Yani o zaman neden olmuyor sizce stresli zamanlar mı çok etkiliyor ya da ne yapmamız lazım gerçekten yavaştan canımı sıkmaya başladıCanım bunlar gebeliğe engel değil.
Tamam tiroidin biraz yüksek ama bu değerlerle kalanlar var etkilemez o kadar
Benim 20 aydır olmuyorYani o zaman neden olmuyor sizce stresli zamanlar mı çok etkiliyor ya da ne yapmamız lazım gerçekten yavaştan canımı sıkmaya başladı
Ben sanıyordum ki denemeye başlarız en geç ikinci ay olur hiç düşündüğüm gibi kolay değilmiş gerçekten anlam veremiyorum arkadaşlarınızın ne güzel olmuş peki onların da o süreçte hayatlarında stresli anları oldu muBenim 20 aydır olmuyor
Daha baştan bu kadar strese sokma kendini 1 yıl olmazsa eşinle detaylı muayene olursunuz.
Bi çok arkadaşım 6 aydan sonra 8. 9. Ayda hamile kaldılar.
Bende öyle sanıyordum ama öyle değilmiş biraz sal olur senin daha.Ben sanıyordum ki denemeye başlarız en geç ikinci ay olur hiç düşündüğüm gibi kolay değilmiş gerçekten anlam veremiyorum arkadaşlarınızın ne güzel olmuş peki onların da o süreçte hayatlarında stresli anları oldu mu
Anladım sen de hormon testi yaptıırmışsındır değerler nasıl geliyorduBende öyle sanıyordum ama öyle değilmiş biraz sal olur senin daha.
İlla olmuştur büyük şeyler olmasa bile tam bilemem kimsenin hayatını.
Bende büyük stresler büyük olaylar yaşamadım ama olmadı daha
Benim eşimde sorun çıktı morfoloji 1 yani sperm şekilleri bozuk.Anladım sen de hormon testi yaptıırmışsındır değerler nasıl geliyordu
Ona nasıl bir çare buldular pekiBenim eşimde sorun çıktı morfoloji 1 yani sperm şekilleri bozuk.
Bulmadılar canım daha yeni öğrendik bizde bu sorunu ,olmadı çocuk diyorum yaOna nasıl bir çare buldular peki
Anladım canım baktım ileriki aylarda da olmamaya devam ediyor bu testlerden kesinlikle biz de yaptıralım öyleyse :/Bulmadılar canım daha yeni öğrendik bizde bu sorunu ,olmadı çocuk diyorum ya
Devlet hastanesinde bi kadın doğuma randevu al git gebe kalmaya çalışıyorum hormonlarıma vs baktırmak istiyorum de.Anladım canım baktım ileriki aylarda da olmamaya devam ediyor bu testlerden kesinlikle biz de yaptıralım öyleyse :/
Haklısın bu üstte dediğin her şeyi yaptım o zaman biraz bekleme aşamasına geçeyim bir yıla kadar normal deniliyorDevlet hastanesinde bi kadın doğuma randevu al git gebe kalmaya çalışıyorum hormonlarıma vs baktırmak istiyorum de.
Kan idrar ultrason herşeye bakıyorlar.
İyi çıkarsa sonuçların bekle 1 yıl olmazsa detaylı muayene olursunuz eşinle şimdilik sal biraz.
Bi arkadaşımın değerleri çok iyi değildi ama kız hiç takmadı koşturmadı peşinde ,ben senin gibi 6 ay olmayınca deli gibi peşine düştüm.
Arkadaşım 7 8 ay içinde hamile kaldı mesela benim hala kucağım boş o yüzden sal biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?