- 26 Aralık 2012
- 95
- 12
- 98
- Konu Sahibi tinkerbell1989
-
Iradene hakim olacaksın canım,başka yolu yok.Kızlar bana yardımcı olun. Tırnak yemekten kurtulanlar var mı? Yada bilenler? Kendimi bildim bileli tırnak yiyorum. 25 yaşına geldim hala yiyorum. Ne yaptıysam yok acı ojeler mi dersin bantlamalar mı yok yokBir ara bıraktım sürekli oje sürdüm baya uzattım fakat sonu yok bişeye kızıyorum ya da bi dizi seyrederken hopp gidiyo engel olamıyorum. Gece yatarken bile yiyorum var mıdır önerileriniz ?
ben kurtulduummmm
20 yaşımda bıraktım,
hem de ojeyle, evet yanlış duymadınız ojeyle..
sürekli oje sürdüm, koyu renkler tercih ettim, siyah bordo vs..
kopardığım yerler okadar iğrenç göründüki
insan içine çıkıyorum, tipim saçım başım fevkalade, tırnaklar facia düşünsene,
valla günlük oje sürdüm ben
bide tabiki en büyük yardımcım sakız oldu
Tırnak yediğinize göre tırnak yapınız ciddi ölçüde bozulmuştur bunu aklınızs getirin ve kesinlikle psikologa ihtiyacınız var 25 yaşında normal değilKızlar bana yardımcı olun. Tırnak yemekten kurtulanlar var mı? Yada bilenler? Kendimi bildim bileli tırnak yiyorum. 25 yaşına geldim hala yiyorum. Ne yaptıysam yok acı ojeler mi dersin bantlamalar mı yok yokBir ara bıraktım sürekli oje sürdüm baya uzattım fakat sonu yok bişeye kızıyorum ya da bi dizi seyrederken hopp gidiyo engel olamıyorum. Gece yatarken bile yiyorum var mıdır önerileriniz ?
Tv izlerken filan sakız çiğneyebilirsiniz.. Birde uzmanlar stres topu öneriyorlar.
Tırnaklarınızı her yediğinizde kendinize ceza verebilirsiniz caydırıcı olarak.
Nişanlımda tırnaklarını yiyor kendinede çok bakar geçen bilerek dedim tırnakların çok kötü duruyo diye belki işe yarar yani ne zevk alınır hiç anlamam hatta midem bulanır tabi alışkanlık
Doğru diyorsun canım inşallah bırakırsın bende sigarayı bırakamyrm herkesin bi bağımlılığı var peki canın acımıyo muYemeyene öyle gelebilir ama inan hiçte kolay değil
Sigara içmek gibi bir şey mi bu. Evde olduğun süre içinde eldivenle dursan belki işe yarar.
Doğru diyorsun canım inşallah bırakırsın bende sigarayı bırakamyrm herkesin bi bağımlılığı var peki canın acımıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?