merhaba arkadaşlar yıllardır yalnızım diye düşünüyordum evlendiğimden bu yana çocuk yapmakta korkularım artı hipo troidi hastasıyım yaklaşık 14 yıldır ama 7 yılını çıkaralım çünkü habersiz yaşadım ben bu yedi yılı saçlarım döküldü önce hepsi hala çıkmadılar ama saçlarımın değil şuan sorun anne olmak istiyorum elleri yumuk yumuk bir bebek öğretmenim bir çok miniklerim var ancak benim değil canımdan bir parça olsun istiyorum hormonlarım hep düşük hamile kalamamamın sebebi sanırım buu adet düzensizliği yaşamıyorum ama kadın doğum doktoruda troitlerin düzelmeden hamile kalamazsın dedi arkadaşlar lütfen benim içimi rahatlatıcak bir cevap bekliyorum
![]()
tiroitle hamileleigin bi alakası yok ancak tiroid degerlerin yüksekke hamile kalırsan riski var sürekli dr kontrolü şart bebegin üretemedigi tek hormon tiroid bunu anneden alıyo e annde düzensizlik olunca bebegin beyni gelişmio o sebeple takip şart benimde tsh 5.5 dr hamile kalabilirsin ama sürekli ilaç kullanacaksın dedi ama istersen biraz bekle düşsün öyle kal daha saglıklı dedi bende beklemedeyim 1 ay dolsun bakıcam