje sürülmüşse onun üzerine tekrar abdest alınabilir diyor. yani kalıntısı bile olsa, abdestliyken sürülmüş bir ojeyse, sorun olmaması gerekiyor bu açıdan bakılınca :26:
kırmızı oje yine belli oluyorda açık renkli ojeler çıkıyor mu onu tam göremiyoruz o daha kötü
bende kazıyorum artık çıkmayan yeri iğne deliği kadar kalmaması gerekliymiş
oje sürmek günah değilde abdesti bozuyor bende kkazıyorum ama tırnağımın şeklinide bozmadı değil en iyisi hiç sürmemek ben dün sürdüm çıkmadı aldım falçatayı kazı anam kazı .D sonrada gördük tırnağım bozuldu resmen
gunah degil abdest bozuyor he ? Bunuda ilk kez sayenizde duydum. Gelelim soruya yahu annem abdestte su degmeyecekmi her yere kalan oje ile tirnak arasina su deyemeyecegine gore sence engel mi degil mi ? Aklibaki herkes bunun cevabini bilir hatta etrafinizda yaz kurslarina giden cocuklar yokmu onlara sorun onlar size akil verecektir.