• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

Arkadaşlar kafama bişey takıldı benim troit değerlerim
TSH: 1.04
FT4: 1.24
FT3: 2.08
bunlar çıktı ben hergün yarım levortion ilacı kullanıyorum FT3 biraz düşmüş dedi dr.ondan günlük kullandığım bu ilaca yarım çeyrek daha ekledi.Anlamadığım konu şu bazı arkaşların yazdıklarında okudum değerleri yükseldiği için ilaçlarını arttırıyorlar nasıl oluyor bu benimki düştüğü için arttırıyor acaba bu ilaç dengelemek içinmi? :uhm:

Arkadaşlar kafama bişey takıldı benim troit değerlerim
TSH: 1.04
FT4: 1.24
FT3: 2.08
bunlar çıktı ben hergün yarım levortion ilacı kullanıyorum FT3 biraz düşmüş dedi dr.ondan günlük kullandığım bu ilaca yarım çeyrek daha ekledi.Anlamadığım konu şu bazı arkaşların yazdıklarında okudum değerleri yükseldiği için ilaçlarını arttırıyorlar nasıl oluyor bu benimki düştüğü için arttırıyor acaba bu ilaç dengelemek içinmi? :uhm:

gerçekten enteresan canım bilmiyorumkismile

kızlar sonuçlar çıktıı çok iyiymişş ve sizlede paylaşmak istedimm yiende yorumlarınız bekliyorum.

st 3,680
st4 0,940
tsh 0,0667

kızlar sonuçlar çıktıı çok iyiymişş ve sizlede paylaşmak istedimm yiende yorumlarınız bekliyorum.

st 3,680
st4 0,940
tsh 0,0667

kızlar ilaçımın dozunuda azalttı doktorum yarımında çeyreğine düşürdüler normalde 4 2 si içiodum 3 ay sonra kontrole gel dedii çok güzel değerler dediii çk mutluyum umarım herşy gönlümce olurr:Saruboceq:

inşallah çok saol canım ama yumurtlarsam tabi :))

canım benim nasılsın bende ne zmandır uprayamadım buralara:) çatlama iğneleri çok vurundum ben tabiki senin için hayırlısı olsunn ve bana kiloda yaptı her ay vurunuodum çatlıyordu ama bişi olmadıı hiçç:( umarı herşey güzel olur senin için bende yeniden gidicem doktoruma çatlatma iğnesi vurunucam değerlerim normale gelince bi denemek istityorum hepimiz için hayırlsıı olsunn:Saruboceq:

slm kızlar bebek ısındne vaz gectım kısa surelıgıne

acılen kılo vermem lazım
esım tatıle goturcek zayıflarsam :(

slm kızlar bebek ısındne vaz gectım kısa surelıgıne

acılen kılo vermem lazım
esım tatıle goturcek zayıflarsam :(

ah ah bendede o sorun var neyapcaz bilmiyorum bu kilolarıı nasıl vercezz offf bende çok kafaya takıyorumm yaz geldiiii dahada kilo alıyorum 63 kiloyum bol bol su içmek lazım aslında yağlar için

canım benim nasılsın bende ne zmandır uprayamadım buralara:) çatlama iğneleri çok vurundum ben tabiki senin için hayırlısı olsunn ve bana kiloda yaptı her ay vurunuodum çatlıyordu ama bişi olmadıı hiçç:( umarı herşey güzel olur senin için bende yeniden gidicem doktoruma çatlatma iğnesi vurunucam değerlerim normale gelince bi denemek istityorum hepimiz için hayırlsıı olsunn:Saruboceq:

ben önce bi yumurtlasam çatlatma iğnem hazır elimde kiloysa kilo napalım veririz benimde 10 kg fazlam var :delphin:
saol canım yorumuna hakkımızda hayırlısı tez zamanda kavuşalım bebeklerimize inşallah :Saruboceq:

ben önce bi yumurtlasam çatlatma iğnem hazır elimde kiloysa kilo napalım veririz benimde 10 kg fazlam var :delphin:
saol canım yorumuna hakkımızda hayırlısı tez zamanda kavuşalım bebeklerimize inşallah :Saruboceq:

amin amin canım benim msj yazmışsın çok teşekkür ederim ama :( ben yorum yazamaıorum 100 tane fln olmazsı lazıımış teşekkür ederim o senin güzellğin çok saol canım benimm :utangac:

bır bucuk yıllık evlıyım evlılıgımız 7 yada 8 ayında elımıze bız tatıl fırsatı gectı balayı olsa ne olurdu resmen yırttım kendımı ama dınlemedı

aılem hıc tatıle gıtmedı dedı 7-8 aylık gelınım onlarla tatıle cıkmak zorunda kaldım bole bazen dengesız olabılecek bır kocam var

bır bucuk yıllık evlıyım evlılıgımız 7 yada 8 ayında elımıze bız tatıl fırsatı gectı balayı olsa ne olurdu resmen yırttım kendımı ama dınlemedı

aılem hıc tatıle gıtmedı dedı 7-8 aylık gelınım onlarla tatıle cıkmak zorunda kaldım bole bazen dengesız olabılecek bır kocam var

ahh ah ne kadar anlayışsızlar yaa. ailesi hiç tatile gitmemiş, seni beklemişler tatile gitmek için. sen beni bi götür bi gönlümü hoş tut ben teklif ederim zaten canım bu sefer de ailenle gidelim diye. ki bizde öyle oldu biz eğlendikçe canım ailenle de çıkalım dedim ve çıktık. ama o baştan öyle deseydi bende de iyi niyet bulamazdı.

bide zayıfla götirim ne demek ya? sen kilolu olunca rahatsız mı olacakmış.. ama belki de sana gaz vermek heveslendirmek için de öyle demiş olabilir. evet evet gerçekten ondandır.

kızlar ilaçımın dozunuda azalttı doktorum yarımında çeyreğine düşürdüler normalde 4 2 si içiodum 3 ay sonra kontrole gel dedii çok güzel değerler dediii çk mutluyum umarım herşy gönlümce olurr:Saruboceq:

canım sonuçlarına sevindim. kaçlık ilacın çeyreğini içeceksin? yani ilacın dozu ne?

Back
X