Tırnağın üstündeki siyah sertlik ?

elmalikurabiye

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
262
9
316
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.Sağ elimin küçük parmağının yanındaki parmak,dün gece ağrımaya başladı,tırnağın olduğu kısımda hani böyle nabız atar ya öyle atmaya başladı.Az önce o parmakta ojenin altında bir siyahlık farkettim,ojeyi çıkardığımda,parmağınıza diken filan batar da baş verir ya tırnağımın üstünde öyle minik sert bişey var,biraz tırnağın üstüne çıkmış birazı altında ama çok acıyor,azıcık oynayıp çıkarır mıyım diye çalıştım ama müthiş acıyor ya..ne olabilir bu,hiçbir fikrim yok :26: şimdiden teşekkürler

Canım buradan hepimiz ayrı ayrı fikirler,tahminler yürütebiliriz ancak,birimiz nasır der ne bileyim birimiz alerjik reaksiyon der,birimiz sivilce-çıban vs.der,en iyisi kesinlikle doktora görünmek... Doktora görün derim ben,geçmiş olsun...

Canım buradan hepimiz ayrı ayrı fikirler,tahminler yürütebiliriz ancak,birimiz nasır der ne bileyim birimiz alerjik reaksiyon der,birimiz sivilce-çıban vs.der,en iyisi kesinlikle doktora görünmek... Doktora görün derim ben,geçmiş olsun...

teşekkürler canım,haklısın elbette öyle.Bugün doktora gidemezdim açıkcası o yüzden direkt buraya yazmak aklıma geldi,artık nasıl bir etki bıraktıysa bir şeyle karşılaştığımda hemen burayı açıyorum valla :1: zaten o siyahlığı saat 3 gibi filan farkettim.Şimdi de haftasonu girdi araya,acile gitsem mi diye düşünüyorum çünkü çok acıyor gerçekten ama acildeki doktor da anlar mı ki...:31: bizim buraya hep yeni doktorları vermişler ilaç yazarken bile hemşireye soruyorlar ya :31: galiba pazartesiyi bekleyip şehir dışında bir cildiyeciye görünmem gerek,inşallah daha kötüye de gitmez

mantar olabilir ama umarim degildir bendede olmustu ve 6 ayi gozden cikar cok zor bir tedavisi var tirnagin bastan yenilenmesini bekliyosun :( yakin zamanlarda manikur yaptirdiniz mi? bende manikurden olmustu

mantar olabilir ama umarim degildir bendede olmustu ve 6 ayi gozden cikar cok zor bir tedavisi var tirnagin bastan yenilenmesini bekliyosun :( yakin zamanlarda manikur yaptirdiniz mi? bende manikurden olmustu

hımmm :26: küçük siyah bir nokta şeklinde ve sert bişey bu,diken gibi nebiliyim valla inşallah değildir ya :31: yok hayır hiçbir şey yaptırmadım :31:

Benım aklıma hemen mantar geldi cunku benımde öyleydi içine siyah bisi girmis gibiydi sonra o tırnagımın etrafını buyuye buyuye karattı o zaman göstermistim doktora bu ne diye :9: megersem mantarmıs bana bi tırnak bakım seti verdi törpüsü cilası temızleme mendili olan. bi kutuda hap icmistim. uzadıkca tırnagımı kestim, gecti :34:

Benım aklıma hemen mantar geldi cunku benımde öyleydi içine siyah bisi girmis gibiydi sonra o tırnagımın etrafını buyuye buyuye karattı o zaman göstermistim doktora bu ne diye :9: megersem mantarmıs bana bi tırnak bakım seti verdi törpüsü cilası temızleme mendili olan. bi kutuda hap icmistim. uzadıkca tırnagımı kestim, gecti :34:

hadi yaa :31: off..aynen öyle...tırnağımın altında siyah bişey girmiş gibi,ete yakın kısmı olsa tırnağımı kesip bakıcaktım ne diye,ama çok acıyor ya senin de acıyor muydu,ben bişey mi battı acaba dedim ilk baş öyle acıyor yani,diken gibi duruyor orada ama diken tırnağın üstünden batıp nasıl altına geçecek di mi ama,zaten ben büyüyene kadar dayanamam çok sızlıyor çünkü :31: ben de büyümeden gidiyim bari

teşekkürler canım

hadi yaa :31: off..aynen öyle...tırnağımın altında siyah bişey girmiş gibi,ete yakın kısmı olsa tırnağımı kesip bakıcaktım ne diye,ama çok acıyor ya senin de acıyor muydu,ben bişey mi battı acaba dedim ilk baş öyle acıyor yani,diken gibi duruyor orada ama diken tırnağın üstünden batıp nasıl altına geçecek di mi ama,zaten ben büyüyene kadar dayanamam çok sızlıyor çünkü :31: ben de büyümeden gidiyim bari

teşekkürler canım

Simdi yalan olmasında acımıyodu galiba benımkısı :27: zaten ayak tırnagımda vardı bnm bas parmagımda elimde degil, zaten uzadıkca yukarı cıkıyo kesincede hicbiseyi kalmıyo :34: rica ederim canım :51:

Fazla oje sürüyor olabilir misiniz ? Tırnaklarındaki vitamini öldürmüş olmalısınız.
Bence bir süre oje falan sürmeyin.
Geçmezsede bir doktara görünün..

Fazla oje sürüyor olabilir misiniz ? Tırnaklarındaki vitamini öldürmüş olmalısınız.
Bence bir süre oje falan sürmeyin.
Geçmezsede bir doktara görünün..

çok sık oje sürmem ama sadece son iki haftadır tırnaklarım boş kalmadı diyebilirim,tırnak bakımımı filan da evde yaparım,havlu kullanımına filan da çok dikkat ederim,inş mantar değildir,olursa çok sinirlenirim o kadar dikkat ediyorum

Burada hepimiz ayrı seyler soylerız ve ne kadarı doğru olur bellı değil sen en iyisi bir doktora git. Gecmıs olsun..

çok teşekkür ederim pazartesiyi bekliyorum,bakalım ne çıkacak :26:

bugün bir yakınımda parmağıma diken filan battıysa yürüyüp tırnak altından çıkmış olabileceğini söyledi,ne kadar mantıklı bilmiyorum.Ama çok sızlıyor,deliricem,şu pazartesi bir gelse...:6:

Son düzenleme:
Back
X