Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet mantarsa diye, çünki içeriği antifungal, mantarı yok ediyor, özellikle okaliptüs yağı, disiplinli kullanmak gerekiyor, her gece yatmadan tırnaklara iyice yedirmek lazım, yoksa kızınız küçük, içten verilen mantar ilaçları uygun olmayabilir.
Cocuk doktoruna götürdüm oda aynı seyi söyledi cilt doktoru mantar degil ama yinede krem vereyim dedi benim içim rahat etmedi baska bir hastalıgın sebebi olabilirmi diye kan degerleride cok düsük degil baska bir bölüm önerisi olan varsa
Bİr cilt doktoruna daha götürebilirsiniz, mantar değil demiş ama ne olduğunu söyleyip yönlendirmemiş, alerji olabilir mi acaba, o da çocuklarda böyle şeyler yapabiliyor özellikle çölyak, çomak parmak yapabilir ama sizin kızınızınkini benzetemedim, evlerden uzak olsun.