Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah çok saol canım ama yumurtlarsam tabi :))
Arkadaşlar kafama bişey takıldı benim troit değerlerim
TSH: 1.04
FT4: 1.24
FT3: 2.08
bunlar çıktı ben hergün yarım levortion ilacı kullanıyorum FT3 biraz düşmüş dedi dr.ondan günlük kullandığım bu ilaca yarım çeyrek daha ekledi.Anlamadığım konu şu bazı arkaşların yazdıklarında okudum değerleri yükseldiği için ilaçlarını arttırıyorlar nasıl oluyor bu benimki düştüğü için arttırıyor acaba bu ilaç dengelemek içinmi? :uhm:
kızlar sonuçlar çıktıı çok iyiymişş ve sizlede paylaşmak istedimm yiende yorumlarınız bekliyorum.
st 3,680
st4 0,940
tsh 0,0667
inşallah çok saol canım ama yumurtlarsam tabi :))
gayet ii tatlım değerlerin süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.herşey gönlünce olsun
slm kızlar bebek ısındne vaz gectım kısa surelıgıne
acılen kılo vermem lazım
esım tatıle goturcek zayıflarsam![]()
slm kızlar bebek ısındne vaz gectım kısa surelıgıne
acılen kılo vermem lazım
esım tatıle goturcek zayıflarsam![]()
canım benim nasılsın bende ne zmandır uprayamadım buralara:) çatlama iğneleri çok vurundum ben tabiki senin için hayırlısı olsunn ve bana kiloda yaptı her ay vurunuodum çatlıyordu ama bişi olmadıı hiççumarı herşey güzel olur senin için bende yeniden gidicem doktoruma çatlatma iğnesi vurunucam değerlerim normale gelince bi denemek istityorum hepimiz için hayırlsıı olsunn:Saruboceq:
ben önce bi yumurtlasam çatlatma iğnem hazır elimde kiloysa kilo napalım veririz benimde 10 kg fazlam var
saol canım yorumuna hakkımızda hayırlısı tez zamanda kavuşalım bebeklerimize inşallah :Saruboceq:
zayıflamassan götürmüycekmi yaniklava:
uhhh yani kusura bakma canımda çok kızdım şu anda![]()
bır bucuk yıllık evlıyım evlılıgımız 7 yada 8 ayında elımıze bız tatıl fırsatı gectı balayı olsa ne olurdu resmen yırttım kendımı ama dınlemedı
aılem hıc tatıle gıtmedı dedı 7-8 aylık gelınım onlarla tatıle cıkmak zorunda kaldım bole bazen dengesız olabılecek bır kocam var
kızlar ilaçımın dozunuda azalttı doktorum yarımında çeyreğine düşürdüler normalde 4 2 si içiodum 3 ay sonra kontrole gel dedii çok güzel değerler dediii çk mutluyum umarım herşy gönlümce olurr:Saruboceq: