Tırnak yememek için son çare hipnoz 🤔

Tırnak yemenin psikolojik, çevreyi taklit etme ile kazanılmış veya genetik yatkınlık ile çok etlenli olabiliceği söyleniyor tırnak yiyen çocukların genellikle ebeveynlerinden birinde tırnak yeme ya halen devam etmekte veya önceden tırnak yeme öyküsü olabilir. hobi edinin boş durdukca yersiniz birde internette görmüştüm tırnaklara sürülen yorumlarda tadı çok keskin, acı dedikleri birşey var onu araştırıp kullanabilirsiniz.
Bu dediğin doğru benim çocuklarım da yapıyor hatta ben onlara engel olmak için onların önünde yapmıyorum onları görünce acı yemek ister misin diyorum

3 yasidja kızım bana aynısını diyor 🙄

Bu dediğin doğru benim çocuklarım da yapıyor hatta ben onlara engel olmak için onların önünde yapmıyorum onları görünce acı yemek ister misin diyorum

3 yasidja kızım bana aynısını diyor 🙄
Malesef öyle oluyor kuzenimin oglu daha küçük 6 yaşında sen tırnaklarını mı yiyorsun dedim ona evet annemde yiyor biz yiyoruz diyor çocuk çok normal birşeymiş gibi sizide demek ki bir ara görmüştür çocuk ondan aynısını diyor alışınca farkında olmadanda insan elini ağzında buluyor bir anda.

Herkeste aynı sonucu verecek değil tabiki ama protez tırnakla,tırnak yemeği bırakmak hakikaten çok kolay bana çok yardımcı oldu. 1 ay sürüyor 1 ay sonra yeniletiyorum.mis hayatımdan çıktı gitti aliskanlik

Çok şaşırıyorum böyle şeylere, elini zorla ağzına sokan yok aslında🙄 geçmiş olsun tabi bana konuşması kolay😐

Tırnak arasında biriken o kadar mikrop ve bakteriyi ağzınıza nasil aldığınızı düşünün bence belki yapmazsınız. Ben tırnak yiyen :KK17:birini görünce aklıma ilk bu geliyor miğdem bulanıyor. :kusmuk:

Kızlar merhaba öncelikle, benim sıkıntım tırnak yeme alışkanlığı, bir türlü bırakamadım.2 gün yemesem 3. gün yine yiyorum.Acı oje filan çare değil.Hipnozla tedavi ediliyormuş diye bir tanıdığımdan duydum ama nasıl olur bilmiyorum.Böyle bir tedavi ardından bu alışkanliktan kurtulan var mı ?
var ben :) ben alışana kadar takma tırnak kullandım hem yiyemiyordum hem de görüntü olarak çok hoş duruyordu zaten bir süre sonra kendi tırnaklarım uzadı şimdi çok kısa kesince yine takma tırnak takıyorum hem kolay hem pratik tavsiye ederim

Protez yaptırın
protez yaptırmak için belli bir uzunlukta olması gerekiyor dipten yenen tırnaklara protez yapamıyorlar denemiştim onu da hayalkırıklığı içinde evime dönmüştüm biraz uzat öyle gel demişti uzman ben de uzattım tabi takma tırnakla proteze gerek kalmamıştı :) 10 yıl oluyor ben yemiyorum unuttum bile ama kötü duruyor cidden kadında özellikle

Çok yakın arkadaşım takma tırnaklarla bıraktı
O da ne zaman başladığını hatırlamayacak kadar küçük yaşta başlamış
35 yaşında takma tırnak takarak öncelikle tırnağı ağzına götürme tiryakiliğini bırakmış
Sonrasında alttan uzadıkça önce hep kesmiş bırakana kadar 1 sene sonra zaten bir daha elini götürmemiş ağzına ve takma tırnağıda bırakmış
aynen bende tek bu takma tırnak olayı işe yaradı

Hemen gidiyorsun protez tırnak taktırıyorsun hem ellerin güzel durur hem de yiyemezsin duruma alışana kadar sürekli taktırmaya devam et
kapalı bir kadinin protez tirnak taktirabilir mi?
bende istiyorum da tesettürlü olduğum için yapamiyorum.

Size şahane bir öneriyle geldim. Protez tırnak yaptırın.
Nasıl olacak ben onu da yerim vs gibi düşünmeyin. Resmen bir alçı gibi oluyor tırnak, normal tırnak gibi inceliği ve elastikiyeti yok. Ve üzerine en az 5 kat ojede geçilince tank gibi oluyor :KK66:
Hem elleriniz çok güzel gözükecek hem farkına varmadan pıt pıt koparıp atma durumunuz olmayacak. O kopmayınca farkına varıp elinizi ağzınızdan çekeceksiniz. Ayda bir yaptırsanız 5-6 kereden fazla yaptırmak zorunda kalmazsınız diye düşünüyorum.
mdipten yenen tırnaklara protez yapmıyorlar malesef ben yaptırmak için gittiğimde uzatman lazım demişti biraz çok kızmıştım zaten uzatabilsem sana niye geleyim diye ama sonra birçok yere sordum malesef öyleymiş hepsi aynı şeyi söyledi ben de uzatmıştım tırnaklarımı gerek kalmadı

mdipten yenen tırnaklara protez yapmıyorlar malesef ben yaptırmak için gittiğimde uzatman lazım demişti biraz çok kızmıştım zaten uzatabilsem sana niye geleyim diye ama sonra birçok yere sordum malesef öyleymiş hepsi aynı şeyi söyledi ben de uzatmıştım tırnaklarımı gerek kalmadı
Akrilik tırnakları yarısından fazlası olmayan tırnaklara yapıyorlar aslında. Sizin sorduklarınız takma tırnak gibi olanlar mı acaba?

protez yaptırmak için belli bir uzunlukta olması gerekiyor dipten yenen tırnaklara protez yapamıyorlar denemiştim onu da hayalkırıklığı içinde evime dönmüştüm biraz uzat öyle gel demişti uzman ben de uzattım tabi takma tırnakla proteze gerek kalmamıştı :) 10 yıl oluyor ben yemiyorum unuttum bile ama kötü duruyor cidden kadında özellikle
bu bilgi yanlış bilgine hiç tırnak olmayan tırnak düşüren kişilere bile yapıyorlar her ay yaptırıyorum.

Manikür yaptırıp jel tırnak taktır ellerini sürekli kremle ve yüzükler tak. Bu güzelliğe kıyamayacaksın

Akrilik tırnakları yarısından fazlası olmayan tırnaklara yapıyorlar aslında. Sizin sorduklarınız takma tırnak gibi olanlar mı acaba?
yok protez tırnak Nişantaşında bilinen bir yerdi diğerleri de öyle sordum başka yerlere de dipten yenen tırnaklara yapamayız dediler gerçi benimki komple tırnak kaplama gibi olmıycaktı frenç gibi yapılıyor belkide o modeli olmuyordur ama gerek yok ya pahalı bi işlem bide takma tırnak daha pratik ve uygun fiyatlı konu sahibi bi kaç ay taksa bırakır yemeyi zaten

Back
X