Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
haklısınz ben de tırnaklarımı yaptırdgm zmn sadece yıyemıyorm.kotu gordkce daha ck yıyorm.ama işte hep ihmal.hatırlattgn ıcın tesekkrler candy.sevgiler...
bende bayaa yiyodum ama kendi kendimi yendim ve bıraktım acı oje falan bi faydası yok onun da tadına alışıyosun :) ben şöyle bırakabildim baktım ellerim çok kötü görünüyo arkadaşlarımın ki ne güzel bi de kendiminkine bakıyodum üzülüyodum yamuk yumuk tırnaklarım.. herkesin ne kadar güzel bakımlı.. bende dedimki ben bunu yenerim benimde tırnakalrım bakımlı olur dedim vee yendimmmm.. sonra bayaa ilgilendim kendim yaptım manikürümü , çok derin kesmedim mutlaka bi beyazlık kaldı ve şimdi tırnaklarımın şekli de uzun görünüyo.. oje sürüncede çok hoş görünüyo.. mutluyum yani :)
bende yıllardır yiyorum kendimi bildim bileli ara ara uzatıyorum oje falan sürüyorum o zamanlar yemiyorum ama sonra yine stresli bir anımda yada canım sıkıldıysa mutlaka elimi ağzıma götürüyorum ve aynada kendime baktım gerçekten çok iğrenç bir görüntü oluşturuyor fakat yine de yenemiyorum
bende bazen yiyorum tırnaklarımı genelde uzatırım o zaman dokunmaya kıyamam ama bir tanesi kırılsın yeter hepsini yerim sonra uzun bi zaman yemeye devam ederim taki tırnaklarımı düzgün uzatana kadar sonrasımı yine aynı:)
cnm, bende yiyodum eskiden...dedikleri gibi bakımlı olursa daha az yiyosun ama bi şey daha var ben öyle hallettim: takma tırnaklar varya..onlardan kullan...tırnagın üzerine yapıstırılanlardan..hem tırnaklar hiç olmadığı kadar güzel görünüo,acayip bakımlı görünüosun..hemde altta tırnakların uzuo..bua arada yemeyide unutuosun tabi.. umarım işine yarar..
bende 13 senedır tırnaklarımı yıyorum acı oje felan çare olmuyo kaçıncı ojeyı bıtırdım ama sadece 2 saat faydası oluyo tek çare psikologa gitmek kıme sorduysan hangı doktora danıştımsa deıklerı doktora gıtmem farkında olmadan hemen yemeye başlıyorum çünkü n
bnd kendimi bildim bileli tırnaklarımı koparıyordum hmde öle böle değil..kısalmakla kalmıyor bide dalgalanıyodu kanıyodu acoyodu 16 yaşıma kadar bi güzel sömürdüm tırnaklarımı ama artık yemiyorum yiyemiyorum çnk sewgilimin nefretle baktığını gördün elimi her ağzıma götürdüğümde uyardı vurdu bnd çok utandım ve artık upuzun ve manikürlü düzgün tırnaklara sahibim.zaten belli bi boya geldğinde kıyamıyosunuz