Tiroid, idrar enfeksiyonu tedavisi, negatif sonuçlar

Butterlyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
50
9
1
28
Kızlar merhaba. Biz altı aydır bebek deniyoruz. Üç hafta önce tiroid değerim 5.171 olarak görüldü. 25 mg hap başladım. Üç gündür hafif hafif başım dönüyor. Regle şuanda dört gün var ve aşırı şişkinlik ve biraz da kasık ağrısı var azalıp artıyor. İki gündür awox erken gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor. Kaç aydır bebek olmuyor. Denemeye başladığımız süreçte ailevi hastalık vb sebeplerden çok stresli günler de geçirdim ama geçirmediğim aylar da oldu bu süreçte ve hiçbirinde oluşmadı. Moralim iyice bozulmaya başladı :( bu arada bu ay bir hafta boyunca cipro da kullandım. İdrar yolu enfeksiyonum vardı.

Sizlerden de benim gibi olan var mı ne söylersiniz…

Canım bunlar gebeliğe engel değil.
Tamam tiroidin biraz yüksek ama bu değerlerle kalanlar var etkilemez o kadar

Canım bunlar gebeliğe engel değil.
Tamam tiroidin biraz yüksek ama bu değerlerle kalanlar var etkilemez o kadar
Yani o zaman neden olmuyor sizce stresli zamanlar mı çok etkiliyor ya da ne yapmamız lazım gerçekten yavaştan canımı sıkmaya başladı

Yani o zaman neden olmuyor sizce stresli zamanlar mı çok etkiliyor ya da ne yapmamız lazım gerçekten yavaştan canımı sıkmaya başladı
Benim 20 aydır olmuyor 😂
Daha baştan bu kadar strese sokma kendini 1 yıl olmazsa eşinle detaylı muayene olursunuz.
Bi çok arkadaşım 6 aydan sonra 8. 9. Ayda hamile kaldılar.

Benim 20 aydır olmuyor 😂
Daha baştan bu kadar strese sokma kendini 1 yıl olmazsa eşinle detaylı muayene olursunuz.
Bi çok arkadaşım 6 aydan sonra 8. 9. Ayda hamile kaldılar.
Ben sanıyordum ki denemeye başlarız en geç ikinci ay olur hiç düşündüğüm gibi kolay değilmiş gerçekten anlam veremiyorum arkadaşlarınızın ne güzel olmuş peki onların da o süreçte hayatlarında stresli anları oldu mu

Ben sanıyordum ki denemeye başlarız en geç ikinci ay olur hiç düşündüğüm gibi kolay değilmiş gerçekten anlam veremiyorum arkadaşlarınızın ne güzel olmuş peki onların da o süreçte hayatlarında stresli anları oldu mu
Bende öyle sanıyordum ama öyle değilmiş biraz sal olur senin daha.
İlla olmuştur büyük şeyler olmasa bile tam bilemem kimsenin hayatını.
Bende büyük stresler büyük olaylar yaşamadım ama olmadı daha

Bende öyle sanıyordum ama öyle değilmiş biraz sal olur senin daha.
İlla olmuştur büyük şeyler olmasa bile tam bilemem kimsenin hayatını.
Bende büyük stresler büyük olaylar yaşamadım ama olmadı daha
Anladım sen de hormon testi yaptıırmışsındır değerler nasıl geliyordu

Anladım canım baktım ileriki aylarda da olmamaya devam ediyor bu testlerden kesinlikle biz de yaptıralım öyleyse :/
Devlet hastanesinde bi kadın doğuma randevu al git gebe kalmaya çalışıyorum hormonlarıma vs baktırmak istiyorum de.
Kan idrar ultrason herşeye bakıyorlar.
İyi çıkarsa sonuçların bekle 1 yıl olmazsa detaylı muayene olursunuz eşinle şimdilik sal biraz.
Bi arkadaşımın değerleri çok iyi değildi ama kız hiç takmadı koşturmadı peşinde ,ben senin gibi 6 ay olmayınca deli gibi peşine düştüm.
Arkadaşım 7 8 ay içinde hamile kaldı mesela benim hala kucağım boş o yüzden sal biraz

Devlet hastanesinde bi kadın doğuma randevu al git gebe kalmaya çalışıyorum hormonlarıma vs baktırmak istiyorum de.
Kan idrar ultrason herşeye bakıyorlar.
İyi çıkarsa sonuçların bekle 1 yıl olmazsa detaylı muayene olursunuz eşinle şimdilik sal biraz.
Bi arkadaşımın değerleri çok iyi değildi ama kız hiç takmadı koşturmadı peşinde ,ben senin gibi 6 ay olmayınca deli gibi peşine düştüm.
Arkadaşım 7 8 ay içinde hamile kaldı mesela benim hala kucağım boş o yüzden sal biraz
Haklısın bu üstte dediğin her şeyi yaptım o zaman biraz bekleme aşamasına geçeyim bir yıla kadar normal deniliyor

Back
X