Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

Kızlar basit gibi gözükse de kendi bildim.bileli tırnak yiyiyorum ve bunu artık cozmem gerekiyor. Sevgilim den elimi kaciriyorum ama arada bi bakiuo o bisey demesede ben artık çok utanıyorum oje sürmek istiyorum tırnaklarım güzel gozuksun istiyorum en azından normal bi tırnak gibi gozuksunler.sekilleri çok bozuldu . Artik karar verdim yememem gerekiyor bana bu yolda ve tırnaklarımin güçlü ve düzgün durması açısından yardımlarınızı esirgemeyin nolr. Hayatıma yeni bi sayfa açmak istiyorum artık. Hem zayiflicam hemde şu tırnak meselesine bi çözüm bulcam lutfen yardım edin lutfen

Çok itici bir durum ama ne yazık ki yaparken bunun farkında olmuyorsun..
Tavsiyem Kalyon acı oje ve besleyicisi.. Uzun süre tırnaklar yenilince uzadığında kırılmalar çok oluyor. Ürünleri eczaneden alabilirsin. Bende uzun süre aynı şeyi yaptım.Sevgilim,hadi gel sana oje alalım diyene kadar. Bir kadın için eller çok önemli. Ve tırnaklarını uzun gördüğünde ve ojeleri rahatlıkla sürmeye başladığında senden mutlusu olmayacak.. :KK200:

bak işte o yanlarındaki etleri çok dibindne olmasın tırnak makasıyla al onlar durdukça yeme isteğin gelebilir
çok güzelleşmiş ama
tebrik ederim
Haklisin canim yavaş yavaş alisiuorum tırnak makası yıllardır kullanmadığım için :D çok tesekkur ederim.bu arada

Ben bir iki kere uzatayım dedim ama çok güçsüz ve kırılgandı. Kırıldıkça yedim!

Şimdi bayramdan önce artık son dedim henüz kopartıp atmadım hiç bir kaç gündür oje sürüyorum Sert hissedeyim diye.

Biraz daha uzaması gerek şekle girmesi için,az daha uzasın kuaföre gidicem 10 güne

Kızlar basit gibi gözükse de kendi bildim.bileli tırnak yiyiyorum ve bunu artık cozmem gerekiyor. Sevgilim den elimi kaciriyorum ama arada bi bakiuo o bisey demesede ben artık çok utanıyorum oje sürmek istiyorum tırnaklarım güzel gozuksun istiyorum en azından normal bi tırnak gibi gozuksunler.sekilleri çok bozuldu . Artik karar verdim yememem gerekiyor bana bu yolda ve tırnaklarımin güçlü ve düzgün durması açısından yardımlarınızı esirgemeyin nolr. Hayatıma yeni bi sayfa açmak istiyorum artık. Hem zayiflicam hemde şu tırnak meselesine bi çözüm bulcam lutfen yardım edin lutfen

Ya aynı sorun bende de var bende istemiyorum artık tam niyetleniyorum tamam yemicem artık diye sonra en ufak bi sorunda Hop tırnaklar çıt çıt ağzımda ay sinir oluyorum artık hayır öyle problemli bi hayatımda yok hastalık işte

Kalyon besleyiciyi mutlaka deneyin.
Ben bir iki kere uzatayım dedim ama çok güçsüz ve kırılgandı. Kırıldıkça yedim!

Şimdi bayramdan önce artık son dedim henüz kopartıp atmadım hiç bir kaç gündür oje sürüyorum Sert hissedeyim diye.

Biraz daha uzaması gerek şekle girmesi için,az daha uzasın kuaföre gidicem 10 güne

Canım Kalyonun besleyicisi var.. Eczanede satılıyor..
Kullanım şeklini de kuaförden öğrendim. Sürüyosun ve 2 gün tırnağında kalıyor. 3. gün çıkarman lazım çünkü tırnakların hava almaya ihtiyacı var.
Manikürden sonra herkes bu uygulamayı yapıyormuş. Rengi beyazımsı saydam gibi duruyor.

Tırnaklarınızın uzadığını gördüğünüzde ellerinizi aşık olacaksınız!

Ya aynı sorun bende de var bende istemiyorum artık tam niyetleniyorum tamam yemicem artık diye sonra en ufak bi sorunda Hop tırnaklar çıt çıt ağzımda ay sinir oluyorum artık hayır öyle problemli bi hayatımda yok hastalık işte
Benre de ya ama bu sefer az bira başardım sanirim

Back
X