Benim troid bezlerin hiç çalışmıyor. Ölene kadar dikkatli yemek yemeli ve ilaç kullanmaliyim. Sağlık durumu çok kötü olanları görünce buna da şükür diyorum. Ne diyor.
Hayır ben hiç hissetmedim. Diğer belirtiler de günlük koşuşturmadan diye düşünüyordum . Geçmiş olsun
Bir kere hipotroidi olan kişi ölene kadar ilaç kullanır. Hipotroidi geçici birşey değil. Bir kere oldunuz mu ömrü billah devam eder.sizinki kalıtsal bir olay o zaman:/ allah kolaylık versin
Bir kere hipotroidi olan kişi ölene kadar ilaç kullanır. Hipotroidi geçici birşey değil. Bir kere oldunuz mu ömrü billah devam eder.
Benim de çalışmıyor.Benim troid bezlerin hiç çalışmıyor. Ölene kadar dikkatli yemek yemeli ve ilaç kullanmaliyim. Sağlık durumu çok kötü olanları görünce buna da şükür diyorum. Ne diyim
anladım, teşekkür ederim cevaplarınız için
Gittiniz mi doktora
merhabalar öncelikle herkese iyi geceler,
konuyu daha hızlı ve fazla dönüş alabileceğimi düşündüğüm için buraya açtım.
1 hafta önce tahlil yaptırdım TSH hormonum sınırın çok az üzerinde çıktı,doktorum belki ölçüm hatası olabilir bir dahaki ay gel dedi.
son 2 gündür tiroid bezimin olduğu bölgeye bastırınca canım yanıyor ve biraz bastırınca belli bir süre ağrıyor,aşırı bir şişlik yok ama hafif gergin gibi geliyor;bunun dışında aşırı sinirlilik,tahammülsüzlük,yorgunluk,dikkat toplayamama gibi belirtilerim var,doktora gideceğim ama boşuna mı kuruntu yapıyorum acaba veya abartıyor muyum bilemedim.
lütfen konu hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar fikirlerini belirtebilir mi,kuruntu mu yaptım
şimdiden çok teşekkür ederim cevaplayan herkese
Endokrinoloji bölümüne gidin. Gerekirse özele gidin ben devlet hastAnesinde aylarca süründüm. 3 hafta sürecek tedavim 4 ay sürdü. Özele gidince doğru teşhis konuldu ve tedaviye cevap verdi vücudum. Triod ile şaka olmaz, acil tedavi şart.
merhabalar,teşekkür ederim yorumunuz için özele gidiyorum,devlete gitsem daha randevu bile bulamamış olurdum büyük ihtimal:/
Benim de troidim yüksek çıktı troidle hakkında pek bilgim olmadığı için önemsemiyor um .yüksek olmasının sakıncalari nelerdir acaba biri beni bilgilenderebilirmimerhabalar öncelikle herkese iyi geceler,
konuyu daha hızlı ve fazla dönüş alabileceğimi düşündüğüm için buraya açtım.
1 hafta önce tahlil yaptırdım TSH hormonum sınırın çok az üzerinde çıktı,doktorum belki ölçüm hatası olabilir bir dahaki ay gel dedi.
son 2 gündür tiroid bezimin olduğu bölgeye bastırınca canım yanıyor ve biraz bastırınca belli bir süre ağrıyor,aşırı bir şişlik yok ama hafif gergin gibi geliyor;bunun dışında aşırı sinirlilik,tahammülsüzlük,yorgunluk,dikkat toplayamama gibi belirtilerim var,doktora gideceğim ama boşuna mı kuruntu yapıyorum acaba veya abartıyor muyum bilemedim.
lütfen konu hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar fikirlerini belirtebilir mi,kuruntu mu yaptım
şimdiden çok teşekkür ederim cevaplayan herkese
Tiroid çıktıysa ve ilaç verdiyse kullanın bu tür ilaçlar ömür boyu kullanılır önemsemediğiniz takdirde olacakları söyliyeyim madde maddeBenim de troidim yüksek çıktı troidle hakkında pek bilgim olmadığı için önemsemiyor um .yüksek olmasının sakıncalari nelerdir acaba biri beni bilgilenderebilirmi
Yapabilir,benim de küçüklükten beri kulaklarımda iltihap vs olmuştur ama tiroidden kaynaklı değildi ondan önce vardı,tiroidde çınlama yapabilir kbb gitmişsin birşey çıkmamış,dahiliye doktoruna gidin derim ayrıca kansızlık,vitaminsizlik,tansiyon,diyabet,kalp te rahatsızlık var ise bunlarda da yapabilir.Kızlar ben de bi dönem troid bezi iltihabı atlattım subakut troid denmişti 5-6 ay kadar kortizon tedavisi aldım inatçıydı o dönemde nodül de çıktı tedaviden sonra görülmedi sürekli bi tedavi yok kontrollere gidiyorum dönem dönem halsizlik durumları yaşıyorum demir eksikliği görülüyo ilaç alıyorum ama şikayet dönemlerinde kulak çınlaması yaşıyorum ( kbb da hiç bir şey bulunamadı gitmediğim doktor kalmadı ) acaba bu troidlerle alakalı olabilir mi diye aklıma geliyo var mı sizde benzer durum
Hepsine gittim gidiyorum da ama çözüm yok işitme testeleri temiz yapısal bi sıkıntı yok tahlillerim de keza öyle bitkisel bi ilaç önermişti bi doktor ama b12 seviyem olması gerekenden çok fazla içeriğinde b12 var kullanamıyorum dönemsel oluyo bi de sanki bi makine çalışıyormuş gibi sessiz ortamda açığa çıkıyo diş sıkma problemim var onu da sordum ondan olmaz dediler o da çözümsüz bi sorun çıkınca ardı arkası bitmiyo cidden beziyo insanYapabilir,benim de küçüklükten beri kulaklarımda iltihap vs olmuştur ama tiroidden kaynaklı değildi ondan önce vardı,tiroidde çınlama yapabilir kbb gitmişsin birşey çıkmamış,dahiliye doktoruna gidin derim ayrıca kansızlık,vitaminsizlik,tansiyon,diyabet,kalp te rahatsızlık var ise bunlarda da yapabilir.
Merhaba 2011 den beri bende tiroid hastasıyım önce hipertiroidi teşhisi kondu kime gittiysem ameliyat dedi enson gittiğim doktor ise ameliyat yerine atom tedavisi önerdi bi nevi ameliyat gibi bişey oldu şimdi ise hipotirod oldum ultrason ile de bakıldı çok küçük sıcak nodül çıktı tedavisini oldum ve şuanda günde sadece aç karnına levotiron alıyorum dozunu arada dahiliye ye gittiğimde doktor ayarlıyo zatenBen de troid hastasıyım, başka bir konu için gittiğim kan tahlilin de çıktı. Ben belirtileri anlamadım. Troid bezine ultrason ile bakıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?