Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

Melisaam

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
386
143
18
29
Kızlar basit gibi gözükse de kendi bildim.bileli tırnak yiyiyorum ve bunu artık cozmem gerekiyor. Sevgilim den elimi kaciriyorum ama arada bi bakiuo o bisey demesede ben artık çok utanıyorum oje sürmek istiyorum tırnaklarım güzel gozuksun istiyorum en azından normal bi tırnak gibi gozuksunler.sekilleri çok bozuldu . Artik karar verdim yememem gerekiyor bana bu yolda ve tırnaklarımin güçlü ve düzgün durması açısından yardımlarınızı esirgemeyin nolr. Hayatıma yeni bi sayfa açmak istiyorum artık. Hem zayiflicam hemde şu tırnak meselesine bi çözüm bulcam lutfen yardım edin lutfen

Tırnaklarımi yemekten şekilleri bozulmuştu. Sonra Sizin gibi karar verdim ve normal parlatici surdum. Uzattım şimdi hep uzun kullanıyorum çünkü azcık kısalsalar bile hemen elim ağzıma gidiyor.
Çözüm dişini sıkıp bir kez uzatmak ve hep uzun kullanmak. Manikürlu ellerde yüzük daha güzel duruyor falan diye düşünüyorum. Bunlar aklıma geldi simdilik

iradeli olun elinizi ağzınıza götürmeyin
bu şekilde çok çirkin göründüğünü düşünün
yani çok zor değil bence
deneyin basarırsınız kesinlikle

Başka bi yöntem gelmedi aklıma, kuzenim kızı için oje kullandı küçükken, tiksindikçe yemedi tırnaklarını.
ben artık yemek istemiyorum birden elimi agzima sokyorum yarada yaptım 27 yaşindayim hala tırnak yiyorum eşim de bana kızıyor yeme tırnaklarini diyo.:(

ben böyle birini görünce huylanıyroum
arada eşim yiyor onunki yenmek değilde sürekli parmaklarıyla uğraşıyor
kuzenim sürekli eli ağzında diğeride öyle sürekli uyarıyroum hatt canlarını acıtıacak şekilde vuruyorum
yapmamları konusunda uyarıyorum
acı oje aldım yine kullanmadılar.
umarım sizde bırakırsınız

Acı oje, protez tırnak falan bir yere kadar idare eder, uzatsanız bile bir bakmışsınız eliniz ağzınızda yeniden ! Bunun kaynağında anksiyete yatıyor, takıntılı bir yapınız mı var ? Evhamlı mısınız mesela ? Bunları aşmadan tırnak yemeyi de aşamazsınız.

Tırnaklarımi yemekten şekilleri bozulmuştu. Sonra Sizin gibi karar verdim ve normal parlatici surdum. Uzattım şimdi hep uzun kullanıyorum çünkü azcık kısalsalar bile hemen elim ağzıma gidiyor.
Çözüm dişini sıkıp bir kez uzatmak ve hep uzun kullanmak. Manikürlu ellerde yüzük daha güzel duruyor falan diye düşünüyorum. Bunlar aklıma geldi simdilik
Mesela benim tırnaklarım güçsüz ve ince hemen kırılıyor şekilleri e bozuk. Uzayinca şekilleri inceliği falan duzeliyo mu ne kadar surede

Acı oje, protez tırnak falan bir yere kadar idare eder, uzatsanız bile bir bakmışsınız eliniz ağzınızda yeniden ! Bunun kaynağında anksiyete yatıyor, takıntılı bir yapınız mı var ? Evhamlı mısınız mesela ? Bunları aşmadan tırnak yemeyi de aşamazsınız.
Üniversite okuyorum . Takıntılı olduğum.konular var evet ama şöyleki üniversite sınavına hazırlanırken stretendir diye gevistiriyodum ama alakası yok streslide olsam mutlu da mutsuzda her an yiyiyorum

ben böyle birini görünce huylanıyroum
arada eşim yiyor onunki yenmek değilde sürekli parmaklarıyla uğraşıyor
kuzenim sürekli eli ağzında diğeride öyle sürekli uyarıyroum hatt canlarını acıtıacak şekilde vuruyorum
yapmamları konusunda uyarıyorum
acı oje aldım yine kullanmadılar.
umarım sizde bırakırsınız
İnşallah bırakirim ama emin olun sizin isteyerek yaptığınız bisey değil bu ve karşıdakinin tepkisi çoğu kez daha da geri tepiyo bence sert bi şekilde uyarmaktan vazgeçin yaşadım.biliuorum ve çok ainirleniyo insan çünkü elinde olan bi durum değil bi sure sonra karşıdakinin inadına bile yaptığım oluyodu

Üniversite okuyorum . Takıntılı olduğum.konular var evet ama şöyleki üniversite sınavına hazırlanırken stretendir diye gevistiriyodum ama alakası yok streslide olsam mutlu da mutsuzda her an yiyiyorum

Anlıyorum sizi . Psikolog ile görüşmek en iyi çözüm olabilir çünkü ben bu yaşa kadar bütün sayılıp dökülen herşeyi yaptım uzattım bir bakmışım ki yemişim fark etmeden ! Belki de yardım alıp kökten kesmeliydim.

Bu asilmayacak bir aliskanlik degil uzadigini sekle girdigini gorseniz kiyamazsiniz yemeye parlatici veya tirnak sertlestirici surup ustune takma tirnak takin arada cikartin bakim yapip yine takin boyleliklr alttaki tirnakda uzar

Anlıyorum sizi . Psikolog ile görüşmek en iyi çözüm olabilir çünkü ben bu yaşa kadar bütün sayılıp dökülen herşeyi yaptım uzattım bir bakmışım ki yemişim fark etmeden ! Belki de yardım alıp kökten kesmeliydim.
Haklısiniz aslında ama sizde yasadiysaniz bilirsiniz psikolog yerine insan hep farklı çözüm yolları ariyo. Aslında şuan kendimi kararlı hissediyorum biktim çünkü bu goruntuden ama dediğimiz gibi uzatıp bidaha bu hale gelmesin bi faydası yok protezi düşündüm ama o da kendi tırnağını aha da inceltiyormus benim zaten yeterince inceler kağıt gibi oldular yemekten güçsüzlükten

Bu asilmayacak bir aliskanlik degil uzadigini sekle girdigini gorseniz kiyamazsiniz yemeye parlatici veya tirnak sertlestirici surup ustune takma tirnak takin arada cikartin bakim yapip yine takin boyleliklr alttaki tirnakda uzar
Demicem her öneriye açığım umarım basalarilo olurum

Demicem her öneriye açığım umarım basalarilo olurum
Ben yemezdim ama koparirdim bu sekilde biraktim 10 senedir kopartmiyorum bide devamli tirnak yedikten sonra sekli bozulan parmaklara bakin nette korkupda insam birakiyor yigenime boyle yaptim ise yaradi:)

Back
X