tiroid değerleri yüksek olup da hamile kalan var mı?

doğru diyosun canımda insanın içinde hep bi korkuyo oluyo derdini birilerine anlatıp rahatlamak istiyo ister istemez bilmediklerinide öğrenebiliyosun konuşarak ama dediğin gibi bize en iyi yardımcı olucak tabiki doktor.

Anlatmak tabiki cok onemli,anlatmalisin da..Ama cok tibbi bilgi girince kafan karisir moralin bosu bosuna bozulur.Hamileyken en onemli sey moral malum. Troid o kadar kapsamli ki, herkesin ki birbirinden farkli. İlaclarini bile kendi kendine birakanlar varmış.Bu sekilde tavsiyede bulunurlarsa zararli olabilir.Tirstim

asud,
ikidir dikkat ediyorum mesajlarında imalı ifadeler kullanıyorsun.

ilk olarak ben ilacımı bıraktım çünkü ilk gittiğim doktor bana hasatalığımı ve ilacın önemini yeterli bir şekilde anlatmadı.
bende ilaç bittikten sonra kendime bir endokrin doktoru buldum ve yeniden ilaca başladım. bu arada geçen 1,5 aylık süredede kafama göre ilaç kullanmak istemedim.
ayrıca ilacı bıraktığım dönemde başka ciddi bir rahatsızlık geçirdim.bu da sürenin uzamasına sebep oldu. yoksa aklıma esipte ilacı bırakmadım.

ayrıca soru soran arkadaşa oranlarla cevap verdim çünkü ben bu işin uzmanı değilim en başta da belirttiğim gibi bildiğim kadarını yani kendi başımdan geçeni anlattım.

ve de arkadaşa verdiğim hangi tavsiyeyi beğenmedin? benim ona verdiğim tek tavsiye doktoru ile görüşmesi. bunun dışında herhangi bir yönlendirmede bulunmadım. bulunamam da zaten.

canım ben bugün kadın doğum doktoruna gittim.tsh için endokrin doktoru ile görüşmemi ve ilaç dozunu ayarlatmamı söyledi.inşallah hafta içi gideceğim endokrin uzmanına.
ths 1-2 arası olmasını istiyoruz ama ilaç kullanıyorsan endişelenme düzene girer dedi.ben korunmayı bırakmamıştım bırakabilirsin dedi.inşallah allah herkes için hayırlısını versin.

Merhaba kızlar bende 15 yaşında graves hastası oldum yıllarca tedavı oldum zehirli Guatr olduğu için başka yan etkileri de vardı tedavım yanıt vermedi 19 yaşında troid bezimin tamamı alındı sürekli ilac kullanıyorum cocuk düşününce doktora gittim ilacımı ayarladık 2ay sonuç alamadık ayrıca adetlerim düzenli olsada polikistik over de vardı sonraki ay hamile kaldım hemen doktora gittim tsh 5 di t3 t4 normaldi suan 8 haftalık hamileyim ilacımın dozu iki katına çıktı ayrıca zehirli Guatr olduğu için cocuğa geçmemesi için tetkikler yapıldı şükür sorun çıkmadı ayrıca filiz ve iyot içiyorum bebişim için Allah herkese nasip etsin ben burda olmuyor yazanları okudukça 3. Ayda ağlamaya başlamıştım mucizemiz geldi şükür Allah'a o yüzden stres yapmayın umutsuzluğa düşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…